2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Walla cocuk dusunuyosaniz borclari bitirin zaten halileluktede tutmasi zor o da kazaya kalabiliyor birikiyor
Aynen canım ya. Doktor iki ay korunmasız ara dedi. Oglum 3buçuk yaşında geçen yıl tutmaya başladım orucu bitiremedim ramazandan 9 gün önce doğmuştu. İki sene de emerken eklendi adet dışında tuttum da şükür yine de dosya kabardı. İnşallah bu yıl biter.

Canım klomen hiç kullanmadım bilmiyorum ama benim de adetlerim düzensizdi. Doktor önce adetimi düzene soktu. Zaten düzene girdikten 2 adet sonra hamile olduğumu öğrendim. İnşallah bu son olur canım

evet cok dogru burda sunun bilimsel aciklamasini da ilave edelim.
Spermlerin uretilmesi yaklasik 1 ay surer ancak bu hucreler henuz sperm degildir, spermatittir. (Siz bu noktada bile takviyelere baslasaniz surenin yarisi acisindan kârli olursunuz) sonraki 1 ay spermatitlerin epididimis kanalinda hareket yetenegi kazanarak olgunlasmasi surecini icerir yani sperm haline gelir. ( kruger testi bu kismi olcuyor iste, dolayisiyla artis gordgnzde gelisimin 2. Kismi iyi gidiyor demektir bu noktada keciboynuzu pekmezi cok faydalir,zaten de kullanabilecgnz her seyi kullaniyorsnz dogadaki tebrik ederim) sonraki 12 gunde vas deferans kanalina gecerek bekler. Bu surecte cinsel birlesme olursa uretra kanalindan vucut disina cikar. Bu.noktada yani 2aydan sonra yapilabilecek bisey yok sperm kalitesini arttirmak icin.
Testlerini inceledim friendlyfriendly bi sorun goremedim,ama spermiyogram alanim degil cok net yorum yapamiyorum.
En yakin surede bebis diliyorm sana

Allah ım kucağına almayı nasip etsin.isteyen herkese tattırsınharika bi duygu.bizde 16.haftamızdayız sabredene umutla bekleyene veriyo Rabbim.gerçekten hayata tutunmak için sebep oluyo.
Eski hamislerimizdensin canım listede varsın cinsiyet bellimi yazayim yanina sağlıkla al insaAllah kucağına

Benm yarım saat önce aşırı kasık ağrım oldu. Demin baktım lekelenme başlamış. Kasıklarım ağrıyo şimdi. İğnenin 16.günü bende oldum yani :) batlarımız aynı bakalım nolcekkk :)

Canım adetlerin düzene girmesi hamilelik için ilk öncelik zaten inşallah bu şekilde devam eder bende 30-32 gun arasında adet oluyordum biraz yumurta tembelliğin var demişti doktor. İlaçla 28 günde bir oluyorum. Klomen özellikle catlatma iğnesi düzene sokuyor bence. Batlar aynı bu ay sen bitkisel kurlerle bende dr la deneyim bakalım ne olacak :)

Kızlar bugun ıdrar yolu enf ıcın urolojiye gittim bhcg 0,0 sasirmadim:) en azından antibiyotiğimi icim rahat kullanicam. Yenilen pehlivan gurese doymaz misali ocak ayından sımdıden cook umutluyum:)
Canım benim sağlık olsun iyiles geçsinde enfeksiyon kısmet degilmis insaAllah güzel haberleri alicaz

Sağol canım ikizlerim olucak Allahım nasip ederse dün kalp atışlarını duyduk binlerce şükürler olsun rabbime ..
İki ayrı kese :)
İsteyen herkese nasip olsun inşallahh
Ayy canım ne güzel ya Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin süper yaa gelmediler gelmediler bak 2 tane gelmis masaAllah canım benim

Teşekkür ederim canım benim inan endişelerim biraz da olsa pozitif yönde düşünmeme sebep oldu . Bilmeyince insan umutsuzluğa kapılıyor ister istemez ..Çok teşekkürler

yanne Canim sonradan gördüm tebrik yorumumdan sonra üzüldüm insaAllah sağlıkla tekrar nasip eder Rabbim

Kızlar merhaba bende 7 aylik evliyim ve evlendigimizden beri hiç korunmadim ama hamile de kalamadım yumurtlama gunu takibi ovu testi hepsini denedim olmuyor iyice korkmaya başladım sizce doktora gitmelimiyim bana onereceginiz bişey var mı her ay 26 27 günde bir adet oluyorum onda da bi sikinti yok ama şimdiden kendimi sanki cocugum olmicakmis gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…