Tebrik ederim canım hayırlı olsunHamileyimmmmm :) Allah bütün isteyenlere nasip etsin..
Kızlar selam bişey sorcamm ben vitamin değerlerimide merak ediyorum onun için dahiliye doktorundan mı randevu almalıyım. Giriş yapılmadan kan verilmiyor sanırım d vitaminim dusuk olabilir çok merak ediyorum cevaplarınalabilir,miyim teşekkür ettim
Zaten adete 14 gun kala yumurtlaniyor canim.2 gunde gebelik belirtisi diye bisey olamaz normalde...duzen li adet oluyorsan eger usutmus olabilirsinOff kizlarr,adete 12gun var,dun geceden beri kafami kaldiramiyorum.uykudan, guya iliski olacaktı onu.bile yapacak gücüm yoktu 12de.yattim 10bucukta kalktim yorgunum resmen.kolumu kaldiramiyorum,normaldr hftasonu.enerjik olurum khvaltiya bir.sürü sey yaparım, simdi peynir.zeytin bile görmeye dayanamiyorum midem kalkiyo kusacak gibiyim..her seyde.hamilelik belirtisi aramak istemiyorum ama böyle bisey ilk defa oluyor fikri olan var mi? Resmen lavabonun kapisina yakın duruyorum heran çıkaracak gibiyim daha da kahvalti bile yapmadim. ..
Dahiliyede olur aile hekimleride artik bi cok testi yapiyor canimKızlar selam bişey sorcamm ben vitamin değerlerimide merak ediyorum onun için dahiliye doktorundan mı randevu almalıyım. Giriş yapılmadan kan verilmiyor sanırım d vitaminim dusuk olabilir çok merak ediyorum cevaplarınalabilir,miyim teşekkür ettim
Yok kuzum sağlık ocağına git orda yaptır ama önce 184'ü arayıp aile hekiminden randevu al hemen veriyolar onu zaten ben hep orda yaptırıyorum daha kolay oluyo gidince doktoruna kan değerlerine baktırmak istediğini söyle hemen verip yarın sonucunu alıyosun
Benim d vitaminim düşük bi türlü yükselemedi gitti
Dahiliyede olur aile hekimleride artik bi cok testi yapiyor canim
Bende en başından beriDontsay bence hamilesin canım yani ben seni her okudugumda hep aynı sey dusundum ve dusunuyorum ne gorumcen ne kv den takma git kan testine allahım hep yüzünü guldursun inşallah canım
Ben sağlık ocağında yaptırmıştım 2 ay önce ücret almadılarTamam kızlar çok teşekkür ederim hiç aile hekimliği aklıma gelmemişti.
Öyle yapayım o zaman bakalım nedir değerlerim ücret alıyorlar mı
Ben sağlık ocağında yaptırmıştım 2 ay önce ücret almadılar
Tamam kızlar çok teşekkür ederim hiç aile hekimliği aklıma gelmemişti.
Öyle yapayım o zaman bakalım nedir değerlerim ücret alıyorlar mı
Almıyorlar canım bende şu haftasonu geçsinde yine yaptırcam bu 3 olacak d vitaminle başım dertte
2 şişe Devit 3 kullandım banamısın demedi sonra ampulünü kullandım onun dozajı daha yüksek ama minicik bişeydi hemen bitti bakalım ne durumda... bi araştırma yapmıştım d vitamini çok düşük olanların gebe kalması zorlaşıyormuş yaz da bitti yine çok çabuk
myzt o şekilde kabul etmiyolar malesef benimde kaydım babamın evinin ordaki yerdeydi bekarken oraya gidiyodum ama şimdi başka semte yerleşince buranın sağlık ocağına kaydımı aldırdım yakın yer diye... yani sende şimdi kaydın nerdeyse oraya gitmek zorundasın veya benim gibi sende kaydını yakın yere aldırabilirsin
Ay aradım canım sistemde aile hekimliğine kaydınız cıkmıyor falan bişiler dedi kapadı ya dilerseniz aile hekimliğinize gidebilirsiniz diyor.
Canım ben şimdi oturdugum yere yakın yani bu mahallenin aile saglığı merkezine direk gibi söyleyebilirim herhalde derdimi
Evet bende öyle duydumda o yuzden dedim yaptırım
Ayyy bi baktım şimdi benim bekarkendi adresim görünüyor taaa istanbul soyadımda kızlık soy ismi
Bende diyorum kız neden isminiz çıkmadı diyor bana
Nasıl yapcam ben bunu canım
Ballim sen şuan nerde oturuyosun istanbulda değilmisin? Değilsen ikametgah aldırman lazım önce bi muhtarlığa sor onlar yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?