2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Yok kuzum sağlık ocağına git orda yaptır ama önce 184'ü arayıp aile hekiminden randevu al hemen veriyolar onu zaten ben hep orda yaptırıyorum daha kolay oluyo gidince doktoruna kan değerlerine baktırmak istediğini söyle hemen verip yarın sonucunu alıyosun
Benim d vitaminim düşük bi türlü yükselemedi gitti

Zaten adete 14 gun kala yumurtlaniyor canim.2 gunde gebelik belirtisi diye bisey olamaz normalde...duzen li adet oluyorsan eger usutmus olabilirsin

Dahiliyede olur aile hekimleride artik bi cok testi yapiyor canim

Dahiliyede olur aile hekimleride artik bi cok testi yapiyor canim

Tamam kızlar çok teşekkür ederim hiç aile hekimliği aklıma gelmemişti.
Öyle yapayım o zaman bakalım nedir değerlerim ücret alıyorlar mı

Dontsay bence hamilesin canım yani ben seni her okudugumda hep aynı sey dusundum ve dusunuyorum ne gorumcen ne kv den takma git kan testine allahım hep yüzünü guldursun inşallah canım
Bende en başından beri Dontsay in hamile oldugunu düşünmüştüm ve kendisinede kaç kere söylmiştim hayurlı haberlerle gelir inşallah

Ben sağlık ocağında yaptırmıştım 2 ay önce ücret almadılar

Tamamcnaım sağolasın bişey daha sorcam kayıtlı oldugumuz mahallenin sağlık ocağı uzak bana adres değişikliğinden ötürü.
İlla kendi aile hekimimize gitmek zorunda değiliz dimi saçmalamıyorum inşallah
Şimdi ki oturdugum yere çok yakın var oraya gideyim diyorum

Tamam kızlar çok teşekkür ederim hiç aile hekimliği aklıma gelmemişti.
Öyle yapayım o zaman bakalım nedir değerlerim ücret alıyorlar mı

Almıyorlar canım bende şu haftasonu geçsinde yine yaptırcam bu 3 olacak d vitaminle başım dertte
2 şişe Devit 3 kullandım banamısın demedi sonra ampulünü kullandım onun dozajı daha yüksek ama minicik bişeydi hemen bitti bakalım ne durumda... bi araştırma yapmıştım d vitamini çok düşük olanların gebe kalması zorlaşıyormuş yaz da bitti yine çok çabuk

myzt o şekilde kabul etmiyolar malesef benimde kaydım babamın evinin ordaki yerdeydi bekarken oraya gidiyodum ama şimdi başka semte yerleşince buranın sağlık ocağına kaydımı aldırdım yakın yer diye... yani sende şimdi kaydın nerdeyse oraya gitmek zorundasın veya benim gibi sende kaydını yakınındaki yere aldırabilirsin
her bölgenin aile hekimi farklı oluyo ve sadece sen kendi aile hekiminin sisteme girişiyle kan tahlili yaptırıyosun

Ay aradım canım sistemde aile hekimliğine kaydınız cıkmıyor falan bişiler dedi kapadı ya dilerseniz aile hekimliğinize gidebilirsiniz diyor.
Canım ben şimdi oturdugum yere yakın yani bu mahallenin aile saglığı merkezine direk gibi söyleyebilirim herhalde derdimi
Evet bende öyle duydumda o yuzden dedim yaptırım

Ayyy bi baktım şimdi benim bekarkendi adresim görünüyor taaa istanbul soyadımda kızlık soy ismi
Bende diyorum kız neden isminiz çıkmadı diyor bana
Nasıl yapcam ben bunu canım

Merkezimize muayene amacıyla gelen gerek kayıtlı hastaların gerekse misafir hastaların muayeneleri ve tedavileri yapılmaktadır.

Mavi Boncugumm böyle yazıyor aile hekimliği sitesinde canım demek ki yaptırabilirim dimi misafir hasta olarak

Yapmazlar canım dediğim gibi önce kaydını aldırman gerek
Evet oraya gidip kaydını aldırabilirsin nüfus cüzdanını yanına al fotokopisini de çektir orda alıyolar bide senin ikametgahın vardı dimi onu da isteyebilirler eğer sistemde ikametin görünmezse istiyorlar ama görünüyosa sorun yok yani sen şimdi o aile sağlığı merkezine git söyle bakalım ikametgah almadan git önce
Sistemde görünürse tamam

Ayyy bi baktım şimdi benim bekarkendi adresim görünüyor taaa istanbul soyadımda kızlık soy ismi
Bende diyorum kız neden isminiz çıkmadı diyor bana
Nasıl yapcam ben bunu canım

Ballim sen şuan nerde oturuyosun istanbulda değilmisin? Değilsen ikametgah aldırman lazım önce bi muhtarlığa sor onlar yardımcı olurlar

Ballim sen şuan nerde oturuyosun istanbulda değilmisin? Değilsen ikametgah aldırman lazım önce bi muhtarlığa sor onlar yardımcı olurlar

Çok cahilim bu konularda daha doğru duzgun hastaneye bile bu ay gittim kadın doguma
Tamam canım bakıcam ilgilencem cok cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…