- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
Çok cahilim bu konularda daha doğru duzgun hastaneye bile bu ay gittim kadın doguma
Tamam canım bakıcam ilgilencem cok cok saol
Hepimizin başından geçer böyle şeyler kuzucum olsun halledersin bende bilmiyodum öğrendim sonradan insanın başına gelince öğreniyo zaten
İstersen özelden numaramı vereyim sormak istediğin bişey olursa whatsaptan yazarsın bana
Aradım canım 184 ü dedim böyle böyle dedi ki evet istanbul görünüyor ama ben orada değilim
En yakın merkeze gidin kaydınızı aldırmanız için sizi yönlendirirler dedi
Farketmez canım rahatsız olmazsan olabilir :) Çok teşekkür ederimm sağolasın çok yardımcı oldun bana geçende hormon testi için gitmem konusunda cesaretlendiren arkadaslarımdan birisin
Kızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
O kadar mutlu oldum ki hatta agliyorum kendimi ogrensem ancak bu kadar mutlu olurdum canım allahım çok büyük sende bebeginde mucize çok mutlu ol (diger konuyu hallettin mi)Kızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
Hayırlı olsun çok sevindim. Rabnim bize de nasip etsinKızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
Çok şükür rabbime ya adına çok sevindim oh be yasadıklarının hepsi bebekmişKızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
MaşAllah:) herşey gönlünüzce olsun Allah evladınızı hayırlı etsin sizeKızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
Aradım canım 184 ü dedim böyle böyle dedi ki evet istanbul görünüyor ama ben orada değilim
En yakın merkeze gidin kaydınızı aldırmanız için sizi yönlendirirler dedi
Farketmez canım rahatsız olmazsan olabilir :) Çok teşekkür ederimm sağolasın çok yardımcı oldun bana geçende hormon testi için gitmem konusunda cesaretlendiren arkadaslarımdan birisin
Kızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
slm arkadaşlar 3 yıldır bekliyorum gelmiyor bir türlü uzun bi ara vermiştim kk'ya yeniden ilk konu olark burayı gördüm kabul edersiniz bende varım....
hormon testimi yaptırdınnnn???
tebrik ederim hayrılı olsun...allah kucağınıza almayı nasip etsin sağ salim inşallah ne kdr zmn bebek için beklediniz acba?
Coooooooook sevindim canim saglikla gelsin insaAllah gizemli minnakin Rabbim aileniz yuvaniz icin o sabinin hatrina guzellikler versin insaAllahKızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
ayprensesii hoşgeldin kardeşim:) ALLAH gönlüne göre versin kontrollerini yaptırmışsındır hsg çektirdinmi?
adını mı değiştin kız
evet canım yaptırdımm şöyle söylim önce doktora gittim karından baktı yumurtalıklar çok iyi dedi rahimde çok iyi dedi.
sonra sonucları aldım tüm değerler normal ama fsh 20 çıktı ama doktor çok saçma bu dedi vajinal muayene yaptık baktı bir sürü yumurta çatlamaya hazır. testi yinele baska hastanede öyle gel dedi.
herşeyin iyi görünüyor fsh nin yuksek olmasıyla uyusmuyor durumun bi terslik var dedi bana.
bakalım hayırlısı canım ya
ne zamandır yazcam sana vatsaptanda kaldı hep
adetlerin duzenli kanamalar normal tuylenme vs bişi yok yumurtalarda gayet iyi dedi fsh oldufumu normalde tam tersi oluyormus ama benim hersey normalden fsh 20 çıktı yani canım doktor anlam veremedi
reglimin 3.günü gidicem bakalım var daha bata
inşallah düşer
ayprensesii
teşekkür ederim..hoşbulduk... benim yumurtlama düzensizliği var ama son 3-5 aydır 32'lerden sonra geliyor bunada şükür diyorum... hsg çektirdim ama 6ay olmuştur...2 başarısız aşılamam var klomen çatatma iğnesi fln....
yessapacık ben olduğum belliydi gerçi buda gizli olmadı ama olsun şimdilik idare eder
testi yeniledinmi peki?? ne zmn gittin dra?
yazcakmışşşgidiyon söylemiyon
yaptırdıgımda 2.günüydü benimhmmm muayene için reglin 3.günü gidilmesi daha iyi oluyor ztn daha net bilgi veriliyor...hayırlısı inşallah ne kdr oldu denemlere başlayalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?