Keseyi filan gördün mü peki sen cnm?Normal canım bende yaşıyorum aynen adet sancısı gibi karın ağrısı
Kizlar bu imza alanina hamilelik günlüğünu eklemeyi beceremedim benn. Bilen yardimci olabilirmi? ??
Canim profil, kisisel bilgiler sayfana git. Ortalarda bir yerde hamilelik takvimi bolumu var.
Kizlar ne guzel heyecanla bat bekliyorsunuz sizi cok kiskaniyorum :) Bense Mart ayini bekliyorum calismalara baslayabilmek icin. Bu zaman nasil gececek bilmiyorum. Neyse ki sizler varsiniz. Yasadiginiz sevinclere, uzuntulere kendi capimda ortak olmaya calisarak zaman geciriyorum birazcik. Her sabah ilk is buraya bakiyorum test yapan var mi diye. Pozitif testleri gorunce gozum gonlum aciliyor resmen. Bagimlisi mi oldum ne? :)
Cok tesekkur ederim. ..
Canim gec olsunda guc olmasin derler. Rabbim kimsenin kucagini bos koymasin.Kizlar ne guzel heyecanla bat bekliyorsunuz sizi cok kiskaniyorum :) Bense Mart ayini bekliyorum calismalara baslayabilmek icin. Bu zaman nasil gececek bilmiyorum. Neyse ki sizler varsiniz. Yasadiginiz sevinclere, uzuntulere kendi capimda ortak olmaya calisarak zaman geciriyorum birazcik. Her sabah ilk is buraya bakiyorum test yapan var mi diye. Pozitif testleri gorunce gozum gonlum aciliyor resmen. Bagimlisi mi oldum ne? :)
Rica ederim, hayirli olsun bu arada takvimin
Merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı size. İlişkiden bir hafta sonra mide bulantısı başlar mı? Birde doktora en erken ne zaman randevu almak gerekiyor
geçmiş olsun canımNasılsınız canlar gribim gecti cok şükür sadece öksürük kaldi öksürürken kasiklarim sizliyor ve bugün yogun sekilde aciksari uzayan yumurta beyazi gibi akıntım vardi 20sinden beri yani grip olalı iliski yok kaçırdık sanırım mühim günleri sağlık olsun bu ay bata beklentisiz giricem ne güzel bende durumlar böyle hakkimizda hayırlısı
Nasılsınız canlar gribim gecti cok şükür sadece öksürük kaldi öksürürken kasiklarim sizliyor ve bugün yogun sekilde aciksari uzayan yumurta beyazi gibi akıntım vardi 20sinden beri yani grip olalı iliski yok kaçırdık sanırım mühim günleri sağlık olsun bu ay bata beklentisiz giricem ne güzel bende durumlar böyle hakkimizda hayırlısı
Sağol canim teşekkür ederimgeçmiş olsun canım
Sagol canım asil sana gecmis olsun benimki basit kalir seninkinin yaninda ameliyat sonuçta ama sonu güzel olucak insaAllah yazini okudumda cevap fırsatım olmadi kusura bakma insaAllah güzel olucak hersey bebise yollar acildir tamamiyle Allahim nasip etsinCanim cok gecmis olsun. Ben de carsambadan beri evde raporluyum. Dikislerim aciyor biraz. Yarin aksamustu doktor kontrolum var. Bakalim ne diyecek?
Sagol canım asil sana gecmis olsun benimki basit kalir seninkinin yaninda ameliyat sonuçta ama sonu güzel olucak insaAllah yazini okudumda cevap fırsatım olmadi kusura bakma insaAllah güzel olucak hersey bebise yollar acildir tamamiyle Allahim nasip etsin
Ask olsun ya ne kusuru. Topigimiz masallah artik o kadar kalabalik ki benim de arada kacirdigim cok konu oluyor.
Ameliyat mi oldun canım. ..
Cok geçmiş olsun
Neyin war?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?