2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

360 civarı olmalı sanırım değil mi sen daha bilgilisin hiç meraklanma meleğin sımsıkı tutunacak sana canım
Evet en azndan 300lu bisey gorsem rahatlarm. Normal gidiyor derim canim. Bilgili olmak yetmiyor hic bir sey bilmeyen bir kor cahil kadar duygusalim.
Volkan konak gbi icli icli hekimlerde ne bilur cigerun acisini modundayim

Canim benimde aynen oyke cikmisti 1 hafta sonra yine gittim yukselmisti degerim. Hic gebelik olmayan bi kadinin degeri .0.5 ml ama benimde .0.100 cikmisti sonralarda yukselmeye basladi belki seninde gec dollenmedir umudunu kaybetme
Kızlar ben geçen yaptırdım 2,5 çıktı kanda. Adet biter bitmez yaptırdım. Doktor yok hamile değilsin dedi. 5 çıksaydı eğer 4 haftalık hamile demekmiş. 2,5 hiç birşey ifade etmiyor mu

Kızlar ben geçen yaptırdım 2,5 çıktı kanda. Adet biter bitmez yaptırdım. Doktor yok hamile değilsin dedi. 5 çıksaydı eğer 4 haftalık hamile demekmiş. 2,5 hiç birşey ifade etmiyor mu
kanda az miktar hcg cikablr cnku anne karninda da gebelikten bagmsz alfa hcg salgilayan hucreler var az miktarda
Bu sebeple alt siniri 5 koymuslar. 2 gun sonra tekrar kan testi yaptr canim 5 i gectyse devam edersn testlere

Hamile misin canım. Tebrikler. Dua et bana daaa

Kabızlık varsa olabilir canım zorlamadan dolayı. Bol su iç, kayısı ye. Muz çok tüketme onun yerine kivi ye. Sebze yemeği yoğurt yiyebilirsin
Canım çok tşk ederim kabızlık yoktu da herAlde zorlama ile yırtıldı çünkü acı hissetmiştim kayısı aldım canım onu yiyorum şimdi

Hayirli olsun canim. Saglikla gelsin insallah.

canm zaten persembe kan testi yaptrdm 87 ckti. Doktordan hamilesnz lafini duydum. Ama cok tırsıyorum iste her saat tuvalete gidiyorm acaba adet mi oldm diye

Canim benim endise etmen gayet dogal ama icini bu kadar da karartma. Her sey Allah'tan gelir. Kendini Allah'a birak, gerisini bosver.

Mesela benim karın ağrım var, regl olacakmış gibi burdaki arkadaşlar hep kasık batması filan diyolardı öyle olmuyo bana. Karın ağrısı normal mi acaba kızlar? Akşam akşam korku bastı yine

Birkaç saat önce bir baktım pembe akıntı olmuş. Gerisi gelmedi. Bat a 3 gün var , acaba implantasyon kanaması mıdır

Mesela benim karın ağrım var, regl olacakmış gibi burdaki arkadaşlar hep kasık batması filan diyolardı öyle olmuyo bana. Karın ağrısı normal mi acaba kızlar? Akşam akşam korku bastı yine
Normal canım bende yaşıyorum aynen adet sancısı gibi karın ağrısı

Can'ım ben de de aynı problem mevcuttu . Bol su tüketin . Bir de akşamları sıcak su da oturdum bir süre şimdi geçti .

Benim de yumurtlama günümün üzerinden 2 gün geçti . Ama kasıklarımda , ayaklarımda garip bir ağrı var . İlk gebeliğimde de böyle olmuştu . Umuyorum bebiş sağlıkla tutmuştur bu sefer . İlkini 2.5 aylıkken kaybettik . :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…