Yarın kan testi sonucunu aldıktan sonraki kaçıncı gün olacak?3ay mi vay canina
araya 4 gun grms olacak canim. Persembe 87ydiYarın kan testi sonucunu aldıktan sonraki kaçıncı gün olacak?
360 civarı olmalı sanırım değil mi sen daha bilgilisinaraya 4 gun grms olacak canim. Persembe 87ydi
Evet en azndan 300lu bisey gorsem rahatlarm. Normal gidiyor derim canim. Bilgili olmak yetmiyor hic bir sey bilmeyen bir kor cahil kadar duygusalim.360 civarı olmalı sanırım değil mi sen daha bilgilisinhiç meraklanma meleğin sımsıkı tutunacak sana canım
Kızlar ben geçen yaptırdım 2,5 çıktı kanda. Adet biter bitmez yaptırdım. Doktor yok hamile değilsin dedi. 5 çıksaydı eğer 4 haftalık hamile demekmiş. 2,5 hiç birşey ifade etmiyor muCanim benimde aynen oyke cikmisti 1 hafta sonra yine gittim yukselmisti degerim. Hic gebelik olmayan bi kadinin degeri .0.5 ml ama benimde .0.100 cikmisti sonralarda yukselmeye basladi belki seninde gec dollenmedir umudunu kaybetme
kanda az miktar hcg cikablr cnku anne karninda da gebelikten bagmsz alfa hcg salgilayan hucreler var az miktardaKızlar ben geçen yaptırdım 2,5 çıktı kanda. Adet biter bitmez yaptırdım. Doktor yok hamile değilsin dedi. 5 çıksaydı eğer 4 haftalık hamile demekmiş. 2,5 hiç birşey ifade etmiyor mu
Hamile misin canım. Tebrikler. Dua et bana daaaBenim de kimyasal şubatta olmuştu nerdeyse 1 yıl olacak
Ama kızlar eşimin işlerinden dolayi ayrı kaldık bi süre sonra annem rahatsızlandı kocayi birakip ben gittim memlekete falan ilk kez bu ay yumurtlama gününe uygun deneyimledik o da tuttu çok şükür
Canım çok tşk ederim kabızlık yoktu da herAlde zorlama ile yırtıldı çünkü acı hissetmiştim kayısı aldım canım onu yiyorum şimdiKabızlık varsa olabilir canım zorlamadan dolayı. Bol su iç, kayısı ye. Muz çok tüketme onun yerine kivi ye. Sebze yemeği yoğurt yiyebilirsin
Şimdi adetimi 3 gün geçti test yaptım silik çıktı ve bütün gebelik belirtileri mevcut pztesi kan testi yaptırcam hayırlısı bakalım bu gebeligim normal görünüyor yine de kesesini gormeden kalbini duymadan rahatlayamam tabiki allah büyük inşallah bu defa bebek hayalimize kavusuruz
canm zaten persembe kan testi yaptrdm 87 ckti. Doktordan hamilesnz lafini duydum. Ama cok tırsıyorum iste her saat tuvalete gidiyorm acaba adet mi oldm diye
canim cok haklsn, nickinin yaninda yazdgi gbi her sey olacagina varir da yuregim pirpir allah aratmasn bugunleri.Canim benim endise etmen gayet dogal ama icini bu kadar da karartma. Her sey Allah'tan gelir. Kendini Allah'a birak, gerisini bosver.
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canımKiar yarin test yapacak var mi
Varsa benden hepinize bolsans,kopkoyu 2.cizgilerinz olsn insallah.
Yarn sabah is var,bana musade herkese iyi geceler
insallah canim yine size mujdelemek nasip olur.Yarın güzel haberlerini bekliyoruz canım
Ay bilmiyrmki yaa zaten benim bat 26 di gec yumurtlafim diye 31 e kaydirdim :)Biraz daha sabretsek mi
Normal canım bende yaşıyorum aynen adet sancısı gibi karın ağrısıMesela benim karın ağrım var, regl olacakmış gibiburdaki arkadaşlar hep kasık batması filan diyolardı öyle olmuyo bana. Karın ağrısı normal mi acaba kızlar? Akşam akşam korku bastı yine
Can'ım ben de de aynı problem mevcuttu . Bol su tüketin . Bir de akşamları sıcak su da oturdum bir süre şimdi geçti .Hemoroid problemim yoktu ama anal fissür vardı sende de kanama oldu mu ama küçük tuvaletimi yaparken niye oldu acaba kanama sonuçta arka tarafı zorlamadım bir de geçmesi için bir şey yaptın mı ya da dahiliyeye mi gittin canım sana da geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?