2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar sogan kürü yaptuktan sonra mi hemen hamile kalinio.yoksa adet olduktan sonraki ay mi bilginiz varmi.(tabi ise yararsa )ben bu ay yapiyorum da ona gore umut edecem:KK66:)
canım bende deniyeceğim bu ay onu.az önce hatta onunla ilgili yazılar okuyordum.kullandığı ay hamile kalan da var.sonraki aylarda kalanlarda var.kullanıldığı zamanda hamile kalınıyormuş etkilemiyormş diye okudum

Kızlar bişey sorucam bata tam 12 günüm var kasıklarımda ki batmalardan dolayı gidip bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.313 negatif ama 12 gün var bata ona rağmen biraz olumlu bir sonuç mu sizcede ? Hiç olmazsa 0.00 çıkmaz mıydı?

Kızlar bişey sorucam bata tam 12 günüm var kasıklarımda ki batmalardan dolayı gidip bugün kan testi yaptırdım sonuç 0.313 negatif ama 12 gün var bata ona rağmen biraz olumlu bir sonuç mu sizcede ? Hiç olmazsa 0.00 çıkmaz mıydı?
canım yumurtlama zamanın geçti mi nezamandı. kanda zaten azda olsa çıkabiliyormuş hcg.zaten adete 14 gün kala 12 kala gibi yumurtlama zamanları.tabi adet aralığıyla alakalı ama ben birkaç günde sonuçlanacağını çok zannetmiyorum sakın yanıltmıyım seni de.umarım bebişin vardır canım.

canım yumurtlama zamanın geçti mi nezamandı. kanda zaten azda olsa çıkabiliyormuş hcg.zaten adete 14 gün kala 12 kala gibi yumurtlama zamanları.tabi adet aralığıyla alakalı ama ben birkaç günde sonuçlanacağını çok zannetmiyorum sakın yanıltmıyım seni de.umarım bebişin vardır canım.
Yumurtlamam 22 si ve ayın 23 ydü şeffaf uzayan akıntım oldu değerlendirdik.yumurtlamamın üzerinden 5 gün geçti kasık ağrım çok olayınca merak ettim gideyim dedim ama şimdi daha da merakta kaldım sanırım batı beklesem çok iyi olucak yanıtın için çok teşekkür ederim.Aminn inşAllah

Hayırlı geceler kızlar girmedim pek inşallah hepiniz iyisinizdir güzel haberler bekliyorum batı yaklaşanlardan ♡ benim regl bitti çalışmalara ne zaman başlycam hiç bilmiyorum ilişki zaten oluyo ama bel altı yastık konusunu ne zaman yapsam acaba :) sağ kasığımdan bacağıma vuran bi ağrı var şimdi. Bakalım doktora gitmedim kürlerle deniyorum hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririm, bat seneye :))

Hos geldin canim. Insallah 2017'de hepimiz hamile kalmis oluruz da burada hamislikle ilgili konularda sohbet ederiz. Biz calismalara Subat sonu gibi ancak baslayabilecegimiz icin simdilik kendimi nadasa biraktim mecburen :KK48: En azindan onumuzdeki bir iki ay acaba tuttu mu tutmadi mi diye kendimi strese sokmamis olacagim. Tek tesellim bu. Insallah bu arada senden guzel bir haber gelir canim.

Hos geldin canim. Insallah 2017'de hepimiz hamile kalmis oluruz da burada hamislikle ilgili konularda sohbet ederiz. Biz calismalara Subat sonu gibi ancak baslayabilecegimiz icin simdilik kendimi nadasa biraktim mecburen :KK48: En azindan onumuzdeki bir iki ay acaba tuttu mu tutmadi mi diye kendimi strese sokmamis olacagim. Tek tesellim bu. Insallah bu arada senden guzel bir haber gelir canim.
Ameliyatını oldun dimi sen canım? her işte bi hayır var derlerya hani, bence senin kafanı toparlamana vesile olacak bu bir kaç ay. Stressiz geçirdiğin dönemde kendini toparlama fırsatı bulursun gerçekten insan yoruluyo kulübe girmeyin şununla ilgilenmeyim diyorum ister istemez aklıma takılıyo askıya alsam bende rahat olurdum ama kısmet işte. Allah yardımcımız olsun sabır ve dua tek vuslatımız. Seninde vaktin şubat'ta gelmiştir inşallah :KK39::KK15:

Kizlar sogan kürü yaptuktan sonra mi hemen hamile kalinio.yoksa adet olduktan sonraki ay mi bilginiz varmi.(tabi ise yararsa )ben bu ay yapiyorum da ona gore umut edecem:KK66:)
Bu soğan kürü iki kez kullanılıyomuş canım iki ay sürüyo yani. İlk ayda hamile kalan da var canım. Nasip meselesi

Ameliyatını oldun dimi sen canım? her işte bi hayır var derlerya hani, bence senin kafanı toparlamana vesile olacak bu bir kaç ay. Stressiz geçirdiğin dönemde kendini toparlama fırsatı bulursun gerçekten insan yoruluyo kulübe girmeyin şununla ilgilenmeyim diyorum ister istemez aklıma takılıyo askıya alsam bende rahat olurdum ama kısmet işte. Allah yardımcımız olsun sabır ve dua tek vuslatımız. Seninde vaktin şubat'ta gelmiştir inşallah :KK39::KK15:

Evet canim ve hizla iyilesiyorum cok sukur. Ben de senin gibi kopamiyorum buralardan baksana. Gunde en az 10 kere girmezsem merak ediyorum. Hicbir haberi kacirmak istemiyorum :kahve:

Evet canim ve hizla iyilesiyorum cok sukur. Ben de senin gibi kopamiyorum buralardan baksana. Gunde en az 10 kere girmezsem merak ediyorum. Hicbir haberi kacirmak istemiyorum :kahve:
Oh maşallah sana. Şükür aklndaki sorularda gitmiştir. Güzel haberler vermek bizede nasip olur inşallah. Allah her daim iyi etsin canımcım :KK68:

Canlarim sık girmesemde aklimdasiniz duamdasiniz öpüyorum hepinizi son sayfaya kadar baktım okudum güzel haberler var topluca cevap yazayım kimse küsmesin bana okuyor beğeniyor cevap yazmiyor diye üzüntülerle üzülüp mutlulugunuzla seviniyorum burda ve topluca soyliyim bunu hamisler sağlıkla kucağına alsınlar insaAllah bizlerede nasip olsun adet olanlarda nasip değilmiş diyip calismalara duaya devam bizimde zamanimiz gelicek evelAllah ben bu ay cok rahatim şaşırıyorum kendime olursa zaten olur modundayim adetten bu yana 3 kerecik oldu iliski gribim girdi araya bata 12 kaldi nasip kismet kaderde varsa gelir yavrum acelem yok Allaha emanet olun:KK200:

Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım

:( öncelikle çok geçmiş olsun 15.12.2015 tarihinde aynı durumdaydım. maalesef:( bn hep özel hastaneye gidiyorum kürtajı da özel hastanede oldum . önce bi fitil ve 2 tane küçük tablet veriyorlar. ve beklemeye başlıyorlar . önce sen kendin düşürmeye çalışıyorsun ara ara sancı giriyor sızı halinde herşeyi hissediyorsun fakat çok ağır agrılar değil. 3-4 saat sonra renkli utrason eşliğinde kürtaj yapıyorlar . bn şeker hastası olduğum için tam uyuttular . .
aynı gün başka bir tanıdığımda kürtaj oldu devlet hastanesinde. onun anlattığına göre uyutmamışlar ve herşeyi çok acılı bir şekilde hissetmiş. uzun zaman da eşiyle birlikte olamadı.2 gün hastanede kaldı.

ben operasyon bittikten 2 saat sonra kontroller yapıldı taburcu oldum . 2 gün yattım evde tedbir amaclı. ağrı sızı olmadı. piskolojini anlıyorum ama dayan ve sabret Allahım birini alır birini verir. Allah kucağını boş bırakmasın

Canım çok erken yaptırmışsın. Yumurtlama döneminde olma ihtimalin yüksek. Adete kadar bugünleri değerlendir. Gecikmeden sonra kan testini tekrarla

Back
X