2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım aynısını yaşadım. Her durum kendine özel ama ben kendiminkini anlatıyorum.
Bende kalp atışı olmadığı için bekledim. bu süre içinde 2 dr. gittim ikisede bekleyebilirsin zararı yok ama kese şeklide bozulmuş umutlu değiliz dedi. ve Kürtaj oldum.
Küraj hep kafada büyüttüğümüz bişey, inan herşey 20 Dk. bitti. Hastaneye gittim ameliyathaneye aldılar çıktım. Narkozlu oldum. Kürtaj işlemi 5 Dk. sürüyormuş. Hiçbirşey anlamadım haliyle. Sonrasında da hiç bir ağrım sızım olmadı adet kanaması gibi kanamam oldu. 2-3 gün dü. 3 ay korun demişti Dr.
Korkma canım Allah yardımcın olsun, Herşey gönlünce olsun.
Amin canım sadece o işlemden korkuyorum ben bayılmaktan

:KK43: öncelikle çok geçmiş olsun 15.12.2015 tarihinde aynı durumdaydım. maalesef:KK43: bn hep özel hastaneye gidiyorum kürtajı da özel hastanede oldum . önce bi fitil ve 2 tane küçük tablet veriyorlar. ve beklemeye başlıyorlar . önce sen kendin düşürmeye çalışıyorsun ara ara sancı giriyor sızı halinde herşeyi hissediyorsun fakat çok ağır agrılar değil. 3-4 saat sonra renkli utrason eşliğinde kürtaj yapıyorlar . bn şeker hastası olduğum için tam uyuttular . .
aynı gün başka bir tanıdığımda kürtaj oldu devlet hastanesinde. onun anlattığına göre uyutmamışlar ve herşeyi çok acılı bir şekilde hissetmiş. uzun zaman da eşiyle birlikte olamadı.2 gün hastanede kaldı.

ben operasyon bittikten 2 saat sonra kontroller yapıldı taburcu oldum . 2 gün yattım evde tedbir amaclı. ağrı sızı olmadı. piskolojini anlıyorum ama dayan ve sabret Allahım birini alır birini verir. Allah kucağını boş bırakmasın
Amin canım inş

2 gün önce beta hcg 35.12 çıktı biraz önce sonuç aldım 64.86 cikti doktor biraz az yukselmis dedi cuma tekrar istedi. Sizce az mı

70.24 tam iki kati oluyor ama çoğu arkadaş tam iki katı değil yüzde 40 artsa yeter diyor

Ben hep 0.01 0.05 gördüğüm için bilemiyorum o kadar hesaplama ama:)

Günaydın,Kızlar rüyamda şöyle bişey gördüm boyle biri vardı ben diyordum ki ona,sen 3 aylık hamilesin demek acaba bende hamile olabilir miyim cok,istiyorum inş bende olurum diyordm oyle uyandım cok tuhaftı
canim benm daha olp olmadgi belirszken gece dua edp yattm. Allahim eger hamileysem ruyamda beyaz biseyler goster diye.
Ruyamda her yer karlar altnda bembeyazdi:KK200:

Ben h
canim benm daha olp olmadgi belirszken gece dua edp yattm. Allahim eger hamileysem ruyamda beyaz biseyler goster diye.
Ruyamda her yer karlar altnda bembeyazdi:KK200:
Geçen hafta rüyamda görmüştüm bi bebek buluyoruz eşimle eve getiriyoruz sonra birileri diyor aldığınız yere bırakın sonra eşimin eline veriyoruz iki ev arası dar biyer gidip bebeği oraya oturuyor oda kafasını önüne egiyor eşim arkasını dönüp gelirken ben koşup kucağıma alıyorum ağlayarak bu bizim bebeğimiz olsun diyorum. Uyandigimda hala ağlıyodum. Tahminim o zamanlar tutunmus bebeğim. Inşallah buyur teyzeleri ben rüyalar çok inaniyorum.umarim sizinde güzel haberlerinizi alırım

Back
X