Yok hayir ucretsiz canim..devet kurumlarinda tum tahliller ucretsizTamam kızlar çok teşekkür ederim hiç aile hekimliği aklıma gelmemişti.
Öyle yapayım o zaman bakalım nedir değerlerim ücret alıyorlar mı
tamam canım pzt sabahtan gideyimde halledeyim adres değişikliğini baktım bekarlık adersim görünüyorYok hayir ucretsiz canim..devet kurumlarinda tum tahliller ucretsiz
Evet canim misafir olarak bakiliyor.bende universitede okurken o sekilde yaptryordum hep..hem orayada kaydini aldrabilirsin..esininki ordaysa..yani esinin kaydi nerdeyse evlendikten sonra sende oraya aliyorsunMerkezimize muayene amacıyla gelen gerek kayıtlı hastaların gerekse misafir hastaların muayeneleri ve tedavileri yapılmaktadır.
@FM_ist böyle yazıyor aile hekimliği sitesinde canım demek ki yaptırabilirim dimi misafir hasta olarak
canım benim ya rabbim tamamına erdirsin ne yapıyorsun şimdi kendi evindemisin bebegin hatrına eşinle son bi defa konus istersen barıs anlamında demiyorum ama bilmeyede hakkı var ne kadar yaptıgı (eğer dopruysa ) yanlış kabul edilemez olsadaminicik ya inanamıyorum ilk ultrasonumuz
Evet canim misafir olarak bakiliyor.bende universitede okurken o sekilde yaptryordum hep..hem orayada kaydini aldrabilirsin..esininki ordaysa..yani esinin kaydi nerdeyse evlendikten sonra sende oraya aliyorsun
ya telden bu muhabbetleri pek sevmiyorum burası daha rahat burayada takılmıon zaten pek aktif değilsin eskisi gibi
neysem böyle işte bakalım bu aydan umudum yok dogru duzgun calısmadık bile sehirdısına falan gittiğimiz oldu etkili gunler gitti yani hesaplamadım saymadım bişey anlıcagın düşünmüyom eskisi gibi olursa olur olmazsada Allah bilir
8 eylülde reglken gittim karından baktı hormon testi istedim.
sonucumuda araya bayram girince 20 eylülde ögrendimm
şimdi ki reglim tahminim 3 4 ekimde gelir 3. günü gidicem
yaptırdıgımda 2.günüydü benim
bu sefer 3 te yaptırcam
mayısın ortasında baslamıstık canım ama ilk aylar gibi çalısma yok saldım yani kafadan attım tamamen ben şu son zamanlarda olursa tabi sevinirim ama hersey nasip kısmet
bu ara düşünemiyorum da pek fırsat yokeltimle tanıstım kız gidip gelmeler var bu ara
düğün yapcaz inşallah bakalım seneye
anladım kafaya çok takıldığı için bnde buraya ara verdim istemesemde hep aklımda oluyor kk ya girince
dr a da ara verdim ztn yazlar malum ben duşunmuyorum ilgilenmiyorum kısmet nasip diyorum....
ama ilk defa yumurlama günüm reglin 14.günü yarın fakat regl biteli sürekli beyaz akıntı var ilişkiden sonrada kasıklarım ağrıyor birazda göğüslerim şişti sankiii bende böyle şeyler olmaz ya ne zmn yumurtladığımı bi allah bilir....bi bakayım bnmi gibi olan varmı diye dedim
eltiii mii hoppallahadi hayırlı olsunn tarih bellimi
hadi inşallah belkide bu sefer olmuştur he inşallah inşallah
henüz değil ama bakalım kış girince şimdi araya olmaz bişey nişan bakalım ne zaman olcak ayrılmazlrsahersey kısmet
şimdilik evllencek gibiler kvalideyle tanıstı falan
Masaallah,Rabbim ufaklığın yuzu suyu hurmetine ailenize ferahlik versinminicik ya inanamıyorum ilk ultrasonumuz
aglamaya başladı söyledim barıştık ne bileyim mucize oldu bebek şuan dünü düşünmek istemiyorumcanım benim ya rabbim tamamına erdirsin ne yapıyorsun şimdi kendi evindemisin bebegin hatrına eşinle son bi defa konus istersen barıs anlamında demiyorum ama bilmeyede hakkı var ne kadar yaptıgı (eğer dopruysa ) yanlış kabul edilemez olsada
inşallah bnde geçen ay cok ümitlendim midem bulandı sürekli bayramda zor dayandım hayavan kokusuna fln dedim tamam hamileyim sanrım hoop akşam üzeri geldi regl oldm...
hayırlısı olur inşallah kv ile tanıştıklarına göre ciddi durm :)
bende temmuz(sonu) ayında kesin hamileyim demiştim ya belirtiler falantak ağustosta geldi regl
o yüzden belirtide olsa inanmıcam yani o derece
inşallah bu sefer olmustur senin benim umudum yok regli bekliyomm hormon testini yinelemek için
ciddi ciddi kv de sevdibende bi rahatladım sorma :) iyi oldu yani güzel durumlar
ayprensesii folik asittei verdi canım dr onada basladım belki daha önce baslasam iyi olurdu ama ne bilim hiç içesim gelmemişti şimdi içiyorum folbiol adı gün aşırı yarım .
sen ne içiyodun
ayyy hadi hayirli olsun çok mutlu oldum adina.Kızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah
aynen bnde oram ağrıdı buram şişti die heveslenmiyorum çok hevesim boğazımda kaldı malum...kendiliğinden oluveririr die bekliyorum...
bnde sevindim senin adna güzel olsun herşey inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?