2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

doktorun bana dediği herşeyin normal gerisi Allaha kalmış herşeyin bi zamanı var çok düşünüp takıyorsan bile fsh hormonu etkileniyor dedi stres en büyük sorunmuş kızlar o yüzden ben gibi salıverinn

Evet canim misafir olarak bakiliyor.bende universitede okurken o sekilde yaptryordum hep..hem orayada kaydini aldrabilirsin..esininki ordaysa..yani esinin kaydi nerdeyse evlendikten sonra sende oraya aliyorsun

minicik ya inanamıyorum ilk ultrasonumuz
canım benim ya rabbim tamamına erdirsin ne yapıyorsun şimdi kendi evindemisin bebegin hatrına eşinle son bi defa konus istersen barıs anlamında demiyorum ama bilmeyede hakkı var ne kadar yaptıgı (eğer dopruysa ) yanlış kabul edilemez olsada

Evet canim misafir olarak bakiliyor.bende universitede okurken o sekilde yaptryordum hep..hem orayada kaydini aldrabilirsin..esininki ordaysa..yani esinin kaydi nerdeyse evlendikten sonra sende oraya aliyorsun

zamanında almıstık kayıtları adres değişikliğinden ötürü şehir değiştim ben
ama hiç sağlık ocagına gitmediğim için bu durumun farkında değildim üniversitede gitmedim hiç
ben pzt bi gideyim söylim vitamin değerlerimi merak ediyorum diye illa kaydını değiştir gel derse öyle yaparım
devlet hastanelerinde tanıdıklarım var istemiyorum görmek kadın dogum binası ayrı oldugu için rahat rahat gittim
özelede boş yere para vermek istemem testler için hamile kaldıgımı ögrenirsem özelde bi bayan var ona giderim düye düşünüyorum

anladım kafaya çok takıldığı için bnde buraya ara verdim istemesemde hep aklımda oluyor kk ya girince
dr a da ara verdim ztn yazlar malum ben duşunmuyorum ilgilenmiyorum kısmet nasip diyorum....
ama ilk defa yumurlama günüm reglin 14.günü yarın fakat regl biteli sürekli beyaz akıntı var ilişkiden sonrada kasıklarım ağrıyor birazda göğüslerim şişti sankiii bende böyle şeyler olmaz ya ne zmn yumurtladığımı bi allah bilir....bi bakayım bnmi gibi olan varmı diye dedim

eltiii mii hoppalla hadi hayırlı olsunn tarih bellimi

hadi inşallah belkide bu sefer olmuştur he inşallah inşallah
henüz değil ama bakalım kış girince şimdi araya olmaz bişey nişan bakalım ne zaman olcak ayrılmazlrsa hersey kısmet
şimdilik evllencek gibiler kvalideyle tanıstı falan

inşallah bnde geçen ay cok ümitlendim midem bulandı sürekli bayramda zor dayandım hayavan kokusuna fln dedim tamam hamileyim sanrım hoop akşam üzeri geldi regl oldm...

hayırlısı olur inşallah kv ile tanıştıklarına göre ciddi durm :)

aglamaya başladı söyledim barıştık ne bileyim mucize oldu bebek şuan dünü düşünmek istemiyorum

bende temmuz(sonu) ayında kesin hamileyim demiştim ya belirtiler falan tak ağustosta geldi regl
o yüzden belirtide olsa inanmıcam yani o derece
inşallah bu sefer olmustur senin benim umudum yok regli bekliyomm hormon testini yinelemek için

ciddi ciddi kv de sevdi bende bi rahatladım sorma :) iyi oldu yani güzel durumlar

ayprensesii folik asittei verdi canım dr onada basladım belki daha önce baslasam iyi olurdu ama ne bilim hiç içesim gelmemişti şimdi içiyorum folbiol adı gün aşırı yarım .
sen ne içiyodun

aynen bnde oram ağrıdı buram şişti die heveslenmiyorum çok hevesim boğazımda kaldı malum...kendiliğinden oluveririr die bekliyorum...

bnde sevindim senin adna güzel olsun herşey inşallah

ayprensesii folik asittei verdi canım dr onada basladım belki daha önce baslasam iyi olurdu ama ne bilim hiç içesim gelmemişti şimdi içiyorum folbiol adı gün aşırı yarım .
sen ne içiyodun

iç iç bnde folikasit içiyodum ama neydi unuttum valla...yeni başladık demeseydin inşallah 1yıl bekleyin demez dr bana dediği gibi

aynen bnde oram ağrıdı buram şişti die heveslenmiyorum çok hevesim boğazımda kaldı malum...kendiliğinden oluveririr die bekliyorum...

bnde sevindim senin adna güzel olsun herşey inşallah

sağol canım inşallah kaynımı severim gelin hanımıda sevdimmm oda iyi olursa arkadas gibi oluruz :)

bu ay bir tane bile belirti yasamadım cunku dusunmuyorum artık gercektenn kışın hamile kalırım belki öyle geçio içimdenn
ama 1 kasım öncesi ögrenmeyi cok isterim süpriz için benimkinin dogum günü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…