2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

hoşgeldin canom.benimde 2 yıl olacak nerdeyse.herhangi bi sorun varmi?

iç iç bnde folikasit içiyodum ama neydi unuttum valla...yeni başladık demeseydin inşallah 1yıl bekleyin demez dr bana dediği gibi

yok canım dogruyu söyledim canımm mayısta basladık falan zaten bi bakalım sorun varsa ilgileniriz ama sorun yoksa normal yollarla 1 yıla kadar deneyin dedi 1 yıldan önce tedavi bile uygulanmaz ki çok gençsin daha yumurtalarında cok güzel kalitesiz falan değil dedi ama işte zamanı var canım ya demek ki Allah ne zaman ol derse
prolaktin lh falan hepsi normalmiş fsh yide yenicem inşallah bakalım ne cıkıcak bir daha ki testte

Kızlar selam biliyorsunuz on gün önce bata kan yaptirmistim 0.08 çıktı şimdi bata 8 gün var iki gündür krengi akintim vardı. Bugün kanaman var çok az başladı bakalım yerleşme kanaması mi yoksa test sonucu doğru mu ve bat erken mi geliyor.

Kızlar 6 haftalık hamişim keseyi gördük kalp atışını dahi duyduk aglamamak için zor tuttum kendimi rabbime şükürler olsun darısı tüm istiyenlere inşallah

Ayy canim hayırlı olsun sağlıkla kucagina alirsin ins..dünkü olayı da hallettiyseniz sıkıntı yok,ama icinde sakin bisey biriktirme sonra tartışma yasayip üzülme güzellikle konus herseyi esinle,bak dun ne oldu bugün ne oldu? Rabbim.mucize verdi sana..

banada normal yolla bekleyin dediler bnde 2ay olmadı gittim ama boşuna beklemiş oldum...ztn öyle yada böyle fark etmiyorda iştee olmayınca olmuyor hayırlısı inşallah rabbim en iyisini bilir hakkımızda

hoşgeldin canom.benimde 2 yıl olacak nerdeyse.herhangi bi sorun varmi?

yumurtlama düzensizliği var canm.bekarken düzenliydi...konrunmayı bırakınca başladı son 3-4aydır 32.günde fln geliyor düzene giriyor sanrım..senin sorun varmı?

Aynen zamanı geldimi olcak nasibimizde ne varsa

gidiyorum kimseye bişey diyemem artık ben, evet inkar edecek cümle bile kurmadı maf ettim herşeyi yazdı bitti dedim tamam dedi
Canım sen dik dur lütfen.
İnan yakınında olsam geleceğim!
Biz kadınlar herşeyin üstesinden geliriz.
Konuşmak çok kolay evet.. Ama acı geçecek yaşanırken çok büyük ama herşey geçecek.

benide eklemişsin teşekkür ederim S selifor ben 32 bekliyorum bat 14 Ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…