- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
anladım 2haftalık olunca merk ettim şans getirir inşallah :)
E noldu ki ben şokCanım barıştılar merak etme hemde hamile
E noldu ki ben şok
3 - 4 Ekim bat olanlar herhangi bir belirtiniz varmı
bende aynı ama öyle çok gecikmez.hafif pko.ama esimde de sorun var benim.banada normal yolla bekleyin dediler bnde 2ay olmadı gittim ama boşuna beklemiş oldum...ztn öyle yada böyle fark etmiyorda iştee olmayınca olmuyor hayırlısı inşallah rabbim en iyisini bilir hakkımızda
yumurtlama düzensizliği var canm.bekarken düzenliydi...konrunmayı bırakınca başladı son 3-4aydır 32.günde fln geliyor düzene giriyor sanrım..senin sorun varmı?
Merhabalar
Bende mayıs2015 gelinleri portalındaydım.
Allah nasip ederse bu ay bebek için bende ekim ayında güzel haber almayı bekliyorum.inşallah herkesin hakkında hayırlısı neyse o olur
Bende beklemekteyim 3 gün kaldı bata leke 4 gündür devam ediyor :/
bende aynı ama öyle çok gecikmez.hafif pko.ama esimde de sorun var benim.
Kizlar napyonuz ?
Senden de bi güzel haber gelicek galiba tatlim
Canım benim hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasıp etsin bekledin ama bak değdi mucize bebek oldu senin için meleğinminicik ya inanamıyorum ilk ultrasonumuz
İnşallah canım bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım negatifti ama leke kesilmedi daha
İyiyim bnde canim ne olsun beklemekteyim daha coook var test yapmam icin :-(bnm eşimde sorun yok ama yinede bn hamile kalamıyorum...bnm cok düzensizdi ilk yıl şu son aylarda düzeliyor gibi
iyiyiz cok şükür sen nslsın
İnşallah canım bugün dayanamayıp gebelik testi yaptım negatifti ama leke kesilmedi daha
gecikmen varmı ne kdr ?
İdrarda zor çıkıyor erken olunca canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?