2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya nasill kuzum noldu iyi misin

Canım 19 Eylül de kan verdim negatif çıktı
Ama benim bat bugünle 4 gün geçti
Böyle bir şey mümkün mü?
Test yanlış olabilir mi?
gec dollenme vs durumlar olabilir canım hayal kirikligi olmamasi icin akisina bırak baktn olmuyorsun hala o zaman tekrar test yaptirirsin

Mrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım . 2 aylik evliyim bebek istiyoruz eşimle ama hamile kalamiyorum. Doktora gittim yumurtaliklarin iyi dedi rahim de iyi dedi ancak benimle evlenen arkadaşlarımın hepsi hamile. Bizde mi bir sorun var acaba neler yapabilirim bu konuda

Bacilar demin uzayan seffaf akıntım vardı hala catlamamismi oluyor bu şu akinti islerinden bir anlayamadim akintm 17lerinden beri var hatta belki birkac gün öncesinde bile vardır dikkat etmedigim için bu ay akinti vs yani peceteyle siliyorum bakıyorum yinede ama üstünde durmuyorum ya da kendimi kandiriyorum bilemedim ilişkiler rastgele canimiz isteyince oluyor bu ay yaa ne biliym onemsemesem sormazdimda size kendimi kandiriyorum sacma ve uzun bir yazi oldu Türkçe pert

2 aylik evliysen olmuyor demek icin cok cok erken canim. Folic asit falan kullan bi doktora kontrole git istersen bis sorun var mi bakilsin

Sanirim catlamis oluyor kuzum. Ya ben hala olmadim biliyo musunn

Ay nasil ya canim ciddi misin sen valla cok sasirdim kizmaya kimsenin hakki yok kizacak bi durum yok çünkü burda brbirimize destek oluyoruz bi takim bilgileri deneyimlerimizi paylasiyoruz sende yardimci olmak icin denedigin seyi bizimle paylasiyosun kimsenin kizmaya hakki yok. Ama cidden cok sasirdim yani bi kere bosalinca belli bi sure gecmesi lazim tekrar esimin ereksiyon yasamasi icin yani diyelim ki bi kere bosalma yasadi ikinci bi bosalmayi yasamasi icin illa ki bi yarim saat gecmesi lazim oda coooook uzun zaman bosalmamis olacak ta onu yapacak yoksa cok zor olur. Cocuk isine atildigimizdan beri gorev gibi yapmakyan cok skildik o bi kereyi bile zorla yapiyoruz istek olmayinca gorev gibi zor geliyor ikimizede valla ne bileyim ya hala şoktayim senin durumuna

Canikom bende aynı durumdayım şu akıntıları bi türlü anlamıyorum bazen üstüste yoğun geliyo sürekli ıslaklık hissediyorum bazen hiç gelmiyo ne iş anlamadım

Aynen canım bizimde sizin gibi aynı anda olmuyo yani zaman lazım o kadar uzun süre bekleyemeyiz zaten bende daralıyorum bazen biliyorum çocuk için yapmamak gerek ama yaşayan bilir bu durumu aylarca bekleyenler için zor bişey.....
dile kolay kalbe değil

2 aylik evlilikte bebek olmamasi normal karsilanan birsey 1 seneye kadar doktorlarda bunu soyluyor. Tedavi uygulanmiyor.
Doktorun zaten soylemis rahim yumlar normal diye. Bir sorun olsa soylerdi.
Kafana takma hayirlisiyla zamaninda gelecektir. Bak ben 3 bucuk senedir bekliyorum ama olmuyor.
Korkma ama sen . Bende bir cok rahatsizliktan oturu olmuyor .
Insallah senin yakin zamanda olur ve tum isteyenlerin.

Canim akinti hep oluyorda folikul yani yumurtalik catladiginda icinden yumurta ciktiginda yani folikul icindenki sivi disari atiliyor.hem hafif agriya sebep oluyorya hemde camasirda islakliga.yani o akinti daha fazla oluyor ordan ablayabilirsin.ozaman catlamis oluyor yumurtaligin

Amin inşallah. Soğan kürü yaptım iciyorum. İnsan korkuyorum. Peki bu klomen denilen ilaç nasıl bir şey herkes kullanıyor mu doktora siz mi söylüyorsunuz kullanmak istiyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…