2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

michie michie Canım sana da yazmamistm yazayim cok sevindim hamis olmana burda ogrendiniz konustuk paylastik cok mutlu oldum Pariskizim Pariskizim icinde öyle Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben ne zaman yazabilicem buraya hamileyim diye acaba bakalım nasipte ne zaman var simdi sizlerin sevinciyle idare edip sonra kendiminkini ekliyicem cogalicak gidicek evelAllah iyi ki varsınız:KK200:

Bata kaldı 6 gün 27.gundeyim hicbir belirti yok olsun nasip değilmiş derim her ay ki gibi evleneli bu 12.adetim olucak 12denemedir gelmedi bebis cuma gidince 1 sene oldugunuda soylicem doktora acikcasi birsey yapasimda gelmiyor akisina bırakmak istiyorum ekstra seyler sadece strese sokucak beni nasipse gelir diyorum ama cabala diyorum bir yandanda bakalım karmasik duygular kvnin dilinde bebek eskiye göre az olsa da sanki benim elimde esimde zaten olsada olur olmasada modunda hic istekli degil stres stres sorular takmiyorum güya bir yanim anne olmak istiyor bir yanim istemiyor korkuyor Allahim hayırlısını versin yine sacmaladim birseyler kusura bakmayin iyi geceler Allaha emanet olun canlar:KK200:

Canım benim sizleri takipteyim sevinclerinize sevinip üzüntulere üzülüyorum cevap yazmasamda yorum yapmasamda okuyorum Allahim pasani saglikla kucagina almayi nasip etsin ben sabirla bekliyorum elbet nasip olur ömür yeterse sagolasin bitanem:KK200::anne:
'
Amin canım benim çok sağol :KK15: ben inanıyorum yakında alicaz güzel haberlerini hayirlisiyla.

friendlyfriendly friendlyfriendly Yoldaslarimizdan sevincli haberler aldik sıra bize de gelicek insaAllah canım:KK200:
Evet cok sukur bolcana bebis haberi aliyoruz insallah yakinda biz de iyi haberi verenlerden olucaz. S selifor biliyo musun bu ay benim dogal olarak son denemem. Hamile kalamazsam 27 ocak adetimle birlikte tup bebege basliyoruz.

Katılıyorum canım. Benimki de sana benzer hikaye. Düğün kısmı hariç. Bizde damat annesi ağladı kız annesi yerine. Hala da öyle kötüyüz. Ama este bitiyor herşey. Bazen diyorum değer miydi bunca şeye diye ama şükür. Rabbim gül yüzlü bir çocuk verdi bunun için bile değer. İnşallah sana da verecek. Hayırlısıyla
Kaynanam zaten gözü yaşlıydı hem nikahımda hem düğünümde. :) neden çünkü oğlunu gelin veriyodu :KK48:Allah Allah ya gülüyorum ne değişik şeyler :) neyseki çok uzağız memlekete :KK49: inşallah canım Allah razı olsun :KK200:

Evet cok sukur bolcana bebis haberi aliyoruz insallah yakinda biz de iyi haberi verenlerden olucaz. S selifor biliyo musun bu ay benim dogal olarak son denemem. Hamile kalamazsam 27 ocak adetimle birlikte tup bebege basliyoruz.
Canım ya inşallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe... O son çare değilmiydi ya :(

Bugn cok zor bir gun gcrdm okulda. Her sey ust uste geldi. Duygu patlamasi yasiyorum, hem fiziken hem ruhen coktum. Neden boyle diye aglarken sunu gordum normal sanirm:KK1:Eki Görüntüle 1933556
Canısıııı unuttun mu sen hamişsin artık duygu geçişleri yaşar durursun çok ağlama ama :KK37:

Canım ya inşallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe... O son çare değilmiydi ya :KK43:
Canim hikayemi biliyosun 4 kaybim var. Esim tedavi olduktan sonra 6 ay dogal deneyin dedi dr. Subatta 5.ay oluyor. Esimde sperm hasarinin tekrar artmasindan korkuyorum . Hem tup bebekte saglikli spermler secileceginden gecmiste yasadiklarimi yasamam belki diyorum.. 3 yil 4 kayip cesaretimizi topladik basliyoruz insallah hatta gec kaldigimi bile dusunuyorum hep erteledim.. belki de vesilem tup bebek.

Canim hikayemi biliyosun 4 kaybim var. Esim tedavi olduktan sonra 6 ay dogal deneyin dedi dr. Subatta 5.ay oluyor. Esimde sperm hasarinin tekrar artmasindan korkuyorum . Hem tup bebekte saglikli spermler secileceginden gecmiste yasadiklarimi yasamam belki diyorum.. 3 yil 4 kayip cesaretimizi topladik basliyoruz insallah hatta gec kaldigimi bile dusunuyorum hep erteledim.. belki de vesilem tup bebek.

Bilemiyo ki insan basına ne geleceğini. Anlıyorum canım nasip, bugunleri yaşayacağın varmış.. Yumurta toplama falan mı yapıyolar yine iğneydi vs onlarla yapıyolar dimi. Ne gibi süreçten geçeceksin çok merak edıyorum elimizden gelen bişy olmadığı için dilimizden geleni yapıyoruz çokca duamdasın sen ve diğerleri hepiniz inşallah Rabbim ol der olur, çaresiz bırakmasın kimseyi

Back
X