- 13 Haziran 2016
- 4.801
- 7.952
- 158
Canım gecti cok şükür tekrarlamaz insaAllah sirkeyle hallettim Allahin izniyleDoktor fitil be hap veriyor canım , ben tek gitmiştim eşime de yazmıştı kullanması için yani eşinin gitmesi şart değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gecti cok şükür tekrarlamaz insaAllah sirkeyle hallettim Allahin izniyleDoktor fitil be hap veriyor canım , ben tek gitmiştim eşime de yazmıştı kullanması için yani eşinin gitmesi şart değil.
'Canım benim sizleri takipteyim sevinclerinize sevinip üzüntulere üzülüyorum cevap yazmasamda yorum yapmasamda okuyorum Allahim pasani saglikla kucagina almayi nasip etsin ben sabirla bekliyorum elbet nasip olur ömür yeterse sagolasin bitanem![]()
Anlamaodm yine simdi ben ne yaomaliyimSimdi onun icin yumurtlamada rahim cok ilerde oluyomus inanki zor dokundm canmda yanmadi degil yani Sikintida o ya cok yukarda olunca spermler yetsmeye calisiyo dedigimi uygula bnce eger arada aciklik varsa kacirma derim bn![]()
insaAllah canım hamisin icine doğarmi dersin belki vardir gelmistir minnagim ayy insaAllah'
Amin canım benim çok sağolben inanıyorum yakında alicaz güzel haberlerini hayirlisiyla.
Inşallah canım benim inşallah. Yeni yıl uğurlu gelecek sanainsaAllah canım hamisin icine doğarmi dersin belki vardir gelmistir minnagim ayy insaAllah![]()
insaAllah canım güzel yüreğine sağlık umudumu kaybetmemliym iyiki varsınızInşallah canım benim inşallah. Yeni yıl uğurlu gelecek sanainanıyorum ben sende inan
Asla umudunu kaybetme ama strese de sokma kendini canım.insaAllah canım güzel yüreğine sağlık umudumu kaybetmemliym iyiki varsınız![]()
Kaynanam zaten gözü yaşlıydı hem nikahımda hem düğünümde. :) neden çünkü oğlunu gelin veriyoduKatılıyorum canım. Benimki de sana benzer hikaye. Düğün kısmı hariç. Bizde damat annesi ağladı kız annesi yerine. Hala da öyle kötüyüz. Ama este bitiyor herşey. Bazen diyorum değer miydi bunca şeye diye ama şükür. Rabbim gül yüzlü bir çocuk verdi bunun için bile değer. İnşallah sana da verecek. Hayırlısıyla
Canım ya inşallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe... O son çare değilmiydi ya
Canısıııı unuttun mu sen hamişsin artık duygu geçişleri yaşar durursun çok ağlama amaBugn cok zor bir gun gcrdm okulda. Her sey ust uste geldi. Duygu patlamasi yasiyorum, hem fiziken hem ruhen coktum. Neden boyle diye aglarken sunu gordum normal sanirmEki Görüntüle 1933556
Canim hikayemi biliyosun 4 kaybim var. Esim tedavi olduktan sonra 6 ay dogal deneyin dedi dr. Subatta 5.ay oluyor. Esimde sperm hasarinin tekrar artmasindan korkuyorum . Hem tup bebekte saglikli spermler secileceginden gecmiste yasadiklarimi yasamam belki diyorum.. 3 yil 4 kayip cesaretimizi topladik basliyoruz insallah hatta gec kaldigimi bile dusunuyorum hep erteledim.. belki de vesilem tup bebek.Canım ya inşallah hiç gerek kalmaz tüp bebeğe... O son çare değilmiydi ya![]()
Umudunu tabiki kaybetmyceksin hayırdır sana :) zamanın dolmuştur inşallah canım gelmştr bebek hayrlısyla...insaAllah canım güzel yüreğine sağlık umudumu kaybetmemliym iyiki varsınız![]()
Canim hikayemi biliyosun 4 kaybim var. Esim tedavi olduktan sonra 6 ay dogal deneyin dedi dr. Subatta 5.ay oluyor. Esimde sperm hasarinin tekrar artmasindan korkuyorum . Hem tup bebekte saglikli spermler secileceginden gecmiste yasadiklarimi yasamam belki diyorum.. 3 yil 4 kayip cesaretimizi topladik basliyoruz insallah hatta gec kaldigimi bile dusunuyorum hep erteledim.. belki de vesilem tup bebek.