2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşallah hayırlısıyla sağlıklı doğal bir yolla bebeğin olur canım. Seni takip ediyorum yaşadıkların çok zor. Allah yardımcın olsun duamdasin
Allah razi olsun canim sagol dualarin icin. Gonlum dogaldan yana olsa da tup bebekle spermler secilecegi icin belki sansim artar diyorum

Allah razi olsun canim sagol dualarin icin. Gonlum dogaldan yana olsa da tup bebekle spermler secilecegi icin belki sansim artar diyorum
evet friendly aynisini ben de dusunuyorum. Gecen gun bikac yil once aclms bi baslkta gordm seni,bebis beklerken yazmssn. Cok uzuldm.bu kizcagz ne kadar cok beklemis dedm. Allah sabir versin. Insallah en yakin surede kucakla yavrunu. En icten dua ediyorum. Allahu ya evvelu cekerken seni de anacagm insallah :KK200::KK200::KK200:

evet friendly aynisini ben de dusunuyorum. Gecen gun bikac yil once aclms bi baslkta gordm seni,bebis beklerken yazmssn. Cok uzuldm.bu kizcagz ne kadar cok beklemis dedm. Allah sabir versin. Insallah en yakin surede kucakla yavrunu. En icten dua ediyorum. Allahu ya evvelu cekerken seni de anacagm insallah :KK200::KK200::KK200:
4 defa hamilelik yasadim kimbilir hangi hamileligimdeki yazimi okumussundur.. Evet coktandir bekliyorum canim ama her gecen gun daha bi hasretim artiyor umudum hep var olacak insallah inaniyorum. Allah razi olsun canim Allah dualarimizi kabul etsin. Artik daha fazla uzatmadan esimle cesaretimizi topladik ve tupe karar verdik. Bat 27 ocak; tup bebek dr.um battan 7 gun once gel kontrol edelim sonra baslayalim dedi.

kuzu yorgnlktan olunce benm adam beni yemege gotrdu ama yedgm hamburger iyi pismemisti galiba yiyemedim midem de kalkti bos yere. Kuru kuru istifra ediyorm bir saattr. Cikaramadim, rahatlayamadim da.
Ay ben ilk defa bugn hissettm belirti ha. Ne guzel geciyo diyodm nazar degdrm aferm bana.
Hissettiriyo kendini teyzesi haklsn. Bugun o kadar uzun geldi kiii
Daha ne yaptin DAHA YENI BASLIYORUZZZZZ gelsin yavas yavas hissettrsn kndini disarda yeme cnm ya en azindn bilindk yerde ye dicmde senn hamisliktnde bulnmis olblr su ic bol bol

4 defa hamilelik yasadim kimbilir hangi hamileligimdeki yazimi okumussundur.. Evet coktandir bekliyorum canim ama her gecen gun daha bi hasretim artiyor umudum hep var olacak insallah inaniyorum. Allah razi olsun canim Allah dualarimizi kabul etsin. Artik daha fazla uzatmadan esimle cesaretimizi topladik ve tupe karar verdik. Bat 27 ocak; tup bebek dr.um battan 7 gun once gel kontrol edelim sonra baslayalim dedi.
hadi bakalim, hayrlisi olsn canim, bekleye bekleye yorulmussndr.tup bebekde daha hizli oluyor. Allah yar ve yardmcin olsn

Rahim agzi varya cnm hani rahim asagada falan diyolar ya o iste adetten sonra kapaliydi n 9. Gunu acildi 10. Gunu baya acikti 11. Gunde hafif acikti sonra yine simsiki kapandi sadece beyaz krem gibi akintim var parmakla kontrol edyrsn bzm ebe temzlige dikkat ederse sikinti yoktr dyr
Anlamadim ben ya ;( ben ki herşeyi merak eden insan bunu bilmio :(

Üzülme rabbim sana burda bekleyen herkese versin sıkıntılarımız var ama normalmiş ben hiç beklemediğimiz ayda geldi 2 kere çalışma oldu bu. Ayda boş geçti diyodum kalmışım incir ye ayaklarını sıcak tut çalışmada altına yastık koyup yarım saat yat
Canim hamile misin peki iki kere ilişki oldu ?

B
Knsnde kontrol et istersen ilk yaptgmda tuhaf oldum ama sobradan normal geldi mantiken fitilde kullanan hnmlar olmustr i zamnda fitili bayagi arkaya itiyrz banyoda ellerini bi guzel yika isaret veya orta parmagini kullan ileride eline rahim deycek yuvarlak eger yumusak ve ortasi hafif aciksa yum. Donemi ama sert ve siki kapaliysa spermler gecemyr kuru gunler
bak bunu anladim bende dun ilişkiden sonra bi bakayim dedim de ilerisi boştu ya yani parmagimin hepsi girdi yine norseye degmedi peki bu niye

B

bak bunu anladim bende dun ilişkiden sonra bi bakayim dedim de ilerisi boştu ya yani parmagimin hepsi girdi yine norseye degmedi peki bu niye
Simdi onun icin yumurtlamada rahim cok ilerde oluyomus inanki zor dokundm canmda yanmadi degil yani Sikintida o ya cok yukarda olunca spermler yetsmeye calisiyo dedigimi uygula bnce eger arada aciklik varsa kacirma derim bn ;)

Kızlar adetime 12 gün var kasık ağrım var yumurtlamam geçti değerlendirdik sizce gebelik oluşmuşsa bile bu kadar erken belirti verir mi? Hamileler sizde nasıl oldu ?
Bnmde var o cnm yum. Tam 4 gun gecti doktr normaldr dedi bna gebelik olmasada olablyr dyr

Canim ya valla supersin. Daha seni etiketlemeden hemen yazmissin erkek diye. Masallah sana. Dualarim seninle. Allah en kısa zamanda sana da hayırlı bir evlat nasip etsin ve isteyen herkese inşallah :dua:
Canım benim sizleri takipteyim sevinclerinize sevinip üzüntulere üzülüyorum cevap yazmasamda yorum yapmasamda okuyorum Allahim pasani saglikla kucagina almayi nasip etsin ben sabirla bekliyorum elbet nasip olur ömür yeterse sagolasin bitanem:KK200::anne:

Back
X