2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar yumurtlama gununden tam emin olmasamda cikali 3 veya 4. Gunum bugun rahim agzi konturolunu bizim ebeden ogrendim bundan sonra (temizlige dikkat etmek sartiyla) ordan yakalicm yumurtlama gunumu cunki 2 gundur simsiki kapali ondan once acikti ama en acik zaman 4 gun onceydi tuhaf olan suki hep bi heyecanla gunlerin gelmesini bklerz ya test yapmak icin icimde bi tuhaflik var hani bi his var bnde ama o heyecn yok cok tuhafim :KK14:
Sizde boyle oldunuz mu hic cunku bn normalde deli gibi gun saymaya baslardm cok mutsuzum gibi bisey ya:cry::cry:

Bilgisi olan veyada başından geçen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim bu ay klomen kullandım sağda 2 tane 2 CN yumurtam oluştu çatlatma iğnesi oldum ve iğnenin 12. Günü kanda baktırdım degerim 2.03 çıktı 5gün sonra degerim 10.5 çıktı ve pozitif dediler değer sizce normalmi yarın tekrar kanda HCG baktırıcam değerler UKİ katı olmuşmu diye sizce umut varmı arkadaşlar bı arada adetim 2 gün geçti yeni yerleşme ola bilirmi değer bana düşük geliyo şimdiden tşklr cvp vecek olan arkadaşlarıma
Canm cok bilgim olmamasini belirterek oncelikle hayirli ve saglikli olur insallah ama burda 5.25 ten degeri yukselen arkadaslar var bazilarinda yerlesme 1 hafta surerkn bazilarinda 10 gun suruyor ve bunun dollenme suresinide hesaba katmalisin herkesin ayni olmaz bnce cok sikinti yapp sitrese girme iki gun sonra yaptgn test sana dogru sonuc vercktr ama yukselme ihtimali bnce %90 cnm hayirli olsnn

Kizlar yumurtlama gununden tam emin olmasamda cikali 3 veya 4. Gunum bugun rahim agzi konturolunu bizim ebeden ogrendim bundan sonra (temizlige dikkat etmek sartiyla) ordan yakalicm yumurtlama gunumu cunki 2 gundur simsiki kapali ondan once acikti ama en acik zaman 4 gun onceydi tuhaf olan suki hep bi heyecanla gunlerin gelmesini bklerz ya test yapmak icin icimde bi tuhaflik var hani bi his var bnde ama o heyecn yok cok tuhafim :KK14:
Sizde boyle oldunuz mu hic cunku bn normalde deli gibi gun saymaya baslardm cok mutsuzum gibi bisey ya:cry::cry:
Herkes nerdeeeeeeeeeeeeeee

Canm cok bilgim olmamasini belirterek oncelikle hayirli ve saglikli olur insallah ama burda 5.25 ten degeri yukselen arkadaslar var bazilarinda yerlesme 1 hafta surerkn bazilarinda 10 gun suruyor ve bunun dollenme suresinide hesaba katmalisin herkesin ayni olmaz bnce cok sikinti yapp sitrese girme iki gun sonra yaptgn test sana dogru sonuc vercktr ama yukselme ihtimali bnce %90 cnm hayirli olsnn
Çok tşk ederim canım nasipte varsa günü saati dolduysa değerler yükselir inş Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

Kiz ne acik ne kapali anlamadim :( bende onu testi kulllaniyorm halen tam koyu ziki çizgi görmedim ya bata 14 var:(

Kiz ne acik ne kapali anlamadim :KK43: bende onu testi kulllaniyorm halen tam koyu ziki çizgi görmedim ya bata 14 var:KK43:
Rahim agzi varya cnm hani rahim asagada falan diyolar ya o iste adetten sonra kapaliydi n 9. Gunu acildi 10. Gunu baya acikti 11. Gunde hafif acikti sonra yine simsiki kapandi sadece beyaz krem gibi akintim var parmakla kontrol edyrsn bzm ebe temzlige dikkat ederse sikinti yoktr dyr

Kiz ne acik ne kapali anlamadim :KK43: bende onu testi kulllaniyorm halen tam koyu ziki çizgi görmedim ya bata 14 var:KK43:
Knsnde kontrol et istersen ilk yaptgmda tuhaf oldum ama sobradan normal geldi mantiken fitilde kullanan hnmlar olmustr i zamnda fitili bayagi arkaya itiyrz banyoda ellerini bi guzel yika isaret veya orta parmagini kullan ileride eline rahim deycek yuvarlak eger yumusak ve ortasi hafif aciksa yum. Donemi ama sert ve siki kapaliysa spermler gecemyr kuru gunler

Bu gun herkes mesgul ya kimsecikler yok bn hastalncm galiba aldim limonlu ihlamurumu yanimavucudum kirgin uyutasm var uyuyamym da:hasta: halsizim cok accik uzanim didim o arada kizcelerime bkim dedim ama tik yok.......
:63:

Insallah cnm gordum minnosumun fotosunu guzel hberler vermeye devm et bize
bn malum yumurtlama gunlerini geride biraktim iki gundur rahim agzi simsiki kapali simdi gun sayiyorum canim olursa olur olmazsada nasip degilmis dicez napalim bn kendimi yirtsamda olmicaksa olmaz bn ustume duseni yaptim gerisini Allah a biraktim vaktiyse gelir degilsede umutsuzluk yok elbet gelecek
Üzülme rabbim sana burda bekleyen herkese versin sıkıntılarımız var ama normalmiş ben hiç beklemediğimiz ayda geldi 2 kere çalışma oldu bu. Ayda boş geçti diyodum kalmışım incir ye ayaklarını sıcak tut çalışmada altına yastık koyup yarım saat yat

Bu gun herkes mesgul ya kimsecikler yok bn hastalncm galiba aldim limonlu ihlamurumu yanimavucudum kirgin uyutasm var uyuyamym da:hasta: halsizim cok accik uzanim didim o arada kizcelerime bkim dedim ama tik yok.......
:63:
kuzu yorgnlktan olunce benm adam beni yemege gotrdu ama yedgm hamburger iyi pismemisti galiba yiyemedim midem de kalkti bos yere. Kuru kuru istifra ediyorm bir saattr. Cikaramadim, rahatlayamadim da.
Ay ben ilk defa bugn hissettm belirti ha. Ne guzel geciyo diyodm nazar degdrm aferm bana.
Hissettiriyo kendini teyzesi haklsn. Bugun o kadar uzun geldi kiii

kuzu yorgnlktan olunce benm adam beni yemege gotrdu ama yedgm hamburger iyi pismemisti galiba yiyemedim midem de kalkti bos yere. Kuru kuru istifra ediyorm bir saattr. Cikaramadim, rahatlayamadim da.
Ay ben ilk defa bugn hissettm belirti ha. Ne guzel geciyo diyodm nazar degdrm aferm bana.
Hissettiriyo kendini teyzesi haklsn. Bugun o kadar uzun geldi kiii
Canım bende bir haftadır mide bulantısı halsizlik hiçbirşey yiyemiyorum resmen sana tavsiyem özellikle hamilelikte fasfood tüketme ve eğer dışarıd yemek yersen özellikle salata malzemelerini. Çok iyi yılandığından emin ol hatta garsona söyle hamileyim özellikle iyi yukansın sirkeli su ile felan diye uyar

Canım bende bir haftadır mide bulantısı halsizlik hiçbirşey yiyemiyorum resmen sana tavsiyem özellikle hamilelikte fasfood tüketme ve eğer dışarıd yemek yersen özellikle salata malzemelerini. Çok iyi yılandığından emin ol hatta garsona söyle hamileyim özellikle iyi yukansın sirkeli su ile felan diye uyar
canm ben aslnda boyle seylere cok dikkat ederim, laboratuvarda binbir turlu mikrop gordum. Benm gorduklerimi gorsen herhangi bir yemek yiyemezdin :(
Disarda yemegi de hic sevmem zaten esim zorla gotrdu. Ben yapamiyorm senin de halin yok diye. Kafa dalgnlgi ve yorgnlkla hc ustune dusmedm. Sonra da pisman oldm. Yoksa evde bile salam sucuk hazir cigkofte turu seyler yemiyordum.
Esim de uzuldu halime.artk yemekleri ben yapacagm yazk su haline dedi

canm ben aslnda boyle seylere cok dikkat ederim, laboratuvarda binbir turlu mikrop gordum. Benm gorduklerimi gorsen herhangi bir yemek yiyemezdin :KK43:
Disarda yemegi de hic sevmem zaten esim zorla gotrdu. Ben yapamiyorm senin de halin yok diye. Kafa dalgnlgi ve yorgnlkla hc ustune dusmedm. Sonra da pisman oldm. Yoksa evde bile salam sucuk hazir cigkofte turu seyler yemiyordum.
Esim de uzuldu halime.artk yemekleri ben yapacagm yazk su haline dedi
Anlıyorum canım seni inan ben ilk hamileliğimde ilk üç ayı peynir ekmek ile geçirmiştim şimdide çok bulantım var allahtan kayınvalidem yanımdada sağolsun yemekleri o yapıyor oğlum ve eşim aç kalmıyor ben yoksa yapılan yemeğide bulantıdan yiyemiyorum malesef

Back
X