Coooook erken cokkkızlar kan verdim beta 0.729 iğnenin 11.günü adetime 9 gün var negatifmi ya
Insallah fistigim :) rahatim artk alistimOhh çok şükür :) inslh artacak değer.
Doktor yerleşme kanaması dediyse öyledir. Sen de içini ferah tut kendini yorma, dinlen canım. Ben de Allah'a bıraktım nedense söylenen hiçbir şey tatmin etmiyor bugün beni. Hayırlısı Allah'tan Rabbim bebeğimi görebilmeyi kalp atışını duyabilmeyi nasip etsin.Ola ki dis gebelikse tutundurmamak icin vermedi artis guzel ama iki gun sonra yine kan ver artis guzel devam ederse bir hafta sonra gorecem seni dedi. Allaha biraktim ilac vs kullanmayacagim kanama olurken hamile cikiyosam vardir bunda bi hayir :) lekelenme yogun iki gundur. Siyah geliyo ped batiyo artk. Dr yerlesme kanamasi yasiyosn belliki dedi. Yapacak biseyim yok..
Bence sende stres yapma bi doktora gidince onda kalinmali baska yerlere gidip kafa bulandirmaya hic gerek yok rahat ol bu gune geldiysen devami da gelecek insallah canim bi kac gun sonra goreceksin dua et zaten yer gok dua ustune burda ki iman gucu burdaki edilen dualar hayat kurtariyo resmen ben bunu anladim :)
Insan yasadigi seyin duygusuna kapilinca konusulan soylenen hersey kulak ardi olur sen teslimiyet hatunusun isimiz Allaha kalmissa olmus bil demis sair. Biz aciz kullar beklycez sadece. Rabbim goruyo senin icini senden iyi biliyo devami gelecek bu gebeligin insallah sen kalbini ferah tut dualarimdasinnnDoktor yerleşme kanaması dediyse öyledir. Sen de içini ferah tut kendini yorma, dinlen canım. Ben de Allah'a bıraktım nedense söylenen hiçbir şey tatmin etmiyor bugün beni. Hayırlısı Allah'tan Rabbim bebeğimi görebilmeyi kalp atışını duyabilmeyi nasip etsin.
Aynen canim Allahin bugunune sukur iki gun sonra artk net bi sonuc alirim. Babaannemde babama hamileyken bilmemis adet olmus ama hamileymis annem demin dedesine cekmis diyo :)) hayirlisi artk iki duruma da hazirlikliyim canim . Bekleyip gorecez :) tesekkur ederim duani eksik etme olurmu kanama devam ve yogun iki gundur
Hayirlisi olacak la ölecege çare yokmuş bekleyp gorecegz :)Insallah fistigim :) rahatim artk alistim
İnşallah herşey güzel olur canım... Aynı yerde 2 günde bir tahlilleri yapmanda fayda var... Cihazlar değişiyor çünkü...
İnşallah bebeişin tutuncak burada kucağına aldığın zamanalrıda göreceğiz.. İçini ferah tut...
Ne guzel soyledin :) insallah canim insallah hepimiz artk bat gununu degilde bebislerin dogumuna kalan gunu sayariz burda onu konusuruz insallah. Rabbim hepimizin yardmcisi olsun herseye hazirlikliyim...
Canım moralini bozma . Cihazlar farklı değerlerde farklı çıkabilir . Çan'ını sıkma inşallah bebişin seninledir. Ben kırmızıları gördüm bu sabah umudum birdahaki aya kaldı .Ozelde iki gun once 10.01 di deger bugun 27.57 cikti. Doktor iyi ilerlemis iki gun once 10du dedi.. begendi amaaa...
Dun gece 27 ydi zaten. Doktora dun aksam devlete gittgmi ve sonucun 27 ciktigini 12 saatte az ilerledigini soylemedim. Biraktim kendi haline kuzum. Bana dusen sabir dua ve yatis.. iki gun sonra ozelde kan veririm devlete gtmycem dun kanama olunca durumum ne diye gitmistim. Bugun Allahtan dusmemis deger ama pekte ic acici degilIyice moral bozuluyo. Hayirlisii. Demin eve geldim yatiyorum
Canim yolk sac gozuktu mu? Kese guzel buyumus maasallah. 10mm den sonra yolk sac 16 mm civarinda da bebek gozukuyor genelde. Devletin ultrasonu kimbilir kac yillik moralini bozma. Vaginal mi bakti?Herkese günaydın. Doktordan geliyorum. Tahlil yaptırmak için gittim bebek görünmedi diye doktor yapmak istemedi. Son adet tarihine göre bugün tam 6 haftalık oldum. Bugün kese 14.5 mm çıktı ama bebek görünmüyor. 4 gün önce doktora gittiğimde 6.2 mm idi kese ve ultrasona göre 4+4 görünüyordu. Bu ultrason görüntüsünde kaç haftalık olduğu yazmıyor malum devlete gittim makine değişik. Kızlar çok korkuyorum boş gebelik mi acaba? 4 günde iki katından fazla büyümüş ama ne bileyim doktor da 10 gün sonra çağırdı ve tahlillerimi de yapmadı bebek görünmedi diye
Ya canim benim Allah hayr etsin sen rahim filmi cektirmismiydin ilac tedavisi vs goruyomusunCanım moralini bozma . Cihazlar farklı değerlerde farklı çıkabilir . Çan'ını sıkma inşallah bebişin seninledir. Ben kırmızıları gördüm bu sabah umudum birdahaki aya kaldı .
Yok canım karnımdan baktı. Ultrason görüntüsü var ama yolk sac var mı anlamadım koyayım da bak sen anlarsın belki. Vallahi içim rahatlamıyor çok canım sıkıldı benim.Canim yolk sac gozuktu mu? Kese guzel buyumus maasallah. 10mm den sonra yolk sac 16 mm civarinda da bebek gozukuyor genelde. Devletin ultrasonu kimbilir kac yillik moralini bozma. Vaginal mi bakti?
Canim ultrason goruntusunu iyi alamamis dr bu goruntuye gore yorum yapilmaz. Ama karindan bebek gozukmesi imkansiz. Aslinda ayni duygulari paylasiyoruz bende cok endiseliyim. Bulanti yok kasık agrisi yok bel agrisi yok. Sadece goguslerime el degmiyo bir de halsizlik ve uyku hali.. haftaya carsambayi nasi edecez bakalim.. Allaha emanetler..Yok canım karnımdan baktı. Ultrason görüntüsü var ama yolk sac var mı anlamadım koyayım da bak sen anlarsın belki. Vallahi içim rahatlamıyor çok canım sıkıldı benim.
Eki Görüntüle 1960487
Ben de halsizlik ve uyku hali var. Kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor. Hafiften midem de bulanıyor benim. Kusturacak derecede değil ama var. Çok endişelendim. Doktor boş gebelik demedi 10 gün sonra gel görüşelim bebeği görünce tahlilleri yaparız dedi. Başka doktora mı gitsem acaba ben ya çok moralim bozuldu benim.Canim ultrason goruntusunu iyi alamamis dr bu goruntuye gore yorum yapilmaz. Ama karindan bebek gozukmesi imkansiz. Aslinda ayni duygulari paylasiyoruz bende cok endiseliyim. Bulanti yok kasık agrisi yok bel agrisi yok. Sadece goguslerime el degmiyo bir de halsizlik ve uyku hali.. haftaya carsambayi nasi edecez bakalim.. Allaha emanetler..
Bence baska doktora git bu kafayla 10 gun gecmez sana bosuna stres yapiyosn ama sende haklisn kurt dusuyo insanin icine. Baska dr a git ve bi sorun olmadigini herseyin yolunda gittigini gor gozlerinle :)Ben de halsizlik ve uyku hali var. Kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor. Hafiften midem de bulanıyor benim. Kusturacak derecede değil ama var. Çok endişelendim. Doktor boş gebelik demedi 10 gün sonra gel görüşelim bebeği görünce tahlilleri yaparız dedi. Başka doktora mı gitsem acaba ben ya çok moralim bozuldu benim.
Canim bak bulantinda hafiften varmis bu iyiye isaret bence yuregini ferah tut. Baska dr a gittiginde karindan bakarsa yine gozukmez. Nasil icin rahat edecekse canim. Tam 1 haftamiz var dr.a gitmeye. Ben de yarin sabah saglik ocagina kan vermeyemi gitsem acaba diyorum. Bhcg %90 civarinda artmis endiseleniyorum. Saglik ocagina gidersem de esime soylemem o gun bile kese gozuktu bhcg baktirma moralini bozuyosun diye israr etti.Ben de halsizlik ve uyku hali var. Kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor. Hafiften midem de bulanıyor benim. Kusturacak derecede değil ama var. Çok endişelendim. Doktor boş gebelik demedi 10 gün sonra gel görüşelim bebeği görünce tahlilleri yaparız dedi. Başka doktora mı gitsem acaba ben ya çok moralim bozuldu benim.
Yok canım benim . Ben 1.5 yıllık evliyim . Geçen yıl kadın Doğuma gittim . Herşeyimin düzgün olduğunu söyledi . Adetlerim de düZenli çok şükür .bebek düşünmemizin 4. Ayına hamile kalmıştım . Yeri herşeyi de iyi demişti doktor . 9+3 te kalbi durdu yavrumun . Kromozom bozukluğu dedi doktor . Bütün testlerimizi yaptırdık genetik ve pıhtılaşma . Genetikler temiz eşimin de benimde . Ben de sadece pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı . Ama düşüğün sebebi o değil dedi genetik doktorumuz. Sadece eşim sperm testi yaptıramadı . Onla ilgili olabilir mi acaba düşük sebebim de . O ayda çakışır otu suyu içmişti . O mu vesile oldu hamile kalmama bilmiyorum .Ya canim benim Allah hayr etsin sen rahim filmi cektirmismiydin ilac tedavisi vs goruyomusun
ZK_ASK canim iki gun once 10 cikan yerde bugun 27mi cikti degerin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?