2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Caksir otu erkege cok faydali ve cok okumustum mucizesini goreni. Kiz is hamile kalmayla da bitmiyo neler cikiyo neler. Inan 9 ay insanin gozunde buyuyo Allahm hayirli saglikli evlatlar nasip etsn insallah size

Canım endişe etme erken biraz . Görünür inşallah . Benimde ilk gebeliğimde 6+6 da görülmüştü . Ki ileri giden bi bebekti . Yani biraz bekle . Canını sıkma .

Caksir otu erkege cok faydali ve cok okumustum mucizesini goreni. Kiz is hamile kalmayla da bitmiyo neler cikiyo neler. Inan 9 ay insanin gozunde buyuyo Allahm hayirli saglikli evlatlar nasip etsn insallah size
Aynen hamile kalmakta bitmiyor . Benim bi tanıdığımın adetten 5 gün sonraki değer 120 lerdeydi. Doğurdu çok sağlıklı bi evladı var . Önceki gebeliğimde adete 3 kala 130' lardaydı . Bazen diyorum ki çok şey bilmekle iyi etmiyor muyuz . :-( hiçbirşeyden haber olanlar daha çabuk hamile kalıyor . Doğuruyor . Stressiz .

Aynen oyle demin kizlarla grupta onu konusuyoduk cok bilmekte iyi degil arkadaslar hamile benim dedigimi anlamiyolar en iyisi stressiz olmasi iste . mutluluk cehalette :))

Aynen oyle demin kizlarla grupta onu konusuyoduk cok bilmekte iyi degil arkadaslar hamile benim dedigimi anlamiyolar en iyisi stressiz olmasi iste . mutluluk cehalette :))
Benm eşimin yeğeni hamile doğurmak üzere 2. Ayından beri kahverengi kırmızı kanaması oluyor nedenini sormams bile bebeğin bir şeyi varmı yok kanama neden düşuk riskin var hooop tamamn biz olsak neden oluyormuş kanama riskleri nelerms o muymuş bumuyms didikler dururuz :)

Insallah istedigin gibi olur o zaman :) benm bide gec yumurtlamam oldu 19.gun yumurtladim yani bu ayin 17sinde birazda ona bagliyorum

aynen canım o da olabilir ben klomen tedavisi gördüğüm için bu ay tam gününde çatlattı doctor iğne oldum yumurta takibi falan yapıldı o yüzden

Canm yenı gordm yazdklarını nırmaldır bnce her gebeliğin gelişimi bir olmuyr içini ferah tut inşallah hiç bi sorun cıkmıcak bıraz nazlı olcak gec gostercek o kadar bnce 5 gune falan bebegıde gorrsn hersey yolundaysa sıkıntı yok Rabbım hep korusun cnm

Sağol canım inşallah moralim çok bozuk.

Sağol canım inşallah moralim çok bozuk.
Bozma sakın moralını sıtres en buyuk dusman senı anlıyrm tedırgınsın ama emın ol herkesınkı bır degıl canm bi sıkıntı olsa doktr anlardı eger ımkann varsa dedıgın gıbı baska bı doktora gıt bı kaç gun sonra emın ol fıstık gosterr kndını dualarımdasınız ve bn inanıyrm hpnzde saglıkla dogum yapacaksnz cnm

Canım Endişeni anlıyorum ama gereksiz endişelenme... Bak ben de 12 Haftalık gebelik tebrübeme dayanarak söylüyorum.
6. Haftada benim bebeği gördü ama kesende bozulma var progestan vermişti. Düşük yapma riskin var dedi. Ben ozaman anlamadım ne olduğunu ama zaman geçince anlıyorum ki 8. Hafta tekrar gittiğimde Kalp atışını duyamadım dedi. Çocuğu tekarar gördü ve büyümüştü. Hemen kürtaj ol dedi. yada 10. Hafta tekrar gel dedi. tekrar kalp atışı olmayınca 12 Hafta kürtaş oldum.
Eğer bir sıkıntı görseydi şüphelenseydi emin ol söylerdi hiç öyle senin psikolojin miş oymuş buymuş umurlarında değil.
Üzme kendini lütfen...

Canım sanırım benim bebek de geriden geliyor. Cumartesi günü gittiğimde sata göre 5+3 tüm ultrasonda 4+4 çıktı kese. Bugün sata göre 6+0 kese neredeyse 2 katını geçmiş 6.2 den 14.5 mm olmuş ama bebeği göremedim deyince bir kötü oldum ben. Aslında yine kötü olmazdım belki ama bebeği görmeden tahlili yapmıyorum bebek görünmezse boş yere olmuş oluyor dedi. İçime bir kurt düştü öyle deyince. Bir de çoğu insan 6ncı haftasında kalp atışını duyuyor ben daha bebeği göremedim.

İyi bir doktordan haftaya cumartesiye randevu aldım. 8 mart'ta kendi doktoruma da gideceğim. Hakkımda hayırlısı olsun canım bana dua edin içim bir türlü ferahlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…