- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Bak bn cok umutluyum her ayda boyle olmaya devammm askımCanm biz polyanna mıyız?ay millettekii umutsuzluğa bak .. esimin %5 hareketli spermine rağmen umut goklerdeydi bende bir zamanlar ve bn o kötü değerle hamile kaldım zamanın da neyleym ki zamanı değilmiş
Nisaberatim
Sağ ol canım. Allah razi olsun. Evet deneyecegim soğan. Kısmet. Zannetmiyorum hamilelik de iğne vurulmaya rağmen niye bu kadar uzadı anlamıyorum. Gideceğiz el mahkum. Allah derdi vermiş dermanı da onlarda doktor la da olmuyor doktorsuz da olmuyor. Hayırlısı vesselamAminnnnn... Ya doktor bunaltiyor ama gerçekten değer yani bn umutla giderdm hep ne bilim koşa koşa yani.. emek olmadan yemek olmuyor malesf hemen hamile kalamiyoruz bizlerde belli ki sınavımz bu yorulmak yok yola devam kızlar umutlu olun inslh olacak eğer hamile değilsen soğan kürü fayda eder enfeksiyona denersn
Hadi hayırlısı o zaman ama yok ya senin oglun olur sanki ..:)Saglıklı olsunda onemli degil ama azcık kız istym sankımmmm
Afern askim sn bunlara bakma aynen devamBak bn cok umutluyum her ayda boyle olmaya devammm askım
Kız o umuttan yarım kiloda bana gönder ❤Valla gerçekten oylesiniz? 2 buçuk yıllık evliym kistlerle varikosellerle uğraştık eğri rahim dogrulttuk hc bu kadr umutsuz olmadm .. ustelik 1 düşuk br kurtaja rağmen hc gene olurmu demedm ertesi ay basladm tam hız devammmm
Bende 2 gun sarmısak koydum o ıkı gunde kahverengı akıntı geldı bılıynmu tırsstmda hafıftn acaba sendemi içine koyduydun kuzuBen o enfeksiyona sarimsak derim baska bisey dememmmmm..... :)
Aynen derman aramaya devam. Uzadiysa vardr birşeyler yaSağ ol canım. Allah razi olsun. Evet deneyecegim soğan. Kısmet. Zannetmiyorum hamilelik de iğne vurulmaya rağmen niye bu kadar uzadı anlamıyorum. Gideceğiz el mahkum. Allah derdi vermiş dermanı da onlarda doktor la da olmuyor doktorsuz da olmuyor. Hayırlısı vesselam
Allah razi olsun canım. Tebessüm oldun yüzümde. Bilmem ben öyle pek olağandışı işler insanı değilim. Ama Allah in işi. En güzel Vekil dır OEvet bebek bana cok kotu kapak yaptitmm be yuzume vurmayin aldm agzimin payini :) o mucize bana geldyse sana ona buna şuna coook kolay gelir Htckbrysl ciğim :)
Daha doğmadan sarmısak tattracak cücüğüme ya :)) koyma bosverValla bnde tek gecerm :)) ama koyamamıştır arkadaş çok yandı demişti çıkarmıştı bn şuanda mantar olmaya başladım yakoysam ne olur ki yarm saatcik?? Sonuçta doğal brsey hem ileri koymazsam bebeğe ancK kokusu gider
İnşallah canım.Aynen derman aramaya devam. Uzadiysa vardr birşeyler ya
Bilmiyorum ki geç mi erken mi hissetmedim bu kez zaten. Allah hayr etsin canım. İnsalah dua ile.Canim ignenin bugun 20.gunuymus idrarda cikmasi gerekirdi evet ama arkadan gelen kucuk bi yunurtan catlamis ve dollenmis de olabilir o daha cikmaz. Vurundugun igne oyle faydasi olmayacak bi igne degil. Mutlaka catlama olmustur ama belliki gec olmus
Vallahı bu akşam 10 dakıkalık kurana bı dunya dua sıgdırdım hepınıze heğımıze ettım canm dualarım hep sızınle bn sızın haberlernzlede cok mutlu oluyrmBalım bende dua isterim ki o zaman.
Bilmiyorum ki geç mi erken mi hissetmedim bu kez zaten. Allah hayr etsin canım. İnsalah dua ile.
Bencede hepinize dagitacam az kaldı :)))Kız o umuttan yarım kiloda bana gönder ❤
Hepsini dagıt kız umutlar yerıne suze sabırlar gelsin anam 9 ayda gecmez kı size sabır bıze umut inşallahBencede hepinize dagitacam az kaldı :)))
Mantar rahime geçerse cücüm intihap kaparsaDaha doğmadan sarmısak tattracak cücüğüme ya :)) koyma bosver
Bi doktora gorun canm sımdı rısklı olup olnadıgını blmyrz kı o yuzdn saglama alalım bı ınterntte bak bakalım dpktrda verr ilaç belkı canmMantar rahime geçerse cücüm intihap kaparsa
Kız hc deme o kadr umutla bekle 2. Ayim daha 7 ay gözüme nasl çok gözüküyor bir bilsennnHepsini dagıt kız umutlar yerıne suze sabırlar gelsin anam 9 ayda gecmez kı size sabır bıze umut inşallah
Valla doktora demedm bugn akintm çok diye çünkü aldırış etmiyorBi doktora gorun canm sımdı rısklı olup olnadıgını blmyrz kı o yuzdn saglama alalım bı ınterntte bak bakalım dpktrda verr ilaç belkı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?