2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bak bn cok umutluyum her ayda boyle olmaya devammm askım

Sağ ol canım. Allah razi olsun. Evet deneyecegim soğan. Kısmet. Zannetmiyorum hamilelik de iğne vurulmaya rağmen niye bu kadar uzadı anlamıyorum. Gideceğiz el mahkum. Allah derdi vermiş dermanı da onlarda doktor la da olmuyor doktorsuz da olmuyor. Hayırlısı vesselam

Kız o umuttan yarım kiloda bana gönder ❤

Canim ignenin bugun 20.gunuymus idrarda cikmasi gerekirdi evet ama arkadan gelen kucuk bi yunurtan catlamis ve dollenmis de olabilir o daha cikmaz. Vurundugun igne oyle faydasi olmayacak bi igne degil. Mutlaka catlama olmustur ama belliki gec olmus

Aynen derman aramaya devam. Uzadiysa vardr birşeyler ya

Evet bebek bana cok kotu kapak yapti tmm be yuzume vurmayin aldm agzimin payini :) o mucize bana geldyse sana ona buna şuna coook kolay gelir Htckbrysl ciğim :)
Allah razi olsun canım. Tebessüm oldun yüzümde. Bilmem ben öyle pek olağandışı işler insanı değilim. Ama Allah in işi. En güzel Vekil dır O

Daha doğmadan sarmısak tattracak cücüğüme ya :)) koyma bosver

Canim ignenin bugun 20.gunuymus idrarda cikmasi gerekirdi evet ama arkadan gelen kucuk bi yunurtan catlamis ve dollenmis de olabilir o daha cikmaz. Vurundugun igne oyle faydasi olmayacak bi igne degil. Mutlaka catlama olmustur ama belliki gec olmus
Bilmiyorum ki geç mi erken mi hissetmedim bu kez zaten. Allah hayr etsin canım. İnsalah dua ile.

Balım bende dua isterim ki o zaman.
Vallahı bu akşam 10 dakıkalık kurana bı dunya dua sıgdırdım hepınıze heğımıze ettım canm dualarım hep sızınle bn sızın haberlernzlede cok mutlu oluyrm
İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SIKINTISIZ SAGLIKLA HUZUURLA BUYUTEBILECEGIN BI MELEK NASIB ETSIN CENNETINDEN RABBIM BILIRIMKI BIZI HERZAMAN DUYAR HELEKI İSMİNİ ZİKRETTİĞİMİZDE DIREK MELEKLERINI YOLLAR BU KULUM BENDEN BİŞEY İSTİYOR DIYE İNŞALLAH BU GECE O DUALARDAN BİRİ OLSUN CANM BNM

Bilmiyorum ki geç mi erken mi hissetmedim bu kez zaten. Allah hayr etsin canım. İnsalah dua ile.

Dualarimdasiniz hep canim. Insallah rabbim en hayirlisini nasip edecek bize bende hala adet olmadim testler negatif catlatma ignesi vurunmadim olanlar oldu bana da. Inat ettim gitmiyorum doktora senin gibi..biraz kafa dinliyorum.adet olunca gidecem

Bi doktora gorun canm sımdı rısklı olup olnadıgını blmyrz kı o yuzdn saglama alalım bı ınterntte bak bakalım dpktrda verr ilaç belkı canm
Valla doktora demedm bugn akintm çok diye çünkü aldırış etmiyor takmış ilk uç ay ilaç yok diye idrarda hafif enfeksiyon çıktı ilaç vermem diyo bol su icecen sıcak tutacn kendini diyo .. acaba idrardaki enfeksiyon dan mi kaynaklı akintm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…