2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bnde bi uzaklasaydıımmmm
Anam anam anam
Ama bu seferde acıyrm sankı napacak tek dyrm sonrada banane ne yapyrsa yapsn dyrm faln
Ay bırak boşver onlar aciyormu sanki valla fazla iyi niyette iyi değil yani. Acıma sna acimayana boşver gitsin bu zamana kadr naptysa onu yapsn evinde.

Evet mumının mumıne duası en makbul duadır ve tarafımca denenmiş onaylanmıştr inşallah
Sizlerın duaları ile de bırtek bn degıl herkese nasıb etsın...
Allah kalbımızdekını hayırlı
Hayırlısınıda kalbımıze kabul etmeyı nasıb etsın inşallah...
Aşkımmmmmm

Canm ZK_ASK tan pay biç adet günü 7 ide bhgc o yüzden snde bir kan tahlili yaptr artk da rahatla. Ya bu senin enfeksiyon olayına ne çare bulsak acep soğan kürü denedn mi? Ne kadardır deniyordunz ?? Allahım inslh snada nasip eder umarm vardır bebegn şuanda sebinledir inslh :)) bizde iyiyz bebisle çok şükür Allahım diğer anne adaylarına da nasip etsn.

Son düzenleme:
Zannetmiyorum canım ya. Böyle mucizeler beni vuramayacak kadar bahtsızım
ZK_ASK bı umutsuz daha vaaaaarrr..
Zehrada aynn boyle dedı 200 kadından bırınde goruluyr o bırıde benmi olcam sankı demişti canm
Mucizeler hiç ummadığın anda olan ve agzını bır karış acık bırakıp aaaaaa detırten seydr canm.
Rabbım ol der olur hersey bahane
İnşallah ol demiştr tek temennim o canm hayırlısı olsun inşallah

Valla bugun isyerinde aksam cikmadan okudum deprem haberini demisim ki cok siddetliymis zehra ne yapti acaba diye. Yanimdaki de soruyo o kim arkadasin mi diye. Rabbim seni ve bebegini korusun canim iyi olmana vee kan degerine cok sevindim. Mucizeler yasiyoruz resmen rabbime bin sukur devaminda da hersey guzel olsun insallah basinda cekecen belki ilerisi iyi olacak canim benim :*

İnslh canımın içi Rabbim sanada nur topu gibi bir oğlan çocuğu nasip etsn en yakın zamanda :) (hangisi istiyorsun bilmiyorum ama içimden öyle dua etmek geldi :))

Allah razi olsun canım. Yok soğan denemedim geçen ay incir denemiştim bu ay olmazsa soğan denerim diyordum. Evet test yaptırsam rahatlayacağım biliyorum ama yoruldum doktor kapısından. En uzak artık cumartesi gideceğim. Hayırlısı bakalım ne olacak Allah sağlıklı gebelik nasip etsin hepinize

Sagolasin canim ya eksik olma kuzu bugun zor bi gundu suan bile salliyo inanirmisin esime soyledim senin yazdignin bildirimi geldi yani. nice insanin nice duasi dilegi var. Rabbm hepsinin yardmcisi olsun. Yarin gidiyorum dr.a kac gundur yol ettm zaten. Hayrlisi olsun bakalim insallah guzel degerlerle gelrm

Allah razi olsun canım. Aynen bende o karamsarlığa düştüm ama Görelim Mevla neyler. Neyler se güzel eyler inşallah Allah razi olsun

osay3 ROSE-MOON kızlar benim iğneden sonra testler negatif ama hala gelen giden yok. 10 şubat ti iğne günüm normal mi diye aradım doktoru olsa idrarda çıkması gerekiyordu dedi en kötü cumartesi gideceğim artık

Canm biz polyanna mıyız? ay millettekii umutsuzluğa bak .. esimin %5 hareketli spermine rağmen umut goklerdeydi bende bir zamanlar ve bn o kötü değerle hamile kaldım zamanın da neyleym ki zamanı değilmiş

Nisaberatim

Evet bebek bana cok kotu kapak yapti tmm be yuzume vurmayin aldm agzimin payini :) o mucize bana geldyse sana ona buna şuna coook kolay gelir Htckbrysl ciğim :)

Ben o enfeksiyona sarimsak derim baska bisey dememmmmm..... :)

Aminnnnn... Ya doktor bunaltiyor ama gerçekten değer yani bn umutla giderdm hep ne bilim koşa koşa yani.. emek olmadan yemek olmuyor malesf hemen hamile kalamiyoruz bizlerde belli ki sınavımz bu yorulmak yok yola devam kızlar umutlu olun inslh olacak eğer hamile değilsen soğan kürü fayda eder enfeksiyona denersn

Ben o enfeksiyona sarimsak derim baska bisey dememmmmm..... :)
Valla bnde tek gecerm :)) ama koyamamıştır arkadaş çok yandı demişti çıkarmıştı bn şuanda mantar olmaya başladım ya koysam ne olur ki yarm saatcik?? Sonuçta doğal brsey hem ileri koymazsam bebeğe ancK kokusu gider

Balım bende dua isterim ki o zaman.

Valla gerçekten oylesiniz? 2 buçuk yıllık evliym kistlerle varikosellerle uğraştık eğri rahim dogrulttuk hc bu kadr umutsuz olmadm .. ustelik 1 düşuk br kurtaja rağmen hc gene olurmu demedm ertesi ay basladm tam hız devammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…