2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Haklisn kuzm umarm sonuç guzl olur bebis guzl yere yerlessin :)

canım ben hep laboquick kullanıyorum hem ovu hem gebelik ben çok memnunum

inşallah canım bende dua ediyorum zehra için... inşallah bizi şaşırtmaya devam eder annecıgının karnındadır yanlıs yerlerde degıldır ınsalllah sonuc olarak Rabbım ol dıyınce olur her sey
Aynen öyle onun nasibine bağlı. Rabbim korusun ikisinide Allahım kimsenin kucağıni boş koymasn

Kız ben oğluma hamileyken gece kalkıp zeytin yerdim :) oğlan mı acaba seninki
Canim ikisinin de yeri ayri guzeldir rabbim saglikla nasip etsin yeterki.. diger gebeliklerin hepsinde patalojide bebeklerin hepsi 46xx cikti yani hepsi kizmis ama dr kurtaj aninda bu senin hucrenle de karismis olabilir dedi

Son düzenleme:
friendlyfriendly

Ayyy canı zeytin istermissss cokkk sekerrr yaaa nasil gidiyor hamislik? Bugun bi doz 'sen' almadan uyumayim dedim :)) Rabbim heppo iyi etsin sizi daim kilsin canim benim
Canimm çok şükür evham endise disinda iyiyim keske bunlarida bi kenara atmayi basarabilsem.. evet kuzum yaa hep zeytin yiyesim var hatta o kadar cok yiyorumki zarari olurmu diye dusunuyorum. Ikinci gebeligimde de ayniydi buzdolabini acip surekli zeytin yerdim.

Sen nasilsin canim yazilarini takip etmeye calisiyorum ama cogu zaman sayfalara yetisemiyorum..

Canim Allah dualarimizi kabul etsin. Ben labquick marka almistim internetten. 3.5 yildir bicok ay kullandim ve her kullanisimda ovulasyonu yakaladim.

Günaydın hanımlar. Hayırlı haberler alırız inşallah bugün. Benim dün bel ağrısı akşama doğru tavan yaptı bugün olmazsam daha da olmam dedim. Yatmadan peçeteye geldi sanki geri baktım göz yanılması galiba dedim olmak için bekliyorum diye. Zor uyudum ağrıdan sürekli de uyandım dönmekte çok zorlandım. Sabah artık vücudum imana geldi kendini bıraktı adet oldum hayırlısı vesselam @Zehra ungrms gelmucizegel osay3 B Bebe58 Nisaberatim YaKaMoZz-z ROSE-MOON

Canım gebe olmanı çok isterdim ama şu aşamada adet olduğuna sevindim desem yalan olmaz en azindan yeni döneme yeni calismalra baslayabileceksin. Sebepsiz yere gelmemesi senin icin cok zor olurdu. Ben adet oldugum zamanlar hep şükrederim en azindan adet olabiliyorum derim oyle teselli ediyorum kendimi

Aynen canım gebe olmadan adet olmama hem beden hem psikoloji olarak çok yoruyor insanı mahvoldum kaç gündür ağrı bir yandan baskınlık bir yandan. Hayırlısı vesselam. Allah razi olsun

Okıdum
Sabah namazından sonra ablalarımı gordum 3üde evde temizlik yapıyrdu bnm evımde falan bnde izlyrdm
Sabah kalktm baktm tabıre dınnıyet yorumu
Rüyada abla görmek

Rüyasinda ablasini görmek, bekar ise yakinda iyi bir evlilik yapacagina ; evli ise, bir kiz çocugu doguracagina; bu rüyayi bir erkek görmüs ise, beklemedigi bir yerden eline biraz para veya mal geçecegine veyahut çok hayirli bir haber alacagina isarettir.

Aynen canım gebe olmadan adet olmama hem beden hem psikoloji olarak çok yoruyor insanı mahvoldum kaç gündür ağrı bir yandan baskınlık bir yandan. Hayırlısı vesselam. Allah razi olsun
Canım inşallah nasıbıyle gelsın dıyım ı zaman en azından sıtres bıttı hayırlısı kuzum ya

Hayirlisi olsun canim benim gec yumurtladin demekki. Doktorun da durumu biliyor artik ona gore yeni bir yol gostersin sana. Insallah bu ay rabbim nasip etsin canim. Not: hala adet olmadim :))

Hayirlisi olsun canim benim gec yumurtladin demekki. Doktorun da durumu biliyor artik ona gore yeni bir yol gostersin sana. Insallah bu ay rabbim nasip etsin canim. Not: hala adet olmadim :))
Hadi ya sen benden önceydi değil mi? Allah gebelik yoksa seni de vuslata erdirsin canım. Hayırlısı artık Bakalım ne olacak

Canim gecen ay ben ruyamda afedersin sipa seviyordum gozleri falan ne guzel diye. Ama normalde hayvanlardan cok korkarim kedi kopek bile sevemem uzaktan beslerim hep yakinlasamam. Ne alaka dedim.tabirlere baktim.erkek cocugunun olmasi demekmis. Dairedeki sefimin babasj emekli imam ona sordurdum. Ruyasina kavusacak ama rabbim ne zaman nasip ederse demis. Bilmiyorum beni kirmamak icin soylediler belki ama. Bi gun bu ruyalarimiz cikacak belki de

Bu ay soğan kürü denemeyi düşünüyorum iltihap için. Artık gebelikten umudum kalmadı. Baktım çok yere de ne zaman başlanacağı konusunda ortak yol bulamadım bilen kullanan varsa ne zaman başlandığını ne zaman bittiğini nasıl kullanıldığını yazan olursa çok sevinirim. Teşekkürler

Hadi inslh canm :) nasip etsn Rabbim inslh gönlündn geçeni )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…