2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hakkında hayırlısı canım. Evet vurulmadan önceki gün başla. Belki kendi çatlar haklı olabilirsin. 4 yıl önce ilk denemede hamile kalmıştım bu yıl 3. Denemem henüz netice alamadık canım. Hayırlısı ne diyeyim. İnşallah anne olma şerefine nail oluruz

Ay ne guzel moral olmustur doktor gercekten onemli.. hsg cektir at kuzum ya gecikme madem istiyosun sende ayni benim gibi. Ne zaman cektireceksin peki gun belli mi

Bende seni yiyimmmm

Napiosn fistik duydun mu dunyanin en guzellll sesiniii :) msjlari takip edemedim bugun pek. Simdi gectim dalışa :) iyi misin minnak bapıyoo
Dün gene duydum çok şükür . Onun keyfi yerinde Ama bn iyi değilim zehracmmm ya belim ve kasiklarm çok ağrıyor doktor normal diyor progestan kullanıyorum zatn ya bn bisede vermedi

Ay canim sonun benden iyi olsun insallah gupguzelll bi deger gorursun rahatlikla gecer hsr donemin insallah. Ben catlatma ignesini cumartesi oglen vurundum pazar sabah ogle aksam iliski oldu pazartesi aksam oldu daha yok bilerek yaptgm bisey degildi izne ciktik antalyadaydik havasi carpti galiba oyle oluverdi. Bitanecik sperm bile yetee yumos dollemeye kizzz hadi insallahhh seninde guzel haberlerin yakindir

bugunnn butun haberler olumlu mu neeeee

hepmız hamıs oluruzda kontrollere gıderızz sonra buraya gelırzz bızımkı bugun popısını gosterdı yzunu gostermedı ,ısteee elını agzına goturmustu falan ,hamıle elbısesı nerden bulabılırım karnım cok buyudu kızlar yardım edın gıbı mesajlar atarızzzz bır gunn ben ınanıyorummm kendı kendımede guluyorummm vala :)))

kafayı yemeye basşladım heralde ben yanlızlıktannnn

Canım geçmiş olsun hayırlısı olsun inşaallah Allahım gönlündekini sana hayırlı kılsın bebeğim
Allah razi olsun zuzum insallah hayirlisi olshn Rabbim yardim etsin bugun cok duygusaldim ama simdi iyiyim cok dolmusum iyi bi agladim kendime geldm birazdab bayilirim gozler gidiyo cunku

Dün gene duydum çok şükür . Onun keyfi yerinde Ama bn iyi değilim zehracmmm ya belim ve kasiklarm çok ağrıyor doktor normal diyor progestan kullanıyorum zatn ya bn bisede vermedi
Benim de belim çok ağrıyor canım kopacak gibi, kasığım da arada ağrıyor normal mi bilmiyorum

ben kocamı bu gece ısten cagrırmısım aklıma gırme zehraaaaa
evet ya tek seferle kalan var nasıpte oluncaa dımı dogru dıosun ...ıns cnm sen ıyıcerahat bı nefes al sonrasınnda Allhımda bızı de unutmasın kımseyı ıns

canımmmmmm sagol arkadasım ...hep bırlıkte ınsss ulke nufusunu artırıcaz amacımız o dımı :))
sen nasılsın ıyımsınnn bu aralar ben bol bol basınızı agrıtıcam galıba kız
Çok şükür ben iyiyim canım eşimi gönderdim 15gün yok ağlayıp duruyorum şimdiden çok özledim

Allah razi olsun zuzum insallah hayirlisi olshn Rabbim yardim etsin bugun cok duygusaldim ama simdi iyiyim cok dolmusum iyi bi agladim kendime geldm birazdab bayilirim gozler gidiyo cunku
Deli kız kendine dikkat et arada ağlamak insana iyi geliyor ama bından sonra ki gözyaşlarımız mutluluktan olsun tey tey teyyy

Allah razı olsun canım rabbim her isteyene versin bekletmeden

sher33 canm ne guzl doktorun guzl şeyler söylemiş soğan kürü iç bildiğim kadarıyla kist olursa rahim filmini cekmiyorlar kesin çektirmek istiyorsan ve adetle gitmesi gerekse bnce ic

Ay ne guzel moral olmustur doktor gercekten onemli.. hsg cektir at kuzum ya gecikme madem istiyosun sende ayni benim gibi. Ne zaman cektireceksin peki gun belli mi
Adetim bittikten sonra ara müsait gün ayarlayalım dedi eşimde Yok ya rahatım ilişki Yok bebek Yok nasılsa

Afiyet olsun yarasin:) ben de istahsizdim kahvalti falan yapmiyodum bikac gundur yiyorum. Dun gece oturdum 20-25 tane zeytin yedim canim hep tuzlu istiyor tatli hic aklima gelmiyor. Su anda yine zeytin istedi canim yicem:)

sher33 canm ne guzl doktorun guzl şeyler söylemiş soğan kürü iç bildiğim kadarıyla kist olursa rahim filmini cekmiyorlar kesin çektirmek istiyorsan ve adetle gitmesi gerekse bnce ic
Nasıl yapılıyor ki canım o yapayım napalım doktor önce kist gitmiş mi kontrole alacak sonra hsg günü verecek canım kistik yapı var dediler engel olarak biliyorum ben dedim bunlardan bişey olmaz yumurta bunlar dedi bilmiyorum ki canım çok güzel konuştu madem çok istiyorsun klomenede başlayabiliriz dedi bakalım gidişata göre canım Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin siz hamiş sultanlarada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Artk snada adınla dua ediyorum . Esracm :)
3 ihlas
3 fatiha
3 kafirun
3 Felak
3 nas
3 erkere okuduktan sonra ne istiyisaniz duanızı söyleyip kenzularş ı okuyorum. Br yerde görmustm bunları okuyup dua ediyormussn dualarn kabul olurmuş Allah in izniyle . Çok istediğin birseyn olması icn genelde bunları okurlarmis sende oku canm arad.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…