2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Geçmiş olsun canım doktora gidersen bugün yumurtlamadan sonra 12. Gün falan olduysa test de isteyebilirsin hamile olma ihtimalim var korunmuyoruz dersen ilaç vermeden yaparlar zaten. Şifa bulur sun insalah
Allah razı olsun bıtanm
Ama nedense kan vermym dyrum cunku sonucu farkettım az bucuk bn o yuzdn

Günaydın canım hayırlısı hakkında. Ben bugün 4. Gündeyim adette dün gidemedim sanırım yarin gideceğim ilaç için geç mi oldu ki hep üçüncü gün giderdim
Canim doktor bana 5. Gün başlamamı söyledi genelde de 5. Gun duyuyorum. Geç değil bence. Ama tedaviye devam edeceksen ihmal etme bugünden gidebilsen daha iyi aslında

Şimdi verme canım benim bekle biraz daha hepimizde aynı olmaz sonuçta ya testlerini atmıyorsun dimi
Sonuçlarını bize de atsan keşke birde ben erken gebelik testinde daha net gördüm canım diğer testlerde flaşla zor görünüyordu hayal mayal kuruyunca gözle biraz görünecek gölge oluyordu erken gebelik testinde öyle olmadı

Canım Zehra :-( Allah yar ve yardımcın olsun . Çok şükür tüpüne zarar gelmeden alınmış . İnşallah tez zamanda atlatırsın bu günleri . O çatalı anlatırken çok duygulandım. Benim de bebeğim alınırken perişan olmuştum . Çok zor çoook . Ancak yaşayan biliyor gerçekten . Seni çok merak etmiştim . İnşallah Rabbim herkese hayırlı şekilde evlatlar nasip etsin . Öpüyorum çok .

Canim benim cok sükür tuplerine zarar gelmeden atlatmissin. Bundan sonrasi saglikli gebelik insallah. Ne mutlu sana ki seni cok seven bir esin var. Yaşadığınız sinava ragmen seni mutlu etmeye calisan biri var cok sukur. Siz sirt sirta verip bu gunleri de atlatacaksiniz Allah'in izniyle ve bundan sonrası vuslat. Allah beterinden korusun biz de seni cok seviyoruz ❤
çok geçmiş olsun canım bebiş iyi ama dimi
Sagol canım bebek iyi ben de biraz daha iyiyim doktor iki gun rapor verdi dinlenince iyi olurum insallah.
Canm geçmiş olsun ya şuan naslsn iyimsn doktr mıde bulantsı için ilaç vryrmş isteseydn kşke
Canim acile gittim ya sadece serum bagladi icine de mide bulanti giderici ilac kattilar ama pek faydasi olmadi. Sabah kotuydum ama simdi daha iyiyim anneme geldim.
Cok gecmis olsun canim sen de doktora git de ilac al bari kv yokken de rahat rahat dinlen.

Dun erkn gbelik testmde negatftı cnm bnm atsam sızde bişy grmzsnz cunku yok

Canim doktor bana 5. Gün başlamamı söyledi genelde de 5. Gun duyuyorum. Geç değil bence. Ama tedaviye devam edeceksen ihmal etme bugünden gidebilsen daha iyi aslında
Bugün çok yorgunum ya. Çocukla gidebilmek zaten çok zor. Dün temizlik yaptım gün boyu boş ev sagolsunlar kirli bırakıp çıkmışlar mahvoldum. Evde daha önceden klomen var bir defasında tek içmiştim 5tane kalmıştı tabi muayene olmadan içmek doğru değil ama doktoru aramadım henüz giderim yarin insalah

yolun düşerse kırıkkaeleye beklerim :)
İnşallah canım benim bu ay gelemem.malum olaydan dolayı. 20 gün sonra randevum var Dr.. inşallah görüşelim. Gelip kalacagim annemlere biraz dinlenmek yegenlerle zaman geçirmek icin.Arkadaşın falan var mı yapabildinizmi az çok çevre komşu falan.

Amin canim Allah razi olsun. Rabbim hayirlica sagliklisini nasip etsin ..
Çok. Zor biliyorum ben hala gece bı anda kalkiyrm korkudan atlatamadım bikaç gün olmasına rağmen . Ama napalim Allah'tan gelen herşey kabulumuz. İnşallah sağlıklı hayirli gebelikler bebekler nasip etsin Mevlam.. üzülüp ağlayıp kendini iyice mahvetme. Daha gzl günler gecirecegz inşallah.yolun başındayız hiç tecrübe olmadan böyle kötü bi olay yaşamak zor berbat ama elden bişey gelmiyor. Dayanmaya çalış Allah güç kuvvet sabır şifa versin sana . Bi an önce iyiyim artık diye mesaj at bizlere .

Tlfnu elime

Ay canim nasilsin simdi? Gecmis olsun iyi mi ayagin ? Dr takibine gidiyomsn degerleri sıkı takip et benim iki kolumda perte cikti damar sisti artk dün ignede cok zorlandilar. Senin deger masallah yuksek. Insallah yukselir dusmez. Benimki tirmanmaya calisan bi degerdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…