- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Canm 25 mm öncesi catliyo . Bnmde 22mm olmuştu br kere catladi ama biraz ağrılı olmuştu ve kahverengi lekeler gelmişti hemen vurdur iğneyi ..Canlar bana bakar mısınız bi lütfen...
Ya deli olcam gecen hafta klomene basladik yine doktor perşembe gel demisti ben erken yumurtlarim kesin diye bugün gittim uyi ki de gitmisim sol da yumurtam 23.3mm olmuş hemen catlatalim dedi. Kistr döner mi dedim dönmez yumurtan iyi dedi. Gec mi kaldik dedim yok gec değil guzel bu deger dedi 20den sonra catlariyoruz zaten iyi ki erken gelmissin dedi. Neyse.. Ben gene umutlanmistim tabi ama arkadaşımla konuştum cok sevdigim bi kiz ama o dedi ki o yumurta b.k çatlar sagliklisz artik o fazla büyümüş dedi doktora kızdı falan. Benim umudum da gitti moralimde sıfır sokakta olmasam ağlayacağım. Cok demoralize oldum ya. Yorumlar misiniz durumumu 23mm cok mu büyük
Amin canım inslh birşey olmaz canm haber ver bizede.Canim 4 defa ayni seyi yasamis biri nasil 5.de farklisini bekler cok istiyorum ama yapamiyorum farkli dusunmeyi icimde bi ates topu esimlede paylasamiyorum duygularimi umudunu kıramam.. carsamba sabah randevum zaman yaklastikca iyice tuhaflasiyorum Allah yardimcimiz olsun.
Ankara'da yasiyrm canım ben Ankara'da gdyrm doktora .K.kalede hiç kadindogumcuya gitmemistim . Hiç sorunum olmadı Azda olsa ama evlenince hiç öle olmuyr:)) Ama Yavuz bey var genelde herkes ona gider . Sen kadın dogumcuyami infertiliteyemi gdysn..
Sağol canm. idare ediyor diyeym bulantilarm var biraz geçer inslh onun harici br problem yok :)Naber canım nasıl gidiyor hamilelik?
canım sen bence doktoruna güven herkesin dili var konuşuyor herkes fazla biliyor zatenbaşkalarının lafına bakıp da üzme kendini bence gayet güzel değerin benim 16, 17, 18 mm 3 adet ymurtam olmuştu ve banada küçük gelmişti ama doktorum güzel dedi ve tuttu o yüzden bu döneminde en önemli şey yüksek moral ve sürekli olumlu düşünmen gerek olacak diye düşünmelisin
Canım ben ilk ilaç iğne olduğum ay 16. Günü çağırmıştı daha öncesinde gitmiştim küçüktü sonra gittiğimde 24 milim olmuştu yine de iğne vurulmuştum bir sorun olabileceğini söylememişti ama bana mi söylemedi bilmiyorum ideal olan 18-22 arası diyor her yerde. Hayırlısı inşallah iyi olur iyi ki erken gitmişsin insanın kendini bilmesi çok güzel. O arkadaşın da sağ olsun çok iyi moral vermiş. Üzme kendini vücuduna yansır etkisi böyle olur bence
Canm 25 mm öncesi catliyo . Bnmde 22mm olmuştu br kere catladi ama biraz ağrılı olmuştu ve kahverengi lekeler gelmişti hemen vurdur iğneyi ..
Amin canım inslh birşey olmaz canm haber ver bizede.
Bende iyiyim canım, sadece masa başında çalıştığım için sırt ağrım var... :)Sağol canm. idare ediyor diyeym bulantilarm var biraz geçer inslh onun harici br problem yok :)
Sen nasılsın.
Insallah B Biravucmutluluk iyi haberi alayim Allahin izniyle yazarim hemenCanm 25 mm öncesi catliyo . Bnmde 22mm olmuştu br kere catladi ama biraz ağrılı olmuştu ve kahverengi lekeler gelmişti hemen vurdur iğneyi ..
Amin canım inslh birşey olmaz canm haber ver bizede.
Canim saat kacta yaptiysan ( ki sabah 11 sıkışık idrarla en guzel sonuc alirsin yada 17 de) yine ayni saatte yarin bi daha yap daha koyu cikmasi lazim ama guzel gidiyor :)Selam kızlar ovulasyon testimi yorumlayabilir mısınız? Bugün ilk defa yaptım
Amin ins cnmBu son kırmızılar olsun inşallah eksik duaya girmesin bebişin gelirde bu ay 9 ay hiç görme inşallah kırmızıları
Bende iyiyim canım, sadece masa başında çalıştığım için sırt ağrım var... :)
İnslh canm.Insallah B Biravucmutluluk iyi haberi alayim Allahin izniyle yazarim hemen
Aynen burası çok faydalı oluyor gerçekten :)Canlarım
Canlarim çok sağolun moral oluyorsunuz. Iyi ki bu topige denk geldim iyi ki siz varsınız. Normalde kaçardım kadinlar kulübünden girmemek icin kendimi zor tutardim gecen seneden beri beni kötü etkiliyor diye ama burasi aksine birbirimizden güç aliyoruz umut oluyoruz. Olumlu da olsa olumsuzda olsa iyi ki varsiniz
canım saat 3 buçuk civarı yaptım testi, aslında geçen ayda hep böyle pozitif çıkmıştı. galiba bende kist var yarın doktora gidicemC
Canim saat kacta yaptiysan ( ki sabah 11 sıkışık idrarla en guzel sonuc alirsin yada 17 de) yine ayni saatte yarin bi daha yap daha koyu cikmasi lazim ama guzel gidiyor :)
ne demk canm. İnslh yardımcı olabildm . Yarın belli olur artk..
İnslh canm gözün aydın olsun . Rabbim korusunÇok mutlu oldum çook rabbime bin şükür
Bebeğimi hem gördüm hem kalp atışlarını duydum Benim hesaplamamdan 3 gün daha öndeymiş ama herşy yolunda sevincimi paylaşmak istedimm İnşallah benimle kalır
Sen diğer topıkte neler oluyr hiç blmysun bı gorsen taptığımı cook kızarsın bnaInsallah B Biravucmutluluk iyi haberi alayim Allahin izniyle yazarim hemen
Gözün aydinnn :)Çok mutlu oldum çook rabbime bin şükür
Bebeğimi hem gördüm hem kalp atışlarını duydum Benim hesaplamamdan 3 gün daha öndeymiş ama herşy yolunda sevincimi paylaşmak istedimm İnşallah benimle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?