- 14 Kasım 2016
- 282
- 533
- 18
Haklısın canım galiba regl olmanın verdiği psikoloji benimki bir kaç güne pozitifleşirim yine :)) Zaten ovulasyon dönemlerini atlayınca hep vicdan yapan bir insanım belki bu ay o aydı diye yine denk getirmeye çalışırım bırakmam gerisi Allah a kalmış.. Hasbinallah ve nimel vekilKatılıyorum. En azından birşeyler yapınca umutlu oluyorsun. Bn her ay cabaladm birşeyler yaptm çünkü daha rahatm ve daha umutluym en azından çabalıyoruz diyordum. Rabbim derdi verdm derman aramayn demems arayn dems dermani bulmak gerek. İnslh olur Allah ım tüm kullarına nasip etsn.Yalnizkus05
Allahım nasip etsn en yakın zamanda peşi i bırakma esin gittimi doktora ? Allahım tez zamanda nasip etsin. Pozitf olmak herzamn daha avantajlı :) o adet gelince br an bunalım oluyor ama geçiyor .Haklısın canım galiba regl olmanın verdiği psikoloji benimki bir kaç güne pozitifleşirim yine :)) Zaten ovulasyon dönemlerini atlayınca hep vicdan yapan bir insanım belki bu ay o aydı diye yine denk getirmeye çalışırım bırakmam gerisi Allah a kalmış.. Hasbinallah ve nimel vekil
Yakında bebek konusunda onuda olcam az kaldı merak etne ultrasonu bıle evde icad ederm bnMüneccim mi oldn kızvardır inslh umitsiz olma . İnslh vardır bebesimz :)
Canim Allaha bin şükür kalp atisi görüldü 3mm embriyo henuz cok kucuk dedi bugun 5+6yım. Bugünüme çok şükür insallah saglikla devam eder. Rabbim herkese burada isteyen her arkadasima nasip etsin insallah. Senin randevun ne zaman?friendlyfriendly gittin mi canım doktora sabırsızlıkla seni bekliyorum inşallah çok güzel haberlerle gelirsin
Sen yaparsın bebegim. Parmagindan kan alıyor kiz ya hala gülüyorm işte ne hale düşürüyr bu bebekler bizi br gelseler isircaz popolari. :)Yakında bebek konusunda onuda olcam az kaldı merak etne ultrasonu bıle evde icad ederm bn
Ayy nasıl rahatladım anlatamam ya çok şükürCanim Allaha bin şükür kalp atisi görüldü 3mm embriyo henuz cok kucuk dedi bugun 5+6yım. Bugünüme çok şükür insallah saglikla devam eder. Rabbim herkese burada isteyen her arkadasima nasip etsin insallah. Senin randevun ne zaman?
Ohh çok şükür valla rahatladıb mi biraz canm :) nasıl o ses sende ilk defa duydn demi :)Canim Allaha bin şükür kalp atisi görüldü 3mm embriyo henuz cok kucuk dedi bugun 5+6yım. Bugünüme çok şükür insallah saglikla devam eder. Rabbim herkese burada isteyen her arkadasima nasip etsin insallah. Senin randevun ne zaman?
Cok sevindim canim. Benim de ultrasonda 6+2 gunluk 5.6 mm cikti bebek :) Kalp atışlarını biz de gördük :)Canim Allaha bin şükür kalp atisi görüldü 3mm embriyo henuz cok kucuk dedi bugun 5+6yım. Bugünüme çok şükür insallah saglikla devam eder. Rabbim herkese burada isteyen her arkadasima nasip etsin insallah. Senin randevun ne zaman?
Ayy insallah hepimiz her isteyen görsün o günleri kalp atisini gosterdi ama dinletmedi her sey yolunda gozunaydin dedi hicte neden dinlemiyoruz demedim aglamaktanAyy nasıl rahatladım anlatamam ya çok şükür
Çok çok çok sağlıklı gebelik geçirip yavrunu zamanında kollarına alıp sımsıkı sararsın inşallah
İnşallah oyledir canim. Insallah zarar gormemistir. Büyüyor masallah :)okeanoss00 canm hadi gözün aydın büyüyor bebeğin maşallah. Bu arada hani röntgen konusunda korkuyordn ya bnm gebelik takvimini okusana bir kalp gelişimi tamamlandıktan sonra uzak durmak gerekms o ışınlardan. Öncesi demkki çokta br etkisi yok..
Bi dahaki sefere duyarsın ampul gibi yanıp sönmüştür o minicik kalbi oyyy yerim ben onu ya seni takip ediyordum bugün ilk aklıma sen geldin çok şükür ki iyi haberin geldiAyy insallah hepimiz her isteyen görsün o günleri kalp atisini gosterdi ama dinletmedi her sey yolunda gozunaydin dedi hicte neden dinlemiyoruz demedim aglamaktan
Cok şükür bin şükür canim. Ses dinletmedi gozunaydin dedi gosterdi hareket ediyo gibi yanip sonuyo gibiydi. Zaten hickiriklara boguldum hicbisey sormadim.Ohh çok şükür valla rahatladıb mi biraz canm :) nasıl o ses sende ilk defa duydn demi :)
Evet hareket eden minicik bisey insallah saglikla devam eder hepimizin canimBi dahaki sefere duyarsın ampul gibi yanıp sönmüştür o minicik kalbi oyyy yerim ben onu ya seni takip ediyordum bugün ilk aklıma sen geldin çok şükür ki iyi haberin geldi
Çok sevindim senin adına bu mutlu habere. Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip eder inşallah dualarım seninleCok şükür bin şükür canim. Ses dinletmedi gozunaydin dedi gosterdi hareket ediyo gibi yanip sonuyo gibiydi. Zaten hickiriklara boguldum hicbisey sormadim.
Hissetmeye baslasaydikta rahatlasaydik :)İnşallah oyledir canim. Insallah zarar gormemistir. Büyüyor masallah :)
Hic haftasiyla uyumlumu kese kac mm falan hicbisey sormadim. Ekranda kese icinde yolk sac biraz ilersinde de embriyo gordum gozunaydin dedi embriyo hareket ediyo gibiydi kalp atisi bu dedi. 5+6 icin 3mm normalmi dedim evet dedi. Canim cok mutluyum cok duygusalim rabbim daim kilsin insallah hepimizinkini.Cok sevindim canim. Benim de ultrasonda 6+2 gunluk 5.6 mm cikti bebek :) Kalp atışlarını biz de gördük :)
Ay onada şükür daha sonra dinlersin :) bn doktor sesi açmadan görmustm o yanıp sonmeleri :) mükemmel br duygu yaşattığı için Rabbim e şükürler olsun ..Cok şükür bin şükür canim. Ses dinletmedi gozunaydin dedi gosterdi hareket ediyo gibi yanip sonuyo gibiydi. Zaten hickiriklara boguldum hicbisey sormadim.
Bn 5+5 de sadece 8 mmlik kese gormustm bncecok normal yani . Kese boyutu söyledimi doktor?Hic haftasiyla uyumlumu kese kac mm falan hicbisey sormadim. Ekranda kese icinde yolk sac biraz ilersinde de embriyo gordum gozunaydin dedi embriyo hareket ediyo gibiydi kalp atisi bu dedi. 5+6 icin 3mm normalmi dedim evet dedi. Canim cok mutluyum cok duygusalim rabbim daim kilsin insallah hepimizinkini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?