- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Allah razi olsun Allah dualarimizi kabul etsin insallah canim rabbim tez zamanda senin de burdaki tum arkadaslarimin da kucagini doldursun insallah.Çok sevindim senin adına bu mutlu habere. Rabbim sağlıkla kucağa almayı nasip eder inşallah dualarım seninle
Hem de nasil bin şükür canim saglikla devami gelsin her isteyene nasip olsun insallah.Ay onada şükür daha sonra dinlersin :) bn doktor sesi açmadan görmustm o yanıp sonmeleri :) mükemmel br duygu yaşattığı için Rabbim e şükürler olsun ..
Amin inşallah canımAllahım nasip etsn en yakın zamanda peşi i bırakma esin gittimi doktora ? Allahım tez zamanda nasip etsin. Pozitf olmak herzamn daha avantajlı :) o adet gelince br an bunalım oluyor ama geçiyor .
Yok canim soylemedi olcmedide sadece embriyo olctu 3mm dedi. Ben de normalmi dedim evet dedi. 9.haftaya kadar her zaman risk vardir kalp atisi icin kritik hafta 9.haftadir ama ben iyi devam edecegini dusunuyorum dedi.Bn 5+5 de sadece 8 mmlik kese gormustm bncecok normal yani . Kese boyutu söyledimi doktor?
Benim aslında sata göre 7 haftalik oldu bugun. Doktora sordum bugu gec dollenme dedi ultrasonda 6+2 gorunuyor çünkü. O yuzden de takvimi guncelledim 30 ekim gorunuyor doğum tarihi :)Hic haftasiyla uyumlumu kese kac mm falan hicbisey sormadim. Ekranda kese icinde yolk sac biraz ilersinde de embriyo gordum gozunaydin dedi embriyo hareket ediyo gibiydi kalp atisi bu dedi. 5+6 icin 3mm normalmi dedim evet dedi. Canim cok mutluyum cok duygusalim rabbim daim kilsin insallah hepimizinkini.
Canım var ya şuanda fırıl fırıl dönüyor içerde sallıyor resmen göbeğimi, yakında sizde hissetmeye başlarsınız, göreceksin çok güzel bir duyguHissetmeye baslasaydikta rahatlasaydik :)
3 gun var aramizda canim gec dollenmedir senin bikac gun oynayabilir normalmis. Allaha emanetler..Benim aslında sata göre 7 haftalik oldu bugun. Doktora sordum bugu gec dollenme dedi ultrasonda 6+2 gorunuyor çünkü. O yuzden de takvimi guncelledim 30 ekim gorunuyor doğum tarihi :)
Aslinda bana hic gec dollenme gibi gelmiyor canim ya. Ovulasyondan 9 gun sonra idrar testinde kendini belli etti regle 5 gun kala nasil gec dollenme olur ki anlamadim. Neyse saglikli olsunlar da ben baska bir sey istemiyorum. Insallah saglikla kucagimiza aliriz :)3 gun var aramizda canim gec dollenmedir senin bikac gun oynayabilir normalmis. Allaha emanetler..
Hem de nasil bin şükür canim saglikla devami gelsin her isteyene nasip olsun insallah.
Amiiinnn.. canm öyle okuyorum bn inslh bugune kadr bebegimin kalbi durmadiysa bundan sonra bn atlatmış oluyorum o sureci darısı senin başına olsun .inslh devam edecek Rabbim yüzümüze baksn.Yok canim soylemedi olcmedide sadece embriyo olctu 3mm dedi. Ben de normalmi dedim evet dedi. 9.haftaya kadar her zaman risk vardir kalp atisi icin kritik hafta 9.haftadir ama ben iyi devam edecegini dusunuyorum dedi.
Dört gözle bekliyorum annem bn 3 ay bitince hissettim diyor ama senin ilk hamileliğin hissetmezsn 4 5 ay bitene kadr diyor öyle mi olur o kadr geçe kalirmiCanım var ya şuanda fırıl fırıl dönüyor içerde sallıyor resmen göbeğimi, yakında sizde hissetmeye başlarsınız, göreceksin çok güzel bir duygu
Ee daha ne umutla bekle o zamn inslh olur en yakın zamanda :)Amin inşallah canımgitti gitti normal çıktı onun değerleri çok şükür, ben de hsg çektirmiştim tüpler de açık bekliyorz işte :)
canım sonuç ne oldu ?YaKaMoZz-z okeanoss00
Kanı verdım sonuç 1 saate cıkcak
Bi insan sonucu bıle bıle neden kan verr orası muamma
Duanızı istyrm
Sen yaparsın bebegim. Parmagindan kan alıyor kiz ya hala gülüyorm işte ne hale düşürüyr bu bebekler bizi br gelseler isircaz popolari. :)
Nisaberatim canım senden de güzel haber bekliyorum
3 gun var aramizda canim gec dollenmedir senin bikac gun oynayabilir normalmis. Allaha emanetler..
Aslinda bana hic gec dollenme gibi gelmiyor canim ya. Ovulasyondan 9 gun sonra idrar testinde kendini belli etti regle 5 gun kala nasil gec dollenme olur ki anlamadim. Neyse saglikli olsunlar da ben baska bir sey istemiyorum. Insallah saglikla kucagimiza aliriz :)
Ve diğer kızlar ŞAŞIRDIMMI SASIRMADIM BU GUN IVULASYONDA POZITUFI GORDUGUMUN 12. GUNUYDU VE HİÇ ŞAŞIRMADAN 0.100 CIKTI AMA TEK FARK NE BILIYRMUSUNUZ NORMAL KARSILADIM YANI UZULMEDIM DE DIYEBILIRIM...canım sonuç ne oldu ?
Hayırlısı böyleymiş demek ki canım benim bence eşini ikna etmeye çalış bi eşinde gitsin doktora bu kadar boşuna beklemiş olursunuzVe diğer kızlar ŞAŞIRDIMMI SASIRMADIM BU GUN IVULASYONDA POZITUFI GORDUGUMUN 12. GUNUYDU VE HİÇ ŞAŞIRMADAN 0.100 CIKTI AMA TEK FARK NE BILIYRMUSUNUZ NORMAL KARSILADIM YANI UZULMEDIM DE DIYEBILIRIM...
Oyle yapcm cnm ozeldemı yapılıyr bu test ne zamn cıkıyrHayırlısı böyleymiş demek ki canım benim bence eşini ikna etmeye çalış bi eşinde gitsin doktora bu kadar boşuna beklemiş olursunuz
Bence de cnm ikna et kocanı, belki de boşuna bekliyor üzülüyorsunuz belki çok basit bir çözümü vardır..Hayırlısı böyleymiş demek ki canım benim bence eşini ikna etmeye çalış bi eşinde gitsin doktora bu kadar boşuna beklemiş olursunuz
Biz özelde yaptırmıştık 100 tl idi. Hemen aynı gün çıkıyor sonuç..Oyle yapcm cnm ozeldemı yapılıyr bu test ne zamn cıkıyr
Nerde yapılıyor bilmiyorum ki canımOyle yapcm cnm ozeldemı yapılıyr bu test ne zamn cıkıyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?