Sukur canim sagligin iyi olsun da. Sen ne kadar iyi geliyorsun bizlere yaa ben seni gulumseten laflar edemem ama sen beni cok mutlu ediyorsunrabbim de seni mutlu edecek insallah. Pko gibi bisey vardi evet zikkim olsun ama bi cilginlik olmus dedigin gibi
Sagol canim Allah razi olsun iyiyim sukur. Ama bu konu bi tamamen kapansa daha rahatlycam. Kan ver muayene ol derken surec bunaltti beni. Daha haftaya patoloji sonucu cikacak. Bide git onu konussabrediyorum iste... sen nasilsin canimcim
Öyle canım anlar unutulmuyor dün gibi. Öyle yazını okuyunca o günlerde hissettim kendimi hakkımızda hayırlısı.Ah canim benim gecmis unutulmuyo sadece alisiliyo hele ki bi kadin yasadigi aciyi saati saatine, gunu gunune hatirlar... olsun sende icini dokmus oldun Allaha sukur ki cocugun var her seferinde ona saril Rabbim acisini gostermesin insallah. Size bagislasin..
Imtihan dunyasi tabi. Hersey biz kullar icin. Allah bilir belki o aciyla bi gunahimizi affetti yada sonrasinda daha iyisini yasatacak yada ahirete sakladi mukafatini. Tabiki sabir geliyo herseyin basinda. Guzel dileklerin icin Allah razi olsun canim. En kisa zamanda seninde mutlu haberini alicaz insallahhh
Allah razi olsun canım. İnşallah son olur. Olmazsa yine ara vermeyi ve film çektirmeyi düşünüyorum sınava hazırlanmayacaktım bu yıl geçen yıl çok çalıştım olmadı başvurulara günler kala girme kararı aldım biraz ona vereceğim kendimi süre çok az hayırlısı olur inşallahInsallah bu son olur :) hayirli ve sagliklica gelsin bebis dolsun gobus
İnşallah canım İnşallah. Dua et bize meleğin le. Senden de güzel haberleri ard arda bekliyorumHadi hayirli olsun canim :) bol bol yarasin
Yok canım anestezisizKorkmaaa bebegine adim adim yaklasiyosun boyle dusun canim
Anestezili mi cektireceksin
Allah hayırlısını versin canım. Bende gelecek ay düşünüyorum. Kararım değişmezse. Hayırlı haberlerle bekliyoruz seni dua ileYok canım anestezisiz
Allah razı olsun canım inşaallah vesilem olur sanada hiç gerek kalmadan hamiş haberini almak nasip etsin RabbimAllah hayırlısını versin canım. Bende gelecek ay düşünüyorum. Kararım değişmezse. Hayırlı haberlerle bekliyoruz seni dua ile
Amin. Cümlemize. Anne olmak isteyen her gönüle aynı bedende iki kalp atışı mutluluğunu yaşatsın Rabbim.Allah razı olsun canım inşaallah vesilem olur sanada hiç gerek kalmadan hamiş haberini almak nasip etsin Rabbim
Herşey kısmet canm Allah beterinden saklasn. Umarm 3 ay gbi kısa br sure verir bna 1 ay vermişti kurtajda .Allah iyiliginizi daim kilsin tatlim :) 6 ay desede vardir bunda hayir der yola devam ederim. Burda herkesi hamislige ugurlar ardinizdan ben gelirim o zaman ne var sanki :)
Amin tatlımmmAmin. Cümlemize. Anne olmak isteyen her gönüle aynı bedende iki kalp atışı mutluluğunu yaşatsın Rabbim.
çok teşekkür ederim cevapların için Allah yardım etsin inşallah.Canim yaptiracagin testler ucretli. Vitamin takviyesi verirse vitamin ucretli. Dna hasari yapilan yerler sınırlı zaten. Biz ankara genartta 200tl ye yaptirdik dna hasar testini 20 gunde cikiyor sonuc.
Merhaba cnm iyisin inşallah Rabbim şifa versın hayırlısıylada bı evlat nasıp etsınNisaberatim uzulme insallah hayirlica gelmistir bebegin. Biz degisik hatunlariz biliyosun. Olur mu olur. Mucize bu.... arkadasim regl gunu kan verdi 1.26 cikti adet oldu 1 hafta sonra kan verdi 600lerde bi deger :) simdi 7 aylik hamile. Rabbim ol dedikten sonra olur. Icindeki ses yanilmiyodur insallah. Adetinin stres yuzunden gecikmesini hic istemem
Bkle bnce cnm hayırlısı neyse o tmm mıB BiravucmutlulukNisaberatim saolum canim ama hcg cikmasa bile lh koyu cikardi cunku bakurm hamilelerde genelde daha 1 hafta kala lh koyu cikiyor benim 3 4 gun kaldi yok malesef
İnşallah Rabbım saglıklıca kucaguna almayı nasıp etsın canm hiç merak etme inşallah hersey guzel olcakBende sok sok oldum Allahim insallah devamini da nasip etmistir...
Iki dusugum oldugu icin basliyoruz bi surece daha yarin sabah kayserideki prof doktoruma gidiyorum. Kan sulandirici verecek buyuk ihtimal bakalim. Daha hic kalp atisi duymadim. Kimseye de soylemedim daha dualarinizda benide anarsiniz simdiden Allah razi olsun rabbim hepimize saglikla bebisler nasip etsin insallah :* :*
Çok teşekkürler canım içim rahatladıH
Hc bir sorun yok canm. Herseyide iyi maşallah.
Sende hep bana iyi geliyosn canim tesekkur ederim diger kizlarda Allah razi olsun desteginizi hep hissediyorumm :)
Zehranin melekleri :))
Beta takibine mi baslycan simdi ? insallah duzenli artar saglikli ilerler hamisligin
ay canım dün akşam apar topar baska bir hastaneye gittim, doktor güzelce muayene etti. Öyle bir şey yok dedi, diğer doktor karından baktığı için yanılmış olabilir dedi. Film çektirmek istediğimi söyledim, gerek yok dedi.Ben senin yerinde olsam bir baska doktora daha gider ve film kesin cektiririm. Neden sansimi arttirmayayim? Ya diger tup de tikaliysa? Umutsuzluk yok bu yolda ne gerekiyorsa denememiz lazim.
Ah canım bazıları gerçekten işini çok kötü yapıyor. Ben de buna benzer bir şey yaşamıştım. Reglim uzun sürüyor diye doktora girmiştim. Ultrasonla baktı pkosun sen çocuğun çok zor olur senin dedi. Ne hormon tahlili ne bir şey. Günlerce ağladım çocuğun zor olur dedi diye. Sonra kan tahlili yaptırdım esamesi yok. Başka doktora gittim öyle bir şey yok dedi. Anlıyorum seni o yüzden. Çok sevindim inan kiay canım dün akşam apar topar baska bir hastaneye gittim, doktor güzelce muayene etti. Öyle bir şey yok dedi, diğer doktor karından baktığı için yanılmış olabilir dedi. Film çektirmek istediğimi söyledim, gerek yok dedi.
Diğer doktor ödümü kopardı yanine kötü doktorlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?