2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar yukardaki eklediğim eşimin sperm sonuçları için tandık bir dr sorun yok demişti, başka birine göstermedik sonra. Aklıma takılıyor getçektem sorun yok mu bi baksanız, işten izin alıp dr a gösterememiştim.

Amiin canim. Yarin kayserideki doktoruma gidecem universiteye. Ondan sonra da nevsehirdeki yani burdaki doktoruma gidecem canim. Tuhaftir ki hap yada catlatma ignesi falan kullanmadim bu ay. Rabbimin ne zaman nasip edecegi belli olmuyor
İnsalah hayırlı haberler alırsın canım müjde bekliyoruz

ZK_ASK canm nasıl oldn hc sesin çıkmıyor merk ediyoruz.

Sagolun canim benim yi olmaya calisiyorum iste. Psikolojisini yeni atlatiyoruz esim ve ben..

Bildigin kurtaj olmusum ben. Gerci dr la gorusmedim daha ama netten okudugum kadariyla tupu birakip o seyi alip patolojiye gondermek kurtaj tedavisiymis dis gebelikte.

Gogus hassasiyetim daha da artti. Kasigimda batmalar oluyo kokuyu hemen aliyorum. Lekelenme devam ediyo...

Dr 4.gunu ve 7.gunu kanda beta baktir demisti. Bugun 4.gun.. Demin hastaneden geldik kan Sonucum 132 cikti. Bebek yok ama sonucu test yaptirdgm doktora gostersem gebelik var diyecek :)

4.gun artis gostermesi normalmis 7.gunu %15 dusmesi lazimmis eger dusmezse igne vurulacakmisim. Degerin 0 a dusmesi 72 gun bile surebilirmis ben narkozun etkisiyle dr un dedigini hatrlamiyorum esim soyledi demin.

Igneye gerek kalmaz insallah. Bedenim ve psikolojim yerle bir oldu ama bugune sukur yapabilecek biseyim yok.

Htckbrysl canim beni etiketlemissin ayni seyleri tekrar sana yazmak yerine etiketleyim dedim :)

Ya bi mucize olduu cok saskinim suan sat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin

Hayirli olsunnnnn degerin sagliklica ilerlesin insallah canim benim :) sat 19 ocakta sen 3 hafta nasil bekleyebildin regl olmayinca :) ki catlatma ignesiyle okadar gecikmez asla. Gun saysan negatifi gorursun varya bu hayat boyle iste her konuda :))

Ya bi mucize olduu cok saskinim suan sat 19 Ocakti artik dedim sokturucu kullanayim yeter geciktigi beta bakti aile hekimi sonuc 32.72. Duaa edin bana artsin

Kiz sen bu ay catlatma ignesi vurunmamistin dimiii :)) gec yumurtladin galiba cunku adetine yakin akintin olmustu demekki o sira bi cilginlik olmus :))

Kizlar klomeni kac mg kullaniosunuz ginde kac kere.dr bana 50 mg lik gunde 4 tane .sabah 2 aksam 2 verdi.bu sekilde kullanan varmi

ZK_ASK Tekrar cook gecmis olsun canim, iyi olduguna cok sevindim. Rabbim insAllah bidaha yasatmasin ve tez zamanda tekrar normal hayatina devam edersin

Sagol canim Allah razi olsun iyiyim sukur. Ama bu konu bi tamamen kapansa daha rahatlycam. Kan ver muayene ol derken surec bunaltti beni. Daha haftaya patoloji sonucu cikacak. Bide git onu konus sabrediyorum iste... sen nasilsin canimcim

Kizlar klomeni kac mg kullaniosunuz ginde kac kere.dr bana 50 mg lik gunde 4 tane .sabah 2 aksam 2 verdi.bu sekilde kullanan varmi

Neden 4 tane? Yumurtlama sorunu mu var ki ben pkoyum en arizali benim yani dr sabah aksam olmak uzere 2 tane verdi gunde... 50 mg
3 verdigni duydum da 4 yeni duyuyorum

Hayirli olsunnnnn degerin sagliklica ilerlesin insallah canim benim :) sat 19 ocakta sen 3 hafta nasil bekleyebildin regl olmayinca :) ki catlatma ignesiyle okadar gecikmez asla. Gun saysan negatifi gorursun varya bu hayat boyle iste her konuda :))

Insallah canim sana da gecmis olsun yasanilan seyleri hatirlatip tekrar uzmeyeyim seni. Bana gelince normalde beklemem mymkun degil deli gibi gun sayardim. Ocakta adet olunca doktor bir ay dinlen hap igne yok dedi. Malum yumurtalar normalde calismadigi icin adet gecti bi hafta idrar testleri hep negatifti. Sokturucu gittim aile hekimine prosodur geregi bakalim degere dedi sonuc bu. Insallah oncesinde vardi da dusuk yapmiyordur bilmiyorum yaa hersey nasip canim. Kalp atisi duyana kadar stres basladi

Nisaberatim uzulme insallah hayirlica gelmistir bebegin. Biz degisik hatunlariz biliyosun. Olur mu olur. Mucize bu.... arkadasim regl gunu kan verdi 1.26 cikti adet oldu 1 hafta sonra kan verdi 600lerde bi deger :) simdi 7 aylik hamile. Rabbim ol dedikten sonra olur. Icindeki ses yanilmiyodur insallah. Adetinin stres yuzunden gecikmesini hic istemem

Ay kiyamam sana :) ben atlatiyorum daha iyiyim inan :) Rabbim dermansiz dert vermesin dert verip derman aratmasin hic bi kuluna. Bak tupume zarar gelmeden kurtuldum sukur...

Canim sende de pko vardi dimi. Gec yumurtlamissindir yuksek ihtimal o yapismistir Allah yardmcin olsun stresli ama bi okadarda tatlis surecin basladi vatana millete hayirli ugurlu olsun :))

Sen iyi ol da bana da yazma ne olacak canım. Allah hayr etsin ilginç bir gelişme duymadım yani böyle şeyler. Öğreniyoruz. Rabbim hayr etsin canım eşine de sana da sabır versin

ZK_ASK canım çok geçmiş olsun
İnşallah tüm sıkıntıların bununla beraber geçmiş bitmiş olsun tez zamanda hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip olsun canım yaşadığın şeyler kolay değil gerçekten mükafatını tez zamanda alırsın inşallah

Sen iyi ol da bana da yazma ne olacak canım. Allah hayr etsin ilginç bir gelişme duymadım yani böyle şeyler. Öğreniyoruz. Rabbim hayr etsin canım eşine de sana da sabır versin

Valla bende bilmiyodum yasayarak ogreniyorum. Zorunlu yayin gibiyim sizde ogreniyosunuz :))

Aminn Allah razi olsun gecmis olsuna arkadaslar geldi 1 yasnda oglu var o ortada donerken esim ona bakip dalip gitmisti dizi izlerken bebek sahnelerinde tribe girer olduk ama gececek. Olayi dramatize etmeyeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…