Ay inşalllah bakalım doktora danışacağım gebelik olursa artık .
Çok sevindim canım. İnsalah artış devam eder. İlaçları ihmal etme. Sadece ilaç kullanıyorum bu ay canım soğan kürü yapacağım diyordum taşınma işiyle uğraşıyorum evde ne nerede bulamıyorum daha bir hafta daha böyle devam edecek çok zor gibi geliyor bir kaynatma yapmak. Aslında aklım rahim filmine takıldı bu ay da olmayacak gibi düşünüyorum gelecek ay filme giderim diyorum da eşim birkaç ay daha deneyelim diyor. Kafam çok karışık. Sınava hazırlanmaya başlayacağım çok geç kaldım zaten bu ay da böyle olsun bakalım 14. Nde kontrol var hayırlısı vesselam
Format işi iyiymişInsallah ileri planlarina gerek kalmadan bebis bulur seni. senin enerjini harcaman gereken baska seylerde var desene. sabirla bekle canim rabbim cabalarini bosa cikarmaz hayirlisiyla. Rahim filmi dogru yerde saglikli yaparlarsa cok guzel sonuclari var. Soyle ki hic cektirmedim ama rahim sifirlaniyor kurtaj oldugumda bi arkadas soylemisti bana formati attin artik daha iyi calisirsiniz diye :))
Haklisin canm. Bnm ayaklarm uyuşuyor yetmiyordr diye düşünüyorum aslında br haftadan beri . Haftaya riskli gebelk doktoruna gidebilirim devlete kan akışını ölçtürmk için. İnslh doğru tedavidir canm. Snin betaya ikinci kez bakmadan mi verdi igneyi artış oldu mu yoksa. Canm.inslh devm eder bu gebelklerimiz :))Icine kurt dusmesin canim diger kan degerleri de var ya pihtilasmayla ilgili ondan olabilir. Doktorum prof.mustafa basbug arastirabilirsin vardir bildigi. 21 martta kontrole gidecem beta devam ederse belki ozaman muayenede dozu dusurur hic bilmiyorum ki.
Baska birsey yapmiyorsan hamileligin de devam ediyorsa tedavin dogrudur canim.insallah benimde devam eder
ZK_ASK canım benim nasılsın bugün yazdıklarınızı şimdi okudum fırsat bulamadım gün içinde maşallah biraz daha iyi olduğunu hissettim
Bence korunmadan sonraki ilk ilişki ile hamile kalacağını düşünüyorum dualarım seninle bitanem
Insallah ileri planlarina gerek kalmadan bebis bulur seni. senin enerjini harcaman gereken baska seylerde var desene. sabirla bekle canim rabbim cabalarini bosa cikarmaz hayirlisiyla. Rahim filmi dogru yerde saglikli yaparlarsa cok guzel sonuclari var. Soyle ki hic cektirmedim ama rahim sifirlaniyor kurtaj oldugumda bi arkadas soylemisti bana formati attin artik daha iyi calisirsiniz diye :))
Maşallah canım ya şu yazdıkların şaşırttı beni teslimiyetin ne kadar güzel bu kadar kısa sürede böyle düşünüyor olman inanki çok mutlu etti beniAy canim benim bende sanki oyle hissediyorum içim kıpır kıpır oluyo ondan sonransallahhhh Rabbim hayirlica nasip eder....
Iyiyim iste. Iyi olmaktan baska carem varsa soyleyin onu yapayim :) Rabbim tasiyamayacagi yuku vermez kulunun sirtina diyorum.. boyle olmasinin daha hayirli olduguna inaniyorum canim. Beni dusundugun icin cokkk tesekkur ederim
Format işi iyiymişlazım bana öyle format fabrika ayarları en iyisi. Hayırlısı bakalım şu an araştırdım nerede çekiliyor diye bulunduğum ilçe için doğum yaptığım hastane medical park ti orada varmış doktorum da oradaydı maddi sebeplerden değiştirmiştim olmadı ona gideceğim istanbulda bir yer gördüm burada çok önerilmiş mail attım 550 lira ymiş ama şişlide. Göztepe de şube varmış da ayrıntılı bilgi için arayın yazmışlar. Bakalım hayırlısı. Tabi gönül bunlara takılmadan mutlu çizgilere buluşmak istiyor da. Hayırlısı kısmet. İnşallah olur diyorum ne yapayım ne gelir elden.
Kurtajda iceriyi temizliyolar mi rahim filmi gibi. Hangi tup kapali yada yapisik goruyolar mi ve mudahale edip temizliyolar mi canim? Dr rahmini temizledik demis ben hatrlamiyorum esim oyle soyledi. Arkadasimda yanimizdaydi. Oda diyo dr rahmin temizlendi dedi falan... Seninde bu yazini gorunce icimdeki kelebek pır pırrrrrr :)) yazayim bi dedim bilgin varsaa
günaydın kızlar
ov.testinde hiç çizgi çıkmadı dün akşam da preseed kullandım hayırlısı
Canim tabiki de kurtajla ragim temizleniyor. Vakumlu yapiliyor sonucta.yapan doktorun iyiyse ne var ne yok almistir. Adet kanamasi fazla olan kadinlarada bazen kurtaj tavsiye ederler buyuzden. Senin icin onemli olan kurtaj sonrasi enfeksiyon kapmaman lazim dikkat et kendine. Ilk dusugumde kurtaj oldum sonra iki ay korundum. Korunmayi biraktim hamile kalmistim. Pihtilasma sebebiyle dusuk oldu oda. Yani demem o ki her serde bi hayir vardir canim
Maşallah canım ya şu yazdıkların şaşırttı beni teslimiyetin ne kadar güzel bu kadar kısa sürede böyle düşünüyor olman inanki çok mutlu etti beni
Canım senin bu acının üzerine belki de düşüncesizce paylaşımlarda bulunuyorum hatta bugün üzüldüm de
Hakkını helal et
Kurtajda iceriyi temizliyolar mi rahim filmi gibi. Hangi tup kapali yada yapisik goruyolar mi ve mudahale edip temizliyolar mi canim? Dr rahmini temizledik demis ben hatrlamiyorum esim oyle soyledi. Arkadasimda yanimizdaydi. Oda diyo dr rahmin temizlendi dedi falan... Seninde bu yazini gorunce icimdeki kelebek pır pırrrrrr :)) yazayim bi dedim bilgin varsaa
ne diyosun sen ya bakkk boyle diyosun buna uzulurum ama
Burda herkesin kayiplari vardi ben kendime daha yolun basinda bile degilim diyodum.. simdi bende sizden oldum yolun basindayim diye seviniyorum... lutfen rahat ol hepiniz birer umutsunuz bana kuzucuğum
Kızlar bugün acayip pozitifim niye bilmiyorum . Daha beklediğim işte netleşmedi ama herşeyi bi akışına bırakasım geldi . Bıktım galiba beklemekten . Cuma günü hürmetine Rabbim bu kullarının yüzünü güldürsün . Hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin .
Kaptim galibadr ilac verdi hele biri gunde 2 kez ama beynimi ters döndürüyo o yuzden gece bitane icip yatiyorum. Bakalim insallah korur
Sizde , sendeee iyiki varsin(ız)Sağol canım benim senin için çok çok çok dua etcem ve bütün arkadaşlarım için
İyiki varsınız
9.3.2017 de iki çizgi birbirine yakındı.Niye uzgunsun yumurtlama olmus iste Allah nasip ederde insallah jel vesilen olur canim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?