2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim yum un gectigine eminsen artik diger aya sakla bence..nekadara aldin nasil bisey bemde dusunuyrm.cunku bendede stresten asiri kuruluk ve tahrisboluyor iliski sirasinda

Eger yarin olacaksa sabah uyaninca olsun canim o jelide kullan baska kullanmana gerek yok. Amac yumurtan catlayinca spermi yumurtaya goturmesi yani sperm Allahin izniyle yumurtaya ulastiktan sonra kullanmana gerek yok Allaha bol bol dua et canim bu ay insallah yuzunuz guler stres yapmamaya calis

ayy Allah razı olsun senden canım böyle önerilere çok ihtiyacım var. İnşallah bu ay o mucize ayı olur

Canim yum un gectigine eminsen artik diger aya sakla bence..nekadara aldin nasil bisey bemde dusunuyrm.cunku bendede stresten asiri kuruluk ve tahrisboluyor iliski sirasinda
135,00tl aldım internetten 10 tane ovu. test 2 tane hızlı gebelik test ve 40 gr preseed var canım .

Canimm gebeligin ilkk belirtilerimi bu yoksaaaa
Naptin test yaptinmii?? Ayy cok heycanlii insAllah ciftleri gorursunnnn

Canim 1 yıldan fazladir bebegin olmuyorsa mutlaka rahim filmi cektir. Gözümüzde büyüdüğü kadar zor bisey degil. Tuplerine baksinlar. Ben 1 bucuk yil hamile kalamadim meger tuplerim ikiside yapisikmis. Allahtan film kafama dank etti de çektirdim hemen hamile kaldim. Düştü gerci sonra 1 yil daha cocugum olmayinca bi daha çektirdim bu kez iki tüpüm de acılmis cok şükür

Kızlar canlar... Benim 4 gun once Catlatma iğnem yapıldı. Bugunde soguk almışım heralde boğazım ağrıyor vücudum kırgın ara ara öksürük geliyor tamda bebek olursa tutunma dollenme süresinde yaa... Kötü etki eder mi bu durum tutunmayi engeller mi

Canim cevap icin kan sonucunu bekledim. Persembe 32.7 bugun 79.3 cikti sükür kayserideki hoca direk verdi 0.6 igneyi. burdaki doktorum cleaxane ignenin dozunu kalp atisini duyunca 0.4 duserecektir hocam dedi. Ayda bi kere doz ayarlamak icin test yapacaklarmis canim.

Kiz ne guzelll.cok sevindimmm:)) annesinin melegine masallah

Kızlar mutlu haftasonları herkese Anadolu yakasında oturan var mı aranızda acaba? Yada 2li test yaptıran? Varsa bana nerede ve fiyat konusunda bilgi verebilir mi acaba kendi hastanemde biraz pahalı geldi bana kafam karıştı

Bna yapmış zatn bence canm ya referans aralığı 150ile 450 arasiymis 150 çıkmış bende yani sivilasmasi iyi anlama geliyor buda demk ki trombositlerim normal durumda kan pıhtılasmiyo yani :) bakalm gittiğimde gene yaptırmak istediğimi söyleyeceğim . Tabi yanlış arastrmadiysam yaptığı kan testinde plt diye birşey var ona baktm kandaki trombosit sayısına bakılıyor diye yazıyordu çok dusuk olursa kendiliğinden kanama olabilirmiş fazla fazla olursada kan damarların içinde pıhtılaşp ölümcül risk yaratabilirmis doğru bakmism demi????

Bu arada çok sevindim canm inslh guzl br hamilelik gecirirsin Allahım yardımcın olsun sn gebelk öncesi coraspin kullanmadnmi??

Cok guzel canim degerin onlem amacli yine yaptir bencede hersey bebislerimiz icin. Benim bugunku plt degerim 301 yani pihtilasmaya daha yakinim. Rabbim saglik sihhat versin herbirimizee insallah. Gebelikten once de coraspirin ve folbiol kullaniyordum canim.

Biraz kasik agrim basladi buarada normaldir herhalde

Pozitif zuzumm gunaydinnn bugun nasilsiniz insallah :)))
Günaydın güzellik :) kadın Doğuma gittim az önce sol kasığımdaki ağrı bugün şiddetlendi döngümün 11. Günündeyim eşimde bi doktora gidelim dedi. 2 Aydır böyle oluyor . Gittik kadın nöbetti doktordu yabancıydı sanırım pek sarmadı beni . Akıntın var dedi . Fitil ve hap verdi . Rahim , yumurtalıkların herşeyin doğal , sıkıntın Yok dedi . İlaçları aldık ama kadın beni tatmin etmedi . Çok kararsızım Zuzu .

Doktora dedim ki . Akıntım çok anormal değil . Kokulu da değil dedim . 1 gün önce eşimle ilişki de oldu . Bebek için korunmuyoruz . Akıntı var derken onu mu anladı acaba . Simir de alalım mı test için . Yılda bir kere yapılması gerekiyor zaten dedi . Yaşım 26 dedim . Kafam karıştı dostlar yardımm . Tam ovulasyon testlerine de başlamıştım . Sizce napayım fitille ilacı kullanayım mı ?

Yumurtlama donemindesin ondandir ya kullanma ilac kendini sicak tut bence. Agrida yumurta gelistigi icin oluyodur bence. Kafamiza gore bi doktora denk gelemedik ona yanarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…