Canim yum un gectigine eminsen artik diger aya sakla bence..nekadara aldin nasil bisey bemde dusunuyrm.cunku bendede stresten asiri kuruluk ve tahrisboluyor iliski sirasinda9.3.2017 de iki çizgi birbirine yakındı.
10.3.2017 de sabah ik test bozuk çıktı akşam yaptım silinik di baya bi silinik di ( preseed de elime ulaştı kullandım akşam 11,30 da falan
11.3.2017 yani bugün yaptım hiç ikinci çizgi yoktu
bu hafta salı dan bu yana ilişki oluyor hergün onu da planlı değil eşim istediği için yani.
yarın da olur büyük ihtimalle.
şimdi ben gün aşırı tekrar preseed kullanayım mı ? bu ay 3 gün kullanmak istiyorum .bu durum da pazar ve salı gecesi kullanacağım.
bi işe yarar mı ki ? aklımda deli sorular işin için den çıkamıyorum?
9.3.2017 de iki çizgi birbirine yakındı.
10.3.2017 de sabah ik test bozuk çıktı akşam yaptım silinik di baya bi silinik di ( preseed de elime ulaştı kullandım akşam 11,30 da falan
11.3.2017 yani bugün yaptım hiç ikinci çizgi yoktu
bu hafta salı dan bu yana ilişki oluyor hergün onu da planlı değil eşim istediği için yani.
yarın da olur büyük ihtimalle.
şimdi ben gün aşırı tekrar preseed kullanayım mı ? bu ay 3 gün kullanmak istiyorum .bu durum da pazar ve salı gecesi kullanacağım.
bi işe yarar mı ki ? aklımda deli sorular işin için den çıkamıyorum?
ayy Allah razı olsun senden canım böyle önerilere çok ihtiyacım var. İnşallah bu ay o mucize ayı olurEger yarin olacaksa sabah uyaninca olsun canim o jelide kullan baska kullanmana gerek yok. Amac yumurtan catlayinca spermi yumurtaya goturmesi yani sperm Allahin izniyle yumurtaya ulastiktan sonra kullanmana gerek yok Allaha bol bol dua et canim bu ay insallah yuzunuz guler stres yapmamaya calis
135,00tl aldım internetten 10 tane ovu. test 2 tane hızlı gebelik test ve 40 gr preseed var canım .Canim yum un gectigine eminsen artik diger aya sakla bence..nekadara aldin nasil bisey bemde dusunuyrm.cunku bendede stresten asiri kuruluk ve tahrisboluyor iliski sirasinda
Canlar nasılsınız ben çok kötüyüm bugün aşırı sekilde bulantim var günüm yaklaşıktikca acaba hamilemiyim diyorum ama ihtimalde veremiyorum 26.gunumdeydim bugün saatlerdir gecmeyen bir bulantı çekiyorum ne iyi gelir bilmiyorum nasıl geçecek Allahim bebek istedim insaAllah beni bulantiyla imtihan etmez
Çok sevindim canım. İnsalah artış devam eder. İlaçları ihmal etme. Sadece ilaç kullanıyorum bu ay canım soğan kürü yapacağım diyordum taşınma işiyle uğraşıyorum evde ne nerede bulamıyorum daha bir hafta daha böyle devam edecek çok zor gibi geliyor bir kaynatma yapmak. Aslında aklım rahim filmine takıldı bu ay da olmayacak gibi düşünüyorum gelecek ay filme giderim diyorum da eşim birkaç ay daha deneyelim diyor. Kafam çok karışık. Sınava hazırlanmaya başlayacağım çok geç kaldım zaten bu ay da böyle olsun bakalım 14. Nde kontrol var hayırlısı vesselam
Haklisin canm. Bnm ayaklarm uyuşuyor yetmiyordr diye düşünüyorum aslında br haftadan beri . Haftaya riskli gebelk doktoruna gidebilirim devlete kan akışını ölçtürmk için. İnslh doğru tedavidir canm. Snin betaya ikinci kez bakmadan mi verdi igneyi artış oldu mu yoksa. Canm.inslh devm eder bu gebelklerimiz :))
Canim cevap icin kan sonucunu bekledim. Persembe 32.7 bugun 79.3 cikti sükürkayserideki hoca direk verdi 0.6 igneyi. burdaki doktorum cleaxane ignenin dozunu kalp atisini duyunca 0.4 duserecektir hocam dedi. Ayda bi kere doz ayarlamak icin test yapacaklarmis canim.
Amin canim Allah yardimcimiz olsun her aklina takilani sorabilirsin
Kiz ne guzelll.cok sevindimmm:)) annesinin melegine masallah
Bna yapmış zatn bence canm ya referans aralığı 150ile 450 arasiymis 150 çıkmış bende yani sivilasmasi iyi anlama geliyor buda demk ki trombositlerim normal durumda kan pıhtılasmiyo yani :) bakalm gittiğimde gene yaptırmak istediğimi söyleyeceğim . Tabi yanlış arastrmadiysam yaptığı kan testinde plt diye birşey var ona baktm kandaki trombosit sayısına bakılıyor diye yazıyordu çok dusuk olursa kendiliğinden kanama olabilirmiş fazla fazla olursada kan damarların içinde pıhtılaşp ölümcül risk yaratabilirmis doğru bakmism demi????Canim cevap icin kan sonucunu bekledim. Persembe 32.7 bugun 79.3 cikti sükürkayserideki hoca direk verdi 0.6 igneyi. burdaki doktorum cleaxane ignenin dozunu kalp atisini duyunca 0.4 duserecektir hocam dedi. Ayda bi kere doz ayarlamak icin test yapacaklarmis canim.
Hepimizden Allah razi olsun canim her zaman..Allah razı olsun canımmmm
Bna yapmış zatn bence canm ya referans aralığı 150ile 450 arasiymis 150 çıkmış bende yani sivilasmasi iyi anlama geliyor buda demk ki trombositlerim normal durumda kan pıhtılasmiyo yani :) bakalm gittiğimde gene yaptırmak istediğimi söyleyeceğim . Tabi yanlış arastrmadiysam yaptığı kan testinde plt diye birşey var ona baktm kandaki trombosit sayısına bakılıyor diye yazıyordu çok dusuk olursa kendiliğinden kanama olabilirmiş fazla fazla olursada kan damarların içinde pıhtılaşp ölümcül risk yaratabilirmis doğru bakmism demi????
Bu arada çok sevindim canm inslh guzl br hamilelik gecirirsin Allahım yardımcın olsun sn gebelk öncesi coraspin kullanmadnmi??
Günaydın güzellik :) kadın Doğuma gittim az önce sol kasığımdaki ağrı bugün şiddetlendi döngümün 11. Günündeyim eşimde bi doktora gidelim dedi. 2 Aydır böyle oluyor . Gittik kadın nöbetti doktordu yabancıydı sanırım pek sarmadı beni . Akıntın var dedi . Fitil ve hap verdi . Rahim , yumurtalıkların herşeyin doğal , sıkıntın Yok dedi . İlaçları aldık ama kadın beni tatmin etmedi . Çok kararsızım Zuzu .Pozitif zuzumm gunaydinnn bugun nasilsiniz insallah :)))
Kac kullanimlik oluyormus peki canim o135,00tl aldım internetten 10 tane ovu. test 2 tane hızlı gebelik test ve 40 gr preseed var canım .
9 kullanımlık canım tüpleri var ayrı günlerin tek kullanımlık . dün ilk defa kullandım. acı ağrı yanma yapmıyor. bn de kuruluk problemi olmuyor. ama bebek iiçin aldım bakalımKac kullanimlik oluyormus peki canim o
Günaydın güzellik :) kadın Doğuma gittim az önce sol kasığımdaki ağrı bugün şiddetlendi döngümün 11. Günündeyim eşimde bi doktora gidelim dedi. 2 Aydır böyle oluyor . Gittik kadın nöbetti doktordu yabancıydı sanırım pek sarmadı beni . Akıntın var dedi . Fitil ve hap verdi . Rahim , yumurtalıkların herşeyin doğal , sıkıntın Yok dedi . İlaçları aldık ama kadın beni tatmin etmedi . Çok kararsızım Zuzu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?