2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam canım..Ben Avrupa yakasindayim ama fiyatları bende merak ediyorum.Bugün fiyat aldım kendi hastanemden 255 tl dediler özel sigorta indirimi ile.. Araştırmaya başlıyorum bende yavaş yavaş 2 haftamiz kaldı.Her yerde çalışma şekli güvenilirliği aynı mi acaba birde bunu merak ediyorum açıkçası

Çok normal. Hc korkma. Bnm suan sancim bile oluyor doktorum rahim genişliyor diyor bugnde alttan sizi giriyor ya usuttum mu bilmiyorum.. Allahım sağlıkla versn bebeklerimizi bn hamilelk öncesi 2 ay kullandm smdi devm 30.hafta keseceğiz dedi doktor. Canm snda progestan verdimi doktor ??

Canm seni plt yüksek çıkmış gerçekten 0.6 vermesi normalms şey bide senin hangi genlerdeydi ki demk ki çok etkiliyor canm seni iğneni saatinde vur bn dün coraspin i 2 saat geciktrdim gece rüyama girmiş korkmuyorum kısmet diyordum da demk ki içten içe gerçektn atamıyorum o korkuyu..

Yumurtlama donemindesin ondandir ya kullanma ilac kendini sicak tut bence. Agrida yumurta gelistigi icin oluyodur bence. Kafamiza gore bi doktora denk gelemedik ona yanarim
Ya benim aslında memnun kaldığım kürtajımı da yapan bir doktorum vardı . Ama haftaiçi çalışıyor . eşimle 1 gün önce ilişkimiz olmuştu . Korunmuyoruz da akıntı dediği o mu acaba çünkü kokulu ve miktarı fazla değil . Olsaydı derdim kadına .

Ignemi ilacimizi icelim gerisi kader kismet. Igne icin bile bi saatlik opsiyon varmis canim merak etme. Ama dikkat edelim insallah. Dedim ya herkesin doz ayari farkli diyee progesteron 200 verdi sabah aksam ic dedi yahu sarhos gbiiyimm kasik agrilariyla bebis ben burdayim diyoo demekki canimm.

Genetik sonuclarim ekte buarada bakabilirsin.

Eklentiler

• IMAG0898.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMAG0897.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 30
Genlerimiz de aynı canm. :) Sende 1298 heterezigot bnde HOMOZİGOT tek fark bu. Aynen ilaçları kuanalm gerisi Rabbim e kalmış. Bn 2 hafta iğne kapsül beraber kullandm progestan sonra 7.haftada igneyi kestik 100mg lik progestan gece yatarken. Kullanıyorum önce 14.hafta kesecem dedi ama gecenki kontrolde 30.hafta coraspin le beraber keserz ddi kafasimi karıştı acaba :))

Canım sen progestani nasıl kullanıyorsun.Benim geçen haftaki kanama coraspini kesince tekrarlamadi şükür ama tedbir amaçlı progestan verdi..Hap olarak içtim bir hafta bugün vajinal devam edelim dedi gözüm korktu inşallah başarabilirim

Bna kapsül verdi canm 100mg onu kullanıyorum gece yatarken. Vajinal vermedi bna daha o doktora kalmış brsy farkı yoktr bence. Yaparsın sen. Coraspin daha bnde kanama yapmadı umarm da yapmaz canm ya bn endiselenirim onu kullanmadm acaba yeterince sulaniyormu kanım diye :))

Icecem mecbur progesteron ozaman calisiyorum ben oyuzden evde olsam aramam da kafami kaldiramiyor insan :) genelde riskli donem gecene kadar progesteron veriyorlar sonra kesiyorlar canim bidahaki muayenede tekrar sorarsin netlesir :))

Endişe etme hiç gerekeni yapıyor doktorlar çok şükür, gerisi Allaha kalmış..Her bünye farklı coraspin bana yaramadı kanımı fazla sulandirdi hemen kestik şükür bidaha olmadı..Zaman geçiriyor güzel günler görelim inşallah :)

benim de bi defasında adet zamanı kasıkağrım cok siddetli oluyordu sağdaki.doktora gittim ultrasonda baktı anlamadı sonra ayrıntılı ultrasonla baktirdi baska bi doktora..hicbi sorun yokmuş ben usuttugume kanaat getirdm belki ondandir sicak tutun kendinizi.sizi rahatsız edecek akıntı yoksa fitil kullanmayın bence bazi doktorlar ilac yazıp gönderiyor herseyde

Yoğun akıntım vs . Yok yani normal herşey zaten pamuklu iç çamaşırı giyiyorum ve temizliğimede özen gösteriyorum . Yumurtlama da yakın ama belki onun akıntısı mıdır ay bilemedim . Eşim kullan bu ayda bekleyelim birdahaki ay deneriz dedi ama karar veremedim . Üşütmüş bile olabilirim . Neden doktorlar açıklayıcı olmuyor anlamıyorum . Yumurtalıklarıma baktı ölçseydi bi en azından . Herşeyin doğal temiz dedi . Enteresanlar biraz .

yumurtlama yakınsa yumurtlama akıntısıdır o ayrıca bnm her yumurtlama zamanı bi kasigim şiddetli şekilde agrir o zaman sorun ne :)

Yaptıracağım canım ama bu ay şartlar müsait değil gelecek ay düşünüyorum eşim ne kadar düşünmese de

yumurtlama yakınsa yumurtlama akıntısıdır o ayrıca bnm her yumurtlama zamanı bi kasigim şiddetli şekilde agrir o zaman sorun ne :)
Ay ne biliyim doktor beni smear alayımmı dedi akıntın var dedi korkuttu . Döngümün gününü de söyledim . Smear deyince korktum . Bir de hiç çocuğun var mı , kaç düşüğün oldu , kürtajdan sonra mı ağrın oldu vs vs. Moralim bozuldu smear yaptır diyince . Çıkarken onu da sordum niye yaptır dediniz diye . Her yıl öneriyoruz yapılmasını dedi . Kafam karıştı . Esasen sanki hiç doktora gitmesek bunların peşine düşmesek daha mı mutlu olcaz acaba . Yanımda kişiler var 5-6 çocuk doğurmuş ömründe hiç doktora gitmemiş .

Icecem mecbur progesteron ozaman calisiyorum ben oyuzden evde olsam aramam da kafami kaldiramiyor insan :) genelde riskli donem gecene kadar progesteron veriyorlar sonra kesiyorlar canim bidahaki muayenede tekrar sorarsin netlesir :))
Öyle canm . Çok sarsılıyor bünye ilk zamn ama alisiyorsn zamanla :) çalışmak gerçektn zor olur bn evdeym bazn bu helde bile ağrılarından birsy yapamıyorum bulantidan fazla oluyo bazn zor isinz valla.

İnslh ya . :) Sn iğne kullaniyormusun kan sulandırıcı?? Ne zamn kesecz ddi doktorun ? Bugn 10 hafta bitti çok şükür su br ayı daha atlatsaydik hareketlerini hissetmeye başladık birazda olsa icimz rahatlardı.

bilmem belki kontrolcudur doktor herşeye bakalım edelimcidir.yani ben burda sorun göremiyorum bence yumurtlama sebebiyle olabilir bu doktor bakıp yumurtlama hakkınd bisi demedimi yumurtalar büyüyo mu catliyo mu bende gitmek istiyorum bunun için bi ara.arkadaslar yaziyo ya yumurtam catlicakmis ilişki olması gerekmiş falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…