- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Vermiş 10 da öyle diyor özel her klınıkte yapılıyrmş bu test zatenHayirlisi bakalm verdi mi testi esin
Himm orda bri bna erkek biri kiz dedi sanırm beklicez canm. Normalde haftaya pazartesi kontrole çağırdı ama eşimin izn günü beraber gidelim diye bn cumartesi gidecegm hem cumartesi tam 12 haftalk oluyor br kaç gün beklemiş olaym cinsiyeti soyler belki diyorum yana nub teorisini araştırdım kendim nub u na göre yorum yaparmSola yakın diye bana erkek dedi heralde canım. Dur ben sana link atayım sen oraya da koy. Senin sağa yakın kız gibi duruyor oradakilerin söylediğine göre.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...insiyet-tahmini.391176/page-498#post-50510049
Aynen canm saat kacta cikacakmis.Vermiş 10 da öyle diyor özel her klınıkte yapılıyrmş bu test zaten
Oradaki kadın plesantaya keseye içindeki duruşuna göre yorum yapıyormuş canım. Konu sahibi sana yazmış mıydı onun dedikleri çıkıyormuş genelde. Evet senin randevu zamanında öğrenme ihtimalin yüksek hadi hayırlısı olsun :)Himm orda bri bna erkek biri kiz dedi sanırm beklicez canm. Normalde haftaya pazartesi kontrole çağırdı ama eşimin izn günü beraber gidelim diye bn cumartesi gidecegm hem cumartesi tam 12 haftalk oluyor br kaç gün beklemiş olaym cinsiyeti soyler belki diyorum yana nub teorisini araştırdım kendim nub u na göre yorum yaparm
Evet canm çok kişi yi tutturmuş bna kız dedi bnm icimede kız doğuyor. Esim ısrarla erkek diyor ama bilmiyorum gorecegz :)Oradaki kadın plesantaya keseye içindeki duruşuna göre yorum yapıyormuş canım. Konu sahibi sana yazmış mıydı onun dedikleri çıkıyormuş genelde. Evet senin randevu zamanında öğrenme ihtimalin yüksek hadi hayırlısı olsun :)
Canım ağdanın bir zararı yoktur muhtemelen ama seni çok rahatsız ediyorsa ve tedirginsen jilet sürebilirsin. Benim de bacaklarım fenaokeanoss00 canm bacagimin resmini atsm oha dersin göbeğim özellikle nasıl kıllar çıktı ama göbeği alamıyorum smdi bacağı alacam göbeği ne yapım ada yapılır mı ki suan ??
Canım çok geçmiş olsun umarım değerin düşmüştür. Umarım kürtaj olmak zorunda kalmazsın. Canını sıkma vardır bunda da bir hayır.merhaba arkadaşlar
çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum hamile olduğumu öğrenmem üzerinden bugün tam bir ay geçti değer düştü düşük yapıyorsun dedi dr. arkasından biliyorsunuz kanamam oldu 6 gün süren değer düştü dedim ve yeni bir sayfa açtım hayal kırıklığımın üzerine
dr bana bir hafta sonra tekrar kan ver demişti kan verdim 254,7 olan değerim 147 ye düştü ve ve kanama başladı bir hafta sonda dr kan verdirdi değerim 238 e çıktı iki gün sonrada geçtiğimiz cuma günü 361e çıktı dr bugün yine kan vermemi istedi verdim sonucu bekliyorum.
dr bu saatten sonra sağlıklı bir gebelik değil bu düşük sonucunda içinde parca kaldı dilor ondan değer yükseliyor dış gebelik yok dedi. değer yine yükselirse kürtaj yapacak.
dua edin kızlar bugün verdiğim kan değerim düşük çıksın
Erkek gbi olurum jilet sürersem kalın çıkar . Gobegm çok fena göğüsten aşağı br çizgi oluşmuş göbeğe kadr yuh dedm hamilelkten sanırm ya böyle değildi o degl smdi alacm ileri haftalarda da çıkarmış acabaCanım ağdanın bir zararı yoktur muhtemelen ama seni çok rahatsız ediyorsa ve tedirginsen jilet sürebilirsin. Benim de bacaklarım fena
Hamilelik çizgisi mi oldu acaba sende canım. Bence çıkmaya devam eder bir kez çıktıysa anca hamilelik bitip hormonlar normale dönünce eski haline döner.Erkek gbi olurum jilet sürersem kalın çıkar . Gobegm çok fena göğüsten aşağı br çizgi oluşmuş göbeğe kadr yuh dedm hamilelkten sanırm ya böyle değildi o degl smdi alacm ileri haftalarda da çıkarmış acaba
Nasl dis gebelik yok ya şimdiye düserdi Rahimde olsa kurtaj yapsn bari bnce doktorunu değiştir.merhaba arkadaşlar
çok sıkıntılı bir süreç geçiriyorum hamile olduğumu öğrenmem üzerinden bugün tam bir ay geçti değer düştü düşük yapıyorsun dedi dr. arkasından biliyorsunuz kanamam oldu 6 gün süren değer düştü dedim ve yeni bir sayfa açtım hayal kırıklığımın üzerine
dr bana bir hafta sonra tekrar kan ver demişti kan verdim 254,7 olan değerim 147 ye düştü ve ve kanama başladı bir hafta sonda dr kan verdirdi değerim 238 e çıktı iki gün sonrada geçtiğimiz cuma günü 361e çıktı dr bugün yine kan vermemi istedi verdim sonucu bekliyorum.
dr bu saatten sonra sağlıklı bir gebelik değil bu düşük sonucunda içinde parca kaldı dilor ondan değer yükseliyor dış gebelik yok dedi. değer yine yükselirse kürtaj yapacak.
dua edin kızlar bugün verdiğim kan değerim düşük çıksın
Doktorun yazdığına göre düzenledim canım. Kapatırsa güzel olur tabiki. Doktor 1 Nisan'da çağırdı bir daha ki randevuya belli olur sata göre yetişip yetişmediği canım. Ama senin dediğin gibi benim de ilk başladığında 6 gün fark vardı 4'e düşmüş. Burda keseye göre tahmin yapan bir arkadaş var bana erkek yazdı. Oğlum mu olacak acaba :)
Valla canım ben de konuların birinde gördümŞakamı yapıyorsunuz ya gerçekten keseye göre cinsiyet tahmini yapılabilir mi?
Madem öyle Dr. O kadar ulstrasonla bakıp niye gösterdi göstermedi diye uğraşsın...
Kahve falı gibi bişey olsa gerek bu dediğin... Yoksa varmı bilimsel bir açıklama ya forumda görüp duruyorum şaka yapıyorsunuz sanıyorum... ama ciddisiniz sanırım...
Hamilelik çizgisi mi oldu acaba sende canım. Bence çıkmaya devam eder bir kez çıktıysa anca hamilelik bitip hormonlar normale dönünce eski haline döner.
Canm ultrason bile yaniliyor tabi bunu biliyoruz öyle merk ve eglencesine bakistrmistm bn belirtilere faln o ara gördüm buna inanmıyoruz tabiki ultrason da. Gormeyi bekliyoruz bu kese duruşu benm için eski yiyenin kızı olur tatlı yiyenin oğlu tezi gbi brsey tamamn aslı olmayan eğlenceli cinsiyet tahminleri yani :)Şakamı yapıyorsunuz ya gerçekten keseye göre cinsiyet tahmini yapılabilir mi?
Madem öyle Dr. O kadar ulstrasonla bakıp niye gösterdi göstermedi diye uğraşsın...
Kahve falı gibi bişey olsa gerek bu dediğin... Yoksa varmı bilimsel bir açıklama ya forumda görüp duruyorum şaka yapıyorsunuz sanıyorum... ama ciddisiniz sanırım...
yeni değer çıktı 473e çıkmış kürtaj olacağımNasl dis gebelik yok ya şimdiye düserdi Rahimde olsa kurtaj yapsn bari bnce doktorunu değiştir.
Canm bence sen önce başka doktora git tüplerine baktr iyice bu değerle zatn gözükmez ki kese faln nerden biliyor tüpte olmadığını boşu boşuna kurtaj olmuş olma sonra dis gebelk faln çıkar bnce durumun riskli @Zehra ungrms un değeri 70 di ve doktor dış gebelk diyerek hemen aldı tüpteki gebelik metaryalini smdi değeri düsüyor. Bnce dikkat etyeni değer çıktı 473e çıkmış kürtaj olacağım
canım ultrasonda görünmüyor mu, parça kaldıysa ya da kese varsa görünmesi lazım.yeni değer çıktı 473e çıkmış kürtaj olacağım
Bilmyrm kı kuzum orası 4 saate cıkmıyrmuş saat 3 te alıp doktora gosterckmş ama hastaneden hastaneye fark varmış 170 tl yapmşlar aman 300 de olsa yaptrrdm eslıfe dıye bı hastanede yaptrmş iyi bir hastane heraldeAynen canm saat kacta cikacakmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?