2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın canm . Ayva ve limon u denednmi ??
Ayvayı denedim canım. Hafiften kesiyor gibi oluyor sonra yine başlıyor. Limonu denemedim ama.
Tamam canım bakayım yemekhanede varsa limon deneyeyim şimdi.
ayy kuzum gittim cumartesi doktora Rabbim' e şükürler olsun kalp atışını duyduk ve gördük 7+1 mişiz bir sıkıntı yok dedi şükürler olsun minnoşumu gördüm ölcektim heyecandan
Hadi gözün aydın tatlım çok sevindim. Ben de cumartesi günü gittim kalbini dinledim 6+6 dedi doktor bana da. O zaman senin doğum tarihin de 24'ü değil değişecek. Seninle aramızda 2 gün görünüyor söylediğine göre.

ultrason kağıdımda 27.10.2017 görünüyor canım tahmini doğum tarihi

Canım hakkinizda hayirlisi boyleymis demekki.. Ne desek boş insan üzülüyor ama hamd olsun Rabbime ki adet olabiliyosun bu her zaman umutlanmaya yeter. Insallah Allah en kisa zamanda bize de evlat nasip eder.

Hayirlisi ya ne diyelm ki. Eşinin sonuçları iyi gelir inslh. Sonuçlara göre mi hareket edeceksn canm sen?

Canım hayırlısı olsun eşin testini yaptırsın ona göre bir yol çizersiniz. Hiç canını sıkma. Keşke vermeseydin ovulasyon testlerini.

Limonu da dene bakalm. Bn çok şükür atlattm bulantıları arada ögürüyorm o kadr bnm zaten yoktu ya öyle fazla.

Canım hakkinizda hayirlisi boyleymis demekki.. Ne desek boş insan üzülüyor ama hamd olsun Rabbime ki adet olabiliyosun bu her zaman umutlanmaya yeter. Insallah Allah en kisa zamanda bize de evlat nasip eder.
Amin canm inankı karmaşık ve sonuçsuzluktan iyidir bnceinşaşlah tez zamana gelir

Benim de 29'u görünüyor canım :)
Canm bnm en son gittiğimde 8+5 dim ama 8+1 gözüküyordm daha önce 6 gün geri idik 4 e düsmstü o kontrolde doktor da dediki bu ara kapanr hatta öne bile geçebilir ddi bnce sn son adetine Gore hesapla bn anneme de sordm tecrübe sonuçta 6 çocuk :)) 5 i sağ :) oda dedi ki adet den hesaplayıp erkekse ekimn ilk haftası doğar kızsa biraz erken doğabilir eylül sonu gbi dedi :) 40 hfta zaten 07 ekimde doluyor kadının hesabi doğru yani 38.hafta sonrası heran dogabilirler norml olursa :))

Yol sitrese soktu bilmiyim bn ovı. Gunumu falan bn normal değilim o yuzdn canmm :))
Senin ovu.gunu belli ki zaten canm ya bence adetn düzenli gün aşırı ilişkiye devm et strese grme hc ..
Evet tatlım senn tavsıyelerle gitcem once onun sonucunu bı alalım da onun sıtresıde bı bıtsın
Hadi inslh ona bir bakalmda sen öyle gidersn doktora faln sn evleneli 1buck sene olmuştu demi en baştan düsünüyordunz??

Evet cnm 17. Ayı bıraktık gerıde test sonucuna bakımde kotuyse gerekenı yaparz cnm

Doktorun yazdığına göre düzenledim canım. Kapatırsa güzel olur tabiki. Doktor 1 Nisan'da çağırdı bir daha ki randevuya belli olur sata göre yetişip yetişmediği canım. Ama senin dediğin gibi benim de ilk başladığında 6 gün fark vardı 4'e düşmüş. Burda keseye göre tahmin yapan bir arkadaş var bana erkek yazdı. Oğlum mu olacak acaba :)

Bnde sordm br yerede cvb gelmedi ama bna kız gbi geliyor. Sende kız olursa eylül koyscktn demi. Biz eylül koyacağız ve esimn çok istediği bnmde kiramadigim için eylül mediha koyacağız annesinin ismi ikinci isim olarak koyalm cNimz neyi isterse derz dedi bnde bn eylül derm dedm tmm ddi :)))) atsna keseni bir bakım :)

Evet canım kızım olursa Eylül koyacağım :) Oğlum olursa ona da karar verdik gibi bir şey Mustafa Çınar olacak :)

Siz de Eylül dersiniz canım ne olacak canın ne isterse onu söyle. Neden annesinin ismini koymak istiyor ki?

Eklentiler

• 20170311_112405.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 22
Valla bilmiyorum hc öyle bir isteği yoktu ama bir haftadır diyor kız olursa koyalm mi diye yoksa hümeyra koyacaktm . İsteğini kirmk istemedim nasıl olsa herkes eylül diyeck sorun yok dedm eylül ü beraber buldk. Erkek olursa Serkan koyacz. Bu arada keselerimiz benziyor bna yuvarlağa benziyorsa kız dediler ama.. dur bende ataym

Eklentiler

• IMG_20170302_094718.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 28
Sola yakın diye bana erkek dedi heralde canım. Dur ben sana link atayım sen oraya da koy. Senin sağa yakın kız gibi duruyor oradakilerin söylediğine göre.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...insiyet-tahmini.391176/page-498#post-50510049

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…