Benim ki aktardan almış . Bi önceki bebiş de onu içtiği ay oldu . Nasip tabi ama etkisi var sanırım . Tadını hiç bilmiyorum
Aynen canm doğru arastrmissin bnm eşim suyunu içmedi bnde macun yaptm tozuyla kendi çapımda :) onu yedirdim. Ama eczanelerde suyu varms içiyor herkes günlük br kaşık yeterliymis
stresten prolaktin yükseliyo biliyorsunuz degilmi..
. testere dişli aslan pencesi otu alip demleyip iç hergun o hem doğal hem prolaktin ve hormonları dengede tutuyor.Biliyorum ama elimde değil düşürmek istersek daha çıkmasından da korkuyorum ..
Al cnm için ikinizde :)ay bu ay da reglden sonra onu alıp icireyim bari . nasip belki ondan gelir kimbilir: )
Beyaz akıntı ilerde çeviriyor ya canm mantara o yüzden vermiştir. Bnada verdi br kere aynı senin dedign değil kullandm çok da şey değil yani kullansanda olur yumurtlama dönemi geçince :)..Benim öyle bi şikayetim yoktu . Sadece sol kasığımda ağrım vardı . Onun için gittim doktora . Kadına da dedim 2 Aydır sol kasığımda ara ara ağrı oluyor diye . Ama akıntım yoğun değil , renkli de değil , kaşıntım da Yok zaten temizliğime dikkat ederim iç çamaşırımı da pamuklu seçiyorum hep . Koku da Yok. Baktı işte akıntın var fitil YazAyım dedi . Smear da alayım mı vs vs . Yumurtalık rahim herşeyin doğal , sıkıntın Yok dedi . Aldım ilaçları da kadın sarmadı beni o yüzden kullanmayayım dedim
. testere dişli aslan pencesi otu alip demleyip iç hergun o hem doğal hem prolaktin ve hormonları dengede tutuyor.
Birde önceki gün eşimle ilişki olmuştu . Genelde ilişki sonrası akar öyle şeffafBeyaz akıntı ilerde çeviriyor ya canm mantara o yüzden vermiştir. Bnada verdi br kere aynı senin dedign değil kullandm çok da şey değil yani kullansanda olur yumurtlama dönemi geçince :)..
Adet gunun geldi mi kuzu insallah vardir yaaaacanımsınız sızı sevyrm ya
Yok adet olsamda aglmcm söz
Bide bişey sorcam bnm ovulasyon testı koyulaşmaya başlamış nıye kopkoyu değil ama sılık bıle cıkarmazken ıkınco cızgı hmn cıktı adete yakın dıyemı
Evettt yumurtladinnn ondan :)Birde önceki gün eşimle ilişki olmuştu . Genelde ilişki sonrası akar öyle şeffafonu mu sandı bilemedim . Ağrımda geçti yumurtalamadan ağrıyordu herhalde.
Keşke valla niye yapmıyorlar anlamıyorum.. Allahım snada şifa versin tez zamanda. Nasl oldun canm benm psikolojik olarak iyi gözüküyorsn biraz olsn .
Gelecekkkkkk :)Benim adımada söyleyin bende ne bulsam yiyip içeceğim Zehirlenmeden bebelerimiz gelse bari
Sanmıyorum canm ya onu bilir heralde ama belkide olmaz. Bekle bakalm o zamanBirde önceki gün eşimle ilişki olmuştu . Genelde ilişki sonrası akar öyle şeffafonu mu sandı bilemedim . Ağrımda geçti yumurtalamadan ağrıyordu herhalde.
Çok şükür düsmus canm ya gececk inslhh.. Rabbim br daha yasatmasn guzl br hamilelik ve sağlıkli evlatlar versin snaBugun kanama yogunlasti bi bitmedi anlamadim... iki hafta once bugun kan verip gebeligi ogrenmistim pazar gecesiydi aah ah bugun kurtajin 7.gunu kan vermem lazimdi 3 gun once 132 cikmisti biliyosn bugunse 49 cikti cok mutlu oldum :) yarin saat 2de randevum var dr a gidecegim. Bakalim Allahtan hayirlisi. Gogus agrim ve kanama bitsin baska bisey istemiyorum :)
(Simdilik)
O süre içinde hiç gebelik yaşamamış kıydın canım? Allah ol dediği zaman oluyor gerçekten
Günaydın canm . Ayva ve limon u denednmi ??Günaydın kızlar :) Benim yine midem bulanıyorHiç geçmiyor zaten.
Günaydın kızlar :) Benim yine midem bulanıyorHiç geçmiyor zaten.
Görünür canım kalp atışlarını da duyarsın merak etme :) doktor dönüşü beni de etiketle :)
ALLAH kabul etsin canım bizlerede tekrar nasip olsun namaz inşallah...
elinde test olsa namaza kalktığında yap derdim. neyse sen sabah namazından sonra bişey yiyip içmegit test al gel yap inşallah olmazsın
İdrar 3 saat bekletilebilirmis canm istersen br kaba yap köy br kenara zatn namaza 6 buckta kalkiyorsun demi? 9 gbi testi yaparsan iyi işte.
Kızlar dun gece cok dua ettım insan adet gelsin diye dua edermı dedımkı Allahım eğer yoksa sabaha gelsınde gıdıp boşuna test almıyım dedımAdet gunun geldi mi kuzu insallah vardir yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?