- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Öncesi düşügum yok canım esimde varikosel yok. Bilmiyrmki ki ya aklımda bin tane soru var. Sperm DNA hasar testi yaptırmayı dusunuyrm.. ikna edersem inşallah.sagol yorumların için teşekkürler canım Allah razı olsun inşallah sağ saglim kucağına al bebegini.friendlyfriendly Ankara'da mı yaşıyordun nerde yaptırdın acaba bende yaptırayım..
Şahsen benm fikrm gerk yok canm varikosel yoksa hasar bildiğim kadarıyla kendiliğinden olmuyor amafriendlyfriendly arkadasm daha hakim konuya. . Hamile kaldığında coraspin kullandirabilir belki doktorun ilk oluşum aşamasında bnce doktorunla gorus .
İnslh canm. Evet rahim durumuna göre karar verir kontrolde genelde öyle olur.İlk kürtajı olduğum gün 3 ay korunun rahim toparlanmasi icin dedi . 23 ünde kontrolün var o gün bakıp korunmaya devam edin yada etmeyin diyecek bakalım kısmet. İnşallah toparlanmistr rahim
Düşükleden yola çıktınız yani. Bnde varikosel olan kişilerde hasar olabiliyorms diye okumustm dizide öyle sanıyordm ameliyat sonrası hersy düzeldi ama o hasar kaldı diye. Arkadaşa da yanlış bilgi verdm o zamn.tugken B Biravucmutluluk biz de varikosel yok. Sayi hareket morfoloji gayet iyiydi. Bu yuzden 4 kayiptan once hic dna hasar testi yaptirmak aklimiza gelmedi. Kaan hocayla karilasana kadar da kimse yaptir demedi. Allah vesile olan herkesten razi olsun.
Evet canim dna hasari uzun sure gebe kalamayan ya da olumsuz tup bebek denemeleri veya tekrarlayan dusuk yasayanlardan isteniyor. Varikoselle baglantisi yoktu bizde.Düşükleden yola çıktınız yani. Bnde varikosel olan kişilerde hasar olabiliyorms diye okumustm dizide öyle sanıyordm ameliyat sonrası hersy düzeldi ama o hasar kaldı diye. Arkadaşa da yanlış bilgi verdm o zamn.tugken
Anladm canm teşekkürler. :)Evet canim dna hasari uzun sure gebe kalamayan ya da olumsuz tup bebek denemeleri veya tekrarlayan dusuk yasayanlardan isteniyor. Varikoselle baglantisi yoktu bizde.
Allah razi olsun . İyiyiz şükür yarin kontrol var bakayım büyümüş mü yumurta bekliyoruz öyle. İlaçlar dün bitti. Allah hayr etsin. Sen nasılsin nasıl gidiyor hamilelik canım herşey yolundadır insalahHtckbrysl canim nasilsin nasil gidiyor calismalar hersey yolundadir umarim.
Bu arada kızlar şu keçi boynuzunun markası falan varmı ve aç tok fark edermi bende alayımda adam hem seyirden gelecek hemde keçiboynuzu ooooo sonum ne olur bilemem artık bebe gelsinde zaten kanki olacağız
Çok şükür düsmus canm ya gececk inslhh.. Rabbim br daha yasatmasn guzl br hamilelik ve sağlıkli evlatlar versin sna
Kizzz valla bise anlamadm aldığı şeyi tüpten almamsmi yani??Zuzuşş simdi ciktm doktordan. 132 olup sonradan 49 olan degerleri gosterdim. Kimyasal gebelik gibi gorunuyo dedi. Sagliksiz inis ve artis oldugunda dis gebelik tehlikesi oluyo ama degerin guzel dusus gostermis dedi.. Ben kurtaj mi oldum gecen hafta dedim. Kurtaj gibi degil icini temizledik sadece dedi. Ultrasonda karnmdan bakti temiz dedi.. eger dusmeseydi metotreksat ignesi yapacaktik vs vs biseyler soyledi. Dam diyo pece diyo anlamadim :) . Carsamba patoloji sonucu cikacak o zamanda kan verip gorunecegim doktora insallah. Bide sonucu ogrenecegim. Bir ay korun, kanama normal dedi...
Esimle gezmelere gidiyoruzzzz Allahinnn buguneee cokkkkkk sukurrrrrrrrrrrrrrr
Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.Zuzuşş simdi ciktm doktordan. 132 olup sonradan 49 olan degerleri gosterdim. Kimyasal gebelik gibi gorunuyo dedi. Sagliksiz inis ve artis oldugunda dis gebelik tehlikesi oluyo ama degerin guzel dusus gostermis dedi.. Ben kurtaj mi oldum gecen hafta dedim. Kurtaj gibi degil icini temizledik sadece dedi. Ultrasonda karnmdan bakti temiz dedi.. eger dusmeseydi metotreksat ignesi yapacaktik vs vs biseyler soyledi. Dam diyo pece diyo anlamadim :) . Carsamba patoloji sonucu cikacak o zamanda kan verip gorunecegim doktora insallah. Bide sonucu ogrenecegim. Bir ay korun, kanama normal dedi...
Esimle gezmelere gidiyoruzzzz Allahinnn buguneee cokkkkkk sukurrrrrrrrrrrrrrr
İnşallah canım şuan tek dileğim o. Mide bulantılarım fena bir de o geçsin istiyorum :)) Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin. İnan buradaki herkes dualarımda.
Her türlü şeyi deniyorum canım anlık ferahlık sağlıyorlar sonrası yine aynı. Doktorum ilaç verdi. Çok dayanılmaz olmadığı sürece içmiyorum. Dün çok kötüydüm ilk defa dün 1 tane içtim bugün ilaçsız idare ettim. Geçecek inşallah da biraz zorluyor işte.Allah razı olsun canım, miğde bulantıları kısmet geçecektir muhakkak... Sabredip dayanmaya çalış elbet yatıştıracak bişeyler vardır... Gebelerle konus Dr a danış bi cözümü vardır diye düşünüyorum.
Her türlü şeyi deniyorum canım anlık ferahlık sağlıyorlar sonrası yine aynı. Doktorum ilaç verdi. Çok dayanılmaz olmadığı sürece içmiyorum. Dün çok kötüydüm ilk defa dün 1 tane içtim bugün ilaçsız idare ettim. Geçecek inşallah da biraz zorluyor işte.
Hayırlısı olsun inşallah canım
Eşin İzmir'de mi test yaptıracak inşallah hiç bişey yoktur canım
Bak burda meryem süresini okuyup faydasını gören çok olmuş sende yapsana bu ay adetin bitikten sonra
Nisaberatim naptn canm
Kızlar sonuç çıkmış doktor degerler cok guzel demiş fotografını gnderdı bnde kndı doktoruma mail degılde whatsapp tan attım oda gayet guzel dıyor doğsl yoldan olabılırmiş sadece bıtane vıtamın takvıyelı ilaç vermiş o kadar bnde dışardaydım keçiboynuzu ozu aldım kotu cıkarsa destek olsun dıye foto atıcamda tc falan yazıyr onu kırpım oyle atım sızden dolayı degıl internette kalır bıde ay cok mutlu oldum bn ya ama nıye olmadıkı o zaman dedım doktrNisaberatim Canım çıktı mı sonuçlar?
Canım biraz daha yakından çeksene hiç okunmuyor.Kızlar sonuç çıkmış doktor degerler cok guzel demiş fotografını gnderdı bnde kndı doktoruma mail degılde whatsapp tan attım oda gayet guzel dıyor doğsl yoldan olabılırmiş sadece bıtane vıtamın takvıyelı ilaç vermiş o kadar bnde dışardaydım keçiboynuzu ozu aldım kotu cıkarsa destek olsun dıye foto atıcamda tc falan yazıyr onu kırpım oyle atım sızden dolayı degıl internette kalır bıde ay cok mutlu oldum bn ya ama nıye olmadıkı o zaman dedım doktr
Hersey beyınde bıtıyr dedı rahim filmi dedım cekerız o zaman dedı..
Hayırlısı bakalım bıde siz bakınEki Görüntüle 1967117 Eki Görüntüle 1967117 ay beta hcg pozıtıf cıkmış gbym suanda
Gnderdm canm ama bn hiç bişey anlamyrm bndan da neyse 2 doktorda onayladı ıyı olduğunu bi oh cektm l-argının tarzında vutamın takvıyesı vermiş birtekNisaberatim Canım çıktı mı sonuçlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?