2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

tugken canim biz ankara genart tup bebek merkezinde yaptirdik. 20 gunde cikiyor sonuc.

tugken B Biravucmutluluk biz de varikosel yok. Sayi hareket morfoloji gayet iyiydi. Bu yuzden 4 kayiptan once hic dna hasar testi yaptirmak aklimiza gelmedi. Kaan hocayla karilasana kadar da kimse yaptir demedi. Allah vesile olan herkesten razi olsun.

İlk kürtajı olduğum gün 3 ay korunun rahim toparlanmasi icin dedi . 23 ünde kontrolün var o gün bakıp korunmaya devam edin yada etmeyin diyecek bakalım kısmet. İnşallah toparlanmistr rahim
İnslh canm. Evet rahim durumuna göre karar verir kontrolde genelde öyle olur.

Düşükleden yola çıktınız yani. Bnde varikosel olan kişilerde hasar olabiliyorms diye okumustm dizide öyle sanıyordm ameliyat sonrası hersy düzeldi ama o hasar kaldı diye. Arkadaşa da yanlış bilgi verdm o zamn. tugken

Evet canim dna hasari uzun sure gebe kalamayan ya da olumsuz tup bebek denemeleri veya tekrarlayan dusuk yasayanlardan isteniyor. Varikoselle baglantisi yoktu bizde.

Bu arada kızlar şu keçi boynuzunun markası falan varmı ve aç tok fark edermi bende alayımda adam hem seyirden gelecek hemde keçiboynuzu ooooo sonum ne olur bilemem artık bebe gelsinde zaten kanki olacağız
Çok şükür düsmus canm ya gececk inslhh.. Rabbim br daha yasatmasn guzl br hamilelik ve sağlıkli evlatlar versin sna

Zuzuşş simdi ciktm doktordan. 132 olup sonradan 49 olan degerleri gosterdim. Kimyasal gebelik gibi gorunuyo dedi. Sagliksiz inis ve artis oldugunda dis gebelik tehlikesi oluyo ama degerin guzel dusus gostermis dedi.. Ben kurtaj mi oldum gecen hafta dedim. Kurtaj gibi degil icini temizledik sadece dedi. Ultrasonda karnmdan bakti temiz dedi.. eger dusmeseydi metotreksat ignesi yapacaktik vs vs biseyler soyledi. Dam diyo pece diyo anlamadim :) . Carsamba patoloji sonucu cikacak o zamanda kan verip gorunecegim doktora insallah. Bide sonucu ogrenecegim. Bir ay korun, kanama normal dedi...

Esimle gezmelere gidiyoruzzzz Allahinnn buguneee cokkkkkk sukurrrrrrrrrrrrrrr

Kizzz valla bise anlamadm aldığı şeyi tüpten almamsmi yani??

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.

İnşallah canım şuan tek dileğim o. Mide bulantılarım fena bir de o geçsin istiyorum :)) Rabbim tez zamanda sana da nasip etsin. İnan buradaki herkes dualarımda.

Allah razı olsun canım, miğde bulantıları kısmet geçecektir muhakkak... Sabredip dayanmaya çalış elbet yatıştıracak bişeyler vardır... Gebelerle konus Dr a danış bi cözümü vardır diye düşünüyorum.

Her türlü şeyi deniyorum canım anlık ferahlık sağlıyorlar sonrası yine aynı. Doktorum ilaç verdi. Çok dayanılmaz olmadığı sürece içmiyorum. Dün çok kötüydüm ilk defa dün 1 tane içtim bugün ilaçsız idare ettim. Geçecek inşallah da biraz zorluyor işte.

allah yardımcın olsun... Büyüdükçe bebişinn unutursun

Hayırlısı olsun inşallah canım
Eşin İzmir'de mi test yaptıracak inşallah hiç bişey yoktur canım
Bak burda meryem süresini okuyup faydasını gören çok olmuş sende yapsana bu ay adetin bitikten sonra

Nisaberatim Canım çıktı mı sonuçlar?
Kızlar sonuç çıkmış doktor degerler cok guzel demiş fotografını gnderdı bnde kndı doktoruma mail degılde whatsapp tan attım oda gayet guzel dıyor doğsl yoldan olabılırmiş sadece bıtane vıtamın takvıyelı ilaç vermiş o kadar bnde dışardaydım keçiboynuzu ozu aldım kotu cıkarsa destek olsun dıye foto atıcamda tc falan yazıyr onu kırpım oyle atım sızden dolayı degıl internette kalır bıde ay cok mutlu oldum bn ya ama nıye olmadıkı o zaman dedım doktr
Hersey beyınde bıtıyr dedı rahim filmi dedım cekerız o zaman dedı..
Hayırlısı bakalım bıde siz bakın ay beta hcg pozıtıf cıkmış gbym suanda

Canım biraz daha yakından çeksene hiç okunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…