2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar nasilsiniz klomenin son günü bugun hic umudum yok dr sabah 2 aksam2 4 tane ic dedi.cuma kontrole cagirdi.yeni hamis haberi varmi

Kizlar nasilsiniz klomenin son günü bugun hic umudum yok dr sabah 2 aksam2 4 tane ic dedi.cuma kontrole cagirdi.yeni hamis haberi varmi

Umutsuz olma yumoslari da kotu etkileme ya insallah 4 klomen kaliteli yumurta olusturmustur saglikli bi bebge hayirlica hamile.kalirsin insallah

Canim sonuc cikmis cok sevindm ozellikle senin mutlu olmana. Sen rahim filmi istemissin cektirecek misin onu reglin nasil sancili mi iyi misin normalde kivranirdin da
Sancım var kuzu ya cok var hele yuruyunce falan
Evet rahım fılmı istedim bide onu çektrcm yanı ıkı kişidede sorun yoksa neden olmuyrkı anlamadım bn ya
Sen nasılsın iyimisin şimdi

Canim benim ruyamda dr yine klomen veriyodu bana :)) Allah yardmcn olsun bu ay insallah tutar canim catlatma ignesi de olacak misin bu ay
Alimin zikri neyse zikri öyle oluyor. Walla gebelik le yatıp gebelikte kalkıyoruz. İnşallah hayırlısı olur canım sana da. Ne zamana kadar korun dedi doktorun? İğne vurulacağım mecbur kendi olmuyor nasıl olsa hayırlısı. Büyümüş müdür bilmiyorum 11gün olcak

Kontorele gittiginde sormuyomusun ne kadar buyumus hangi tarafta olmus kac taneymis kaliteli mi vs ben hep soruyodum :)) bir ay korun dedi canim benimki. Oda galiba adet döngümu belirleyip ona gore yumurtlama ona gore gebelik vs vs biseyler icin. Cunku ben ayin 25inden beri kanama yasiyorum. Iki gundur regl gibi geliyo iste farkediyorum.. ne zaman biter sonrakisi ne zaman baslar bilmiyorum. Benm regl ilacsiz 2 ayi buluyo gelmesi. Tam döngümü duzene sokmustum ne guzel. Eger bu olay basima gelmeyip regl olsaydim bende suan 16.gunum olacakti belkide rahim filmi cektirmistim coktan... Allahtan hayirlisi bakalim.nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz...

Sancım var kuzu ya cok var hele yuruyunce falan
Evet rahım fılmı istedim bide onu çektrcm yanı ıkı kişidede sorun yoksa neden olmuyrkı anlamadım bn ya
Sen nasılsın iyimisin şimdi

Sebepsiz yere cocugu olmayan cokk insan var. Biz buna nasip diyoruz biliyosn. Nasibi yokmus daha. Her ay yeni umut malum umudumuz tam cok sukur.. rahm filmini cektr bakalim en ufak yapisiklik bile varsa gebelige engel insallah rahim filmi vesilen olur gebelige.. degerim dusmus bende sukur iyiyim canim Allah bundan geri koymasin

Kizlar ovudan sonraki 10.gun bugun esim sabah test aldi silik falan cikar belki dedim.omrumde gormedigim sekil cikti bakip yorumlarmisiniz guleyim mi aglayim mi

Ilk basta tek cizgiydi dagildi sonra gecersizmi hatami verdi acaba

Eklentiler

• 20170313_194947.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 60
O kanama dis gebelikte de oluyor canim korkutmak amacli değil emin olmak icin konuşuyoruz. Ben en başından beri ZK_ASK ya der dururdum yasadiklarin dış gebelige benziyor diye cogu kisi normal ilerliyor dediyse de bana hep öyle hissettirdi. Degerin baya yüksek rahimde en azinda pihti gibi bisi gorunmesi gerekirdi birak keseyi bi anormallik görünmesi gerekirdi diye tahmin ediyorum. Doktorunu degitirmesen bile dış gebelik olabilir mi bakar misiniz diye bi ultrason iste görünür. Allah tez zamanda bu dertten kurtarsin saglikli bi hamilelik saglikli evlat nasip etsin

Benim yine kafam kırık şu içimdeki mutluluğu çözmüş değilim , kırlara bayırlara çıkıp koşasım var . Deli miyim neyim hayır yani yolunda giden birşeyim de Yok ama nerden bakıyorum hayata hangi toz gözlüklerle bilmiyorum zuzuu sen nerelerdesin nasıl oldun kuzum ZK_ASK

kızlar dostinex kullanıyorum sürekli baş dönmesi halsizlik bulantı ve mide yanması yaşıyorum bunlar ilaçtan mıdır yoksa hamilelik olabilir mi

kızlar dostinex kullanıyorum sürekli baş dönmesi halsizlik bulantı ve mide yanması yaşıyorum bunlar ilaçtan mıdır yoksa hamilelik olabilir mi

ilacın öyle bi yan etkisi var malesef ağır bir ilac. ama dostinex kullanirken hamile kalan da çok insan var. hakkınızda hayırlısı olsun

Soruyorum sormam mi bunları ve fazlasını. Vardır bir hayır canım ya. İnsalah bu hayır getirir sana bir dönem geçsin bakalım inşallah iyi olur. Duam seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…