2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

8 10 lökosit mi yazıyor orda ??

Hadi gözün aydın canım çok çok çok sevindim allahım bebişide çok bekletmesin inşallah

Al benden de okadar. Tavlaya tavlaya yediriyodum çakşır otu spermlere cokkk faydaliymis esimede onu yapcm. Hep ben mi otlanacam yaniii azda o icsin baba olmak ot icmeyi gerektirir. Kuru olmamak sartiyla
Ay maşallah hayran kaldım enerjine canım valla:)) çok girmiyorum arada yazılanları okuyorumda senin yazdıklarını okudukça ne güzel ne enerjik diyorum:) biz bu ay ilk defa tüp bebek tedavisine başladık inşallah hayırlısı olsun bana senin gibi moral veren insanlar lazım:))

Basladinizmi canm hadi hayırlısı olsun :)))

Bebeğim doktoruna sor bakalm 8 10 lökosit varmis ya o problem olmazmiymis?? Hareket ve sayı iyi ama lökosit olması iyi değil bari antibiyotik vereymis verdiği ilacn adı ney acaba takviye verdiğine eminmisin?
L argını hormonend mı ne oyle bı ilaç vermiş o neykı sıkıntımı olur kı acaba
Niye doktr normal dedı kı
Dışarda deglm suan ama alırım ne işe yarıyr at kestanesı

L argını hormonend mı ne oyle bı ilaç vermiş o neykı sıkıntımı olur kı acaba
Niye doktr normal dedı kı
Dışarda deglm suan ama alırım ne işe yarıyr at kestanesı
Normalde varise iyi geliyor. Ama vücuttaki intihap durumlarinida yok ediyormuş. L argini takviye doğru canm. Valla bilmiyorum bnce antibiyotik vermesi iyi olurdu benm fikrm tabiki doktor değiliz ama spermde neden lökosit olsun ki 1milyonun altında normal kabul ediliyor ama 8 10 çıkmış . Sen bunu sor doktoruna brde burda br arkadaşa daha demistm
https://www.doktorsitesi.com/mehmet-sevki-sert-1190652/uroloji/ankara
Bu doktora yolla bakalm sonuçları o ne diyecek lökosit i sor özellikle .

Canim benim ruyamda dr yine klomen veriyodu bana :)) Allah yardmcn olsun bu ay insallah tutar canim catlatma ignesi de olacak misin bu ay

Sagol canim yasadigim seyin agirligini delilige vurarak atmaya calisiyorum :)

Hayat felsefem şu tarafa gidiyor artik; Yere ne kadar sert çakılırsan o kadar yükseğe fırlarsın. Bitişler başlangıç noktasıdır. Unutma, gün biter gece başlarrr, gece gider gün başlar :) bir ay sonra Zehrada ari gibi bebis calismasina baslar :))

Ilk tup bebek denemeniz mi kuzum? Bizide haberdar et olurmu? yaa insaallahh bu ay sonuc verecek. Dualarim sizinle nasibinde vardir insallah
Allahim yardmcnz olsun hayirli olani versin hayirlica nasip etsin bebisi..

Canim sonuc cikmis cok sevindm ozellikle senin mutlu olmana. Sen rahim filmi istemissin cektirecek misin onu reglin nasil sancili mi iyi misin normalde kivranirdin da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…