Yani evet canim.4.günmü vermek gerekiyo yani cnm .
bakalım canım inşallah... senin durumlar nasıl geçmi bulantılar.Bu ay böyle geçsin olmazsa ki inşallah olur. Önümüzdeki ay ovulasyon testini denersin bana dediğiniz gibi siz de üst üste denersiniz inşallah tutar bu kez :)
Amin canım inşaallah ben BalıkesirdeyimAy canim ya senin durumun daha zor bana göre aslında benim eşimde gece geç saatlere kadar çalışıyor ama yalnız kalmiyorum kalsaydimda sevdigi için insan herseye katlanıyor inşallah sende yakın zamanda bu mutlu haberi bizlere verirsin canım
Hafiften var ama bugün çok daha iyiyim. İnşallah bebek de iyidir. Azıcık gözüm açıldı yahu :)bakalım canım inşallah... senin durumlar nasıl geçmi bulantılar.
Hafiften var ama bugün çok daha iyiyim. İnşallah bebek de iyidir. Azıcık gözüm açıldı yahu :)
Dün çok kötüydüm bugün iyi olunca şaşırdım gerçekten. Birden kesilince bebeğin kalbi durduğu için olduğunu söyleyenler var tedirgin oluyorum o yüzden. Tamamen geçmedi ama çok hafif bugün. Kontrolüm aslında 1 Nisan'daydı ama tahlil sonuçlarında idrar yolu enfeksiyonu çıkmış doktor tek kullanımlık şase ilaç verdi onu içtim dün gece. Haftaya tahlili tekrarlamamız lazım dedi mecburen haftaya bir daha gideceğim. Aslında haftaya çarşamba ama ben cumartesi gitmeyi planlıyorum iş yeriyle sıkıntı olmasın diye.Zaten ilk üç aydan sonra daha iyi olursun... Vucut alışıyor artık değişikliklere hormonlara biraz sabır...
iyidir iyi annesi sigarayı bile bıraktı... bir dahaki kontrol nezaman?
Dün çok kötüydüm bugün iyi olunca şaşırdım gerçekten. Birden kesilince bebeğin kalbi durduğu için olduğunu söyleyenler var tedirgin oluyorum o yüzden. Tamamen geçmedi ama çok hafif bugün. Kontrolüm aslında 1 Nisan'daydı ama tahlil sonuçlarında idrar yolu enfeksiyonu çıkmış doktor tek kullanımlık şase ilaç verdi onu içtim dün gece. Haftaya tahlili tekrarlamamız lazım dedi mecburen haftaya bir daha gideceğim. Aslında haftaya çarşamba ama ben cumartesi gitmeyi planlıyorum iş yeriyle sıkıntı olmasın diye.
O kadar şiddetli mide bulantısının olmasının sebebi idrar yolları enfeksiyonundan da olabiliyormuş. Dün gece ilaç içtim ya belki de o yüzden azaldı diyorum. Aman ne bileyim Allah'ım korusun yiyecek ekmeği varsa gelecek dünyaya.hım evet şu idrar yollarında herkeste sıkıntı çıkıyor gebelikte... İhmal etme git canım.
İçini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz. Gebeliklerde ilk 3 ay cok önemli tabi düşük tehlikesi var.. ama herşeyi ona yorma...içini ferah tut canım...
O kadar şiddetli mide bulantısının olmasının sebebi idrar yolları enfeksiyonundan da olabiliyormuş. Dün gece ilaç içtim ya belki de o yüzden azaldı diyorum. Aman ne bileyim Allah'ım korusun yiyecek ekmeği varsa gelecek dünyaya.
Yok kuzum yok olmaz inşallah, az kalmış olacağın önüne geçilmez, umarım sevinçli habelerini verirsin buradan...Oyyy kızlar hastayım yaaa öksürük nezle boğaz ağrısı ensem ağrıyor amaaan... Iğnenin 8.günü bugün bitti... Olacağı varsa da tam da tutunacağı günler. İnsallah bi zararı olmaz ya
Yok kuzum yok olmaz inşallah, az kalmış olacağın önüne geçilmez, umarım sevinçli habelerini verirsin buradan...Oyyy kızlar hastayım yaaa öksürük nezle boğaz ağrısı ensem ağrıyor amaaan... Iğnenin 8.günü bugün bitti... Olacağı varsa da tam da tutunacağı günler. İnsallah bi zararı olmaz ya
Aminnn canimmm cok istiyorum hic umudumu kaybetmeden bekledim ama rabbim artik bana da nasip etsin. Insallah insallahhh amin insallah hepimize insallahYok kuzum yok olmaz inşallah, az kalmış olacağın önüne geçilmez, umarım sevinçli habelerini verirsin buradan...
İnşallah yuzun guler canım bunu cok içten istyrm inanOyyy kızlar hastayım yaaa öksürük nezle boğaz ağrısı ensem ağrıyor amaaan... Iğnenin 8.günü bugün bitti... Olacağı varsa da tam da tutunacağı günler. İnsallah bi zararı olmaz ya
ben senle aynı düşünmüyorum canım saygı duyuyorum tabi ama bizim çaba göstermemiz gerek. Bİr sürü insan tüp bebekle hamile kalıyo. Onlar zorladığı için, kaderci olmadıkları için değil tabiki Allah istediği için oluyo ama Allah görüyo ne kadar istediğimizi, nelerden vazgeçtiğimizi. Benim ilk tüp bebek tedavim bizde çok zorlancaz maddi anlamda ama küçücük bir umut bile yetiyo insana. Olmazsa yine olmayacak tabiki çok üzülcem ama ben çaba göstercem gücümün yettiği yere kadar.okeanoss00 benim ilk hamileliğim zorunlu kürtaj olunca eşim sen istemediğin için böyle oldu demişti.
Ama yok gerçekten hiç istemiyorum felan demedim o sıra varsa kısmette olur diyordum. Tamam hamile kaldığımı duyduğumda biraz burulmuştum ama hamile kaldığım için değil nasil olcak hamilelik felan diye...
ben senle aynı düşünmüyorum canım saygı duyuyorum tabi ama bizim çaba göstermemiz gerek. Bİr sürü insan tüp bebekle hamile kalıyo. Onlar zorladığı için, kaderci olmadıkları için değil tabiki Allah istediği için oluyo ama Allah görüyo ne kadar istediğimizi, nelerden vazgeçtiğimizi. Benim ilk tüp bebek tedavim bizde çok zorlancaz maddi anlamda ama küçücük bir umut bile yetiyo insana. Olmazsa yine olmayacak tabiki çok üzülcem ama ben çaba göstercem gücümün yettiği yere kadar.
aminn canım çok sağol sende sağlıcakla kucağına al inşallah. Aynı şeyden bahsediyoruz zaten hepimiz nasip. Bende ilk ve son olur diyorum ama bakalım yani aşılama yaptırdım daaha önce tüp bebekten sonra sanırım oluruna bırakırım uzun bi süre. yaşım 27 benimde ama 4 yıllık evliyim.Canım her şeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum ben. Bak sana bir örnek vereyim. 11 yıllık evli amcam ve yengem defalarca tedavi oldular. Tüp bebek yaptırdılar. Bu süreçte yengem cok yıprandı. Kilo aldı. Bir süre ara vermişlerdi. Bir kaç ay önce daha önce dondurdukları embriyoları (baska bir şey de deniliyor olabilir pek bilgim yok) transfer ettiler. Ve suanda 12 haftalık hamile. Yani çıkmadık candan ümit kesilmez ve hayırlı zaman bu zamanmış demek ki. Umudu yitirmemek gerekli. Bir de yaşı düşününce ikisinden de geçiyor artık ama pesetmediler. Allahta sonunda verdi.
İnşallah sizin çabalarınızı da görür rabbim. Çok üzülmeyin olmuyor diye belki şuan hayırlı değildir. Zamanı vardır. Hayırlısını dileyin her zaman... Ben tüm bebek isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum sizinle beraber. Rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla size de nasip etsin
aminn canım çok sağol sende sağlıcakla kucağına al inşallah. Aynı şeyden bahsediyoruz zaten hepimiz nasip. Bende ilk ve son olur diyorum ama bakalım yani aşılama yaptırdım daaha önce tüp bebekten sonra sanırım oluruna bırakırım uzun bi süre. yaşım 27 benimde ama 4 yıllık evliyim.
ben senle aynı düşünmüyorum canım saygı duyuyorum tabi ama bizim çaba göstermemiz gerek. Bİr sürü insan tüp bebekle hamile kalıyo. Onlar zorladığı için, kaderci olmadıkları için değil tabiki Allah istediği için oluyo ama Allah görüyo ne kadar istediğimizi, nelerden vazgeçtiğimizi. Benim ilk tüp bebek tedavim bizde çok zorlancaz maddi anlamda ama küçücük bir umut bile yetiyo insana. Olmazsa yine olmayacak tabiki çok üzülcem ama ben çaba göstercem gücümün yettiği yere kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?