çok güzel canım...yanne değiştrdim canm fotoyu tmm mı
Ayy tebrik ederim canım gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıklı bi gebelik dilerimHamileyim 351,93 çıktı sanırım 2 3 haftalik folbiol verdi hemen kullan dedi acildeki Dr
Çubuk kraker ye canım mideni bastırır. Yağlı şeyler yeme, bir de sabahları uyanır uyanmaz kahvaltı yap çook aç kalma o da mideni bulandırır... Geçer inşallah zamanla biraz sabırKendime nazar degdirdm benim gebelik rahat geçecek herhalde dedim daha 2 3 haftalik böyle midem agzima geliyo bi tuhafta. Oluyor ağzım zehir gibi acı korkuyorum gurbette tek basimayim
Maşallah canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinHamileyim 351,93 çıktı sanırım 2 3 haftalik folbiol verdi hemen kullan dedi acildeki Dr
Korkacak bir şey yok canım biraz relax olZaten panik bir insanım çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim canim cok istiyordum çok şükür oldu Allah tüm isteyenlere nasip etsinAyy tebrik ederim canım gözün aydın allah tamamına erdirsin sağlıklı bi gebelik dilerim
Amin çok teşekkür ederim hepimizin bebisini inşallahMaşallah canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlereKendime nazar degdirdm benim gebelik rahat geçecek herhalde dedim daha 2 3 haftalik böyle midem agzima geliyo bi tuhafta. Oluyor ağzım zehir gibi acı korkuyorum gurbette tek basimayim
selam arkadaşlar bende geç yumurtlayanlardanım sanırım bunu yeni öğreniyorum. 32 günde bir adet olan biri olarak iki aydır ovu. testi yapıyorum geçen ay 22 . günde yakaladım bu ay ise 21. gündeyim ve henüz pik olmadı. buna rağmen adet günlerim şaşmıyor. bu nasıl oluyor anlayamıyorum buna rağmen eylül 30 da regl olup 9 ekimde kimyasal gebelik yaşadığımı düşükle öğrendim. yani hem geç yumurtlayıp hem regli olup hem de hamileymişim...demek ki hayatta herşey mümkün..şimdi her ay takiplerime devam edip daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım. kafam çok karışık...
Çok teşekkürler canım öyle yapcam dikkat etcem kendimeÇubuk kraker ye canım mideni bastırır. Yağlı şeyler yeme, bir de sabahları uyanır uyanmaz kahvaltı yap çook aç kalma o da mideni bulandırır... Geçer inşallah zamanla biraz sabır
rabbim Hayırlı Evlatlar nasip etsin canımSelam kızlar bende şimdilik kan da hamile gorunuyor um. Sizlerden fark tup bebek benimkisi. 1 hafta sonra kese görmeye gitcem. Çok heyecanliyim☺☺☺
Hayırlı olsun canım benim inşaallah meleğini sağ Salim kucağına alırsınSelam kızlar bende şimdilik kan da hamile gorunuyor um. Sizlerden fark tup bebek benimkisi. 1 hafta sonra kese görmeye gitcem. Çok heyecanliyim☺☺☺
Aminn insallahhh teşekkür ederim☺Hayırlı olsun canım benim inşaallah meleğini sağ Salim kucağına alırsın
Amin allah razı olsun cümlemizi insallahrabbim Hayırlı Evlatlar nasip etsin canım
Haklısın canim kötü dusunmucem kişilik olarak biraz hassas bi yapidayim hep annem vardı yanimda ama artık gurbette yalnızım yapacak bişey yok mecbur başımın çaresine bakcam inşallah yakın zamanda sizde bu mutlu haberi alırsınızHayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşaallah darısı bizlereLeblebi çubuk kraker ye iyi gelir inşaallah kötü düşünme kötü olmasın iyiyi çağır tatlım
Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Amin çok teşekkür ederim hepimizin bebisini inşallah
Amin canım kişisel bilgilerinden hamilelik takvimi var var canım biraz aşağı inince oraya Doğum yapacağın tarihi yazıyorsun olup bitiyo :)Çok teşekkür ederim canim cok istiyordum çok şükür oldu Allah tüm isteyenlere nasip etsintakvim nasıl yapılıyor acaba hiç bilmiyorum
İnşaallah canım bende ailemden uzak yere gelin geldim 19ay oldu bide eşim denizci bak mesala 15gündür tamamen yalnızım eşimin aileside uzak tek başıma guguk kuşu gibiyim ama bunları düşünüp durursam üzülüyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum sürekli bi meşgale buluyorum kendime inşaallah minik meleğim biran önce gelirde bunlar aklıma bile gelmez çok şükür bak senin meleğin geldi artık onu düşünüp duracaksın sen neredesinHaklısın canim kötü dusunmucem kişilik olarak biraz hassas bi yapidayim hep annem vardı yanimda ama artık gurbette yalnızım yapacak bişey yok mecbur başımın çaresine bakcam inşallah yakın zamanda sizde bu mutlu haberi alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?