2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yok anladım canım zaten seni. Amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin Allah. pazarlık konusunda katılıyorum sana işi öyle bi ticarete dökmüşler ki o kadar ilgili kibarlar ki çünkü deli para harcıyosun ilacı iğnesi muaynanesi.

Evet şahsen ben şahit oldum bir çok şeye kuzenim en yakınımda onun yaşadıkları beni çok etkiledi tabi. tüp bebek konusunda yargılarımın coğu onların yaşadıklarından.
Aynı tıp merkezinde ablamda tüp bebek yaptı bir kerede tuttu. şuan yiğenim 7 yaşında. maşallah...
İmkansız olduğunu bilseler bile, imkan varmış gibi umutlarla insanların ceplerine göz dikiyorlar.. yazık günah be...

kesinlikle canım ya yazık günah. dün kontrolüm vardı yanımda bi kız daha oturuyodu zaten tüp bebek masraflı bir de zayıflama parası psikolojik destek parası alcaz filan demişler nerden koparırlarsa artık. sen hiç tedavi görmedin sanırım dmi yaşın çokta geçmiş değil ki canım kendini öyle şartlandırma

Yok canım 2 yıl önce bir kimyasal birde zorunlu kürtaj oldum. konuyordum geçen ekim ayında bıraktık korunmayı.
Kasım ayında kimyasal olunca yine korundum işte yine denemelere başlıyoruz. Bende de eşimde de bir sıkıntı görünmüyor..

anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda ne güzel ama kendini yıpratmıyosun teslimiyetin çok güzel.

anladım canım hayırlısı olsun hakkınızda ne güzel ama kendini yıpratmıyosun teslimiyetin çok güzel.

Hayatta hiç birşeyi ölesiye istemedim, allah o duyguya kaptırmasında da gerçekten zor hayatı yaşanılmaz hale getiriyor.
Allahın izniyle hayırlısıyla olur... İşte şansım eşim tabi cok anlayışlı cocuk için cok istekli olsada sabrediyor, saygı gösteriyor sağolsun. bazen laf arasında sitem eder ama kırmaz beni...

Hiç bi sıkıntı yoksa inşallah gelecek bebeğin canm umudunu sakın yıtırme yaşadıklarında senın kaderın bunları değiştiremeyiz hiç birşeyde kendını suclama diğer mesajlarıda okudum bn inanıyrm hayırlusıyla gelcek bebişin canm inşallah

Fikirlerin biraz farklı geldi bana ,kaderci ve bir şeyleri zorlamama ,düşündüm hak verdim sana aslında bir şeyi ne kadar çok istersek o kadar uzağa koymuş ulaşamıyormuş gibi oluyoruz ,hoşuma gitti :)

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim en son adet tarihim 15 subatti ve ben bu ay hamile olduğumu öğrendim 2 gün önce kan testi yaptırdım ve değerim 2372 çıktı çok şükür 29 martta randevum var inş o zamana kadar keseyide kalp atisinida duyabiliriz Allah hepimizin kucağına yavrularimizi sağ salim almayı nasip eder :)

Değerın bayağı yuksek cıkmış maşallah hayırlı olsun cnm

İyiym canm çok şükür bn 2 gundur yokum banliydim. Bugnde br girdim yazan arkadaşlara baktm smdi geri çıkacağım. Artk ne zamn girersem canm br ara uzak durmayı düşünüyorum ..
Niye banladılar ya kuzum
Sen bılırsın bıraz kafanı dınle istersen

Niye banladılar ya kuzum
Sen bılırsın bıraz kafanı dınle istersen
Aynen şunu farkettm burayı çok fazla onemsiyorum ban yedim günden beri baktm daha rahatm kafa olarak brde çok saçma br sebeb yüzüneydi bnm için. Polemiğe gireni banlayacak yerde bni banliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…