- 3 Şubat 2017
- 218
- 181
- 18
- 33
Cok sukur canim. Düşükten sonra 20 sürermiş kanama derlerdi uzun gelirdi zaman o kadar olur mu diye sen canlı örneğisin. Allahtan bitti artık. Canim .Kanamada bugun kesildi 18 gun cektim bitti gitti cok sukur :)
Bnde oyle dymda şeytan durtyo bklemeye calış cnmCanim allah razı olsun. Hepimiz hep içten dua ediyoruz birbirimize bundan eminim sizinde tertemiz niyetlerle benim icin dua ettiğinizi biliyorum. Eee bugün de bittigine göre 7 gun kalıyor 7 buçuk gün hatta... Merakla sabırsızlıkla bekliyorum canim. Bakalım soz verdim kendime hep diyorum test yapmicam diye ama son gunler eteklerim tutuşur.
Sen naptin canim ya regl oldun mu? Hastayim kac gundur adam gibi takip edemedimBnde oyle dymda şeytan durtyo bklemeye calış cnm
Bn oldum bıttı yanı oldum ertesı gunu kesıldı bıttı oyle bklyrmSen naptin canim ya regl oldun mu? Hastayim kac gundur adam gibi takip edemedim
Hakkımızda hayırlısı cnm :) inanır mısın bende hep öyle hissediyorum ama bakalım nasip sağlıklı olsun da hiç önemli değilDıkkatli ol ıkız olabılır bı doktora gdnce haber ver bakalm kaç kese var
Ne kadar bi sureden sonra oldu canim ? :)Merhaba ben de inşallah ekimde anne olacağım. Bizimki tüp bebek . Çok bekletti bizi çoook :) :)
Allah allah 1 gun mu adet gördün sadece?Bn oldum bıttı yanı oldum ertesı gunu kesıldı bıttı oyle bklyrm
Maşallah Allah bağıilasın saglıklıca dopsun inşallahMerhaba ben de inşallah ekimde anne olacağım. Bizimki tüp bebek . Çok bekletti bizi çoook :) :)
Cok sukur canim. Düşükten sonra 20 sürermiş kanama derlerdi uzun gelirdi zaman o kadar olur mu diye sen canlı örneğisin. Allahtan bitti artık. Canim .
Evet kuzu ilk gun normalde az olur ya bmm cok oldu bı kerede de kestı ıkı gundr temızmAllah allah 1 gun mu adet gördün sadece?
Maşallah burda arkadaslar keseyı gorup 1 bucuk hafta sonramı ne kalp duyuyolar bnm blgm yok ama tebrık ederımKizlarr iki gun once kesem gozuktuu 5+2 de hemde ❤ eger kismetse iki hafta sonra da hem bebegi hem kalp atisini duycam insallah sizler kese gozuktukten ne zaman sonra duymustunuz kalp atisini ??
Tesekkur ederimm :) biraz heycanli birazda endiseliyim zaman cabuk gecer insallah , sizde bebek dusunuyosunuz dimiiMaşallah burda arkadaslar keseyı gorup 1 bucuk hafta sonramı ne kalp duyuyolar bnm blgm yok ama tebrık ederım
Düşünüyrum canm tam 18 aydr dusunuyrm inşallah olur artık bu ay dua etTesekkur ederimm :) biraz heycanli birazda endiseliyim zaman cabuk gecer insallah , sizde bebek dusunuyosunuz dimii
Ben hastayim canim ya salya sümük yatıyorum günlerdir bu gun bi de öksürmeye başladım. Bebek olcaksada bu öksürükle gider tabi... Yarin 9.gun Canim bekliyorumCok sagol canim buyuk destek oldunsen naptin ignenin kacinci gunundesin
Cok ilginc ya.. Benim bi keresinde sadece bi akşam kanamam oldu o da cok az hatta üstüne görüyorum sandim ama meğer tiroid hormonlarimdanmis.Evet kuzu ilk gun normalde az olur ya bmm cok oldu bı kerede de kestı ıkı gundr temızm
Dua etmez olur muyum yaa Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayirli bi sekilde versin insallah.. bi sebebi var mi 18 aydir olmamasinin ?Düşünüyrum canm tam 18 aydr dusunuyrm inşallah olur artık bu ay dua et
37 ay :)Ne kadar bi sureden sonra oldu canim ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?