2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben çikolata atıyorum ağzıma minik bi parça kendime geliyorum benim kan şekerim mi düşüyor acaba ? Ben fark etmeden çok acıkıyorum ondan oluyor benim herhalde
Bence kan şekern düsüyo. Aynen kız nasıl acikiyorum durmadan brde acikinca çok rahatsiz oluyorm bazen farketmiyorum aciktigimi sonra yemek hazirlaym diye kalkınca karnm öyle br gurulduyor ki kalkamiyorum zatn eşim brsey getiryo atistiravak ağzıma atiyorm kalkıyorum ne ara o kadr acikiyorum bilmiyorum

ZK_ASK bebegm ne güzel haberler vermişsn bugnde o dger sıfırlanmas olur da inslh rahatlarsn. Ne kadr korunacakmissin dedi mi birşey . ? Kanaman durmuş ve senide gayet pozitif görüyorm çok sevindim :)

Oohh cok guzel bi haber

O yerlesmeye calisiyo kendine yer ariyo sen sadece ani hareketlerden ve bir yerlere uzanmaktan kaçın yeterli. Allah yardm eder insallah pimpirik yapma gel bize rahatlatalim taze annis :)

Cnm uzanmak derken, sabah uyaninca hep uzanirim ben yatakta onunda zarari olurmuki? Yapmiyim diyom kendi kendime ama uyanir uyanmaz fark etmeden uzaniyom

Ben de öyleyim ya karnım çok gurulduyor ayy başkalarının yanında olunca kötü oluyom :)) sanırsın bi hafta yemek yememişm de aç bırakmışlar beni , gidip gelip bi de havuç yiyorum senin var mı taktığın bir sebze meyve :)

Elma var bu aralar :) ama eşim aynisindan bulamams bugn artk yiyecegimi sanmıyorum sert ve ekşi olanı seviyorum bn takack başka brsy bulurm ben )

Allah a şükür canım. Sağ ol. Ben salı günü çatlatma iğnesi vuruldum geri sayım a başladık yine. Olmazsa artık film çekilecek. Sen nasılsin? Hamilelik nasıl gidiyor. Herşey yolundadır inşallah

Hakkında hayırlısı canım. İnşallah korunma süresinden sonra sağlıklı bir gebelik olur

Oohh cok guzel bi haber

Cnm uzanmak derken, sabah uyaninca hep uzanirim ben yatakta onunda zarari olurmuki? Yapmiyim diyom kendi kendime ama uyanir uyanmaz fark etmeden uzaniyom

yapma yanı fazla germe karnını kız aklına yer etsın sen hamişsin :))

pardon duzenliyorum...

msji duzenliyorum pcden girmistim o hamile arkadas yazdi sandm

Hamileyken hani mutfakta vs dolabin ust gozlerine uzanmaktan bahsettim yatakta olanda gecerlidir fazla sunmedikce sıkıntı yok

Canım karın için darsa ilk ay bile belli eder kendini. Benimki genişmiş 4.5 - 5. aydan sonra birden çıktı Kilo olayı da ilk 4 ayda sadece 1 kilo almıştım. Sonra göğüsler büyüdü, rahim büyüdü, iştahım açıldı derken hızlı bir şekilde aldım. 6. ayımda 10 kilo almıştım. Bu ayda 2 kilo daha almışım. Kilo alımı yavaşladı sanki ya da az yediğim için bilemiyorum Doktorum kiloyla alakalı bir sorunumuz yok dedi. Bende 170 boy olunca kötü durmuyor kilo yoksa çok takardım Daha doğuma 2 ay var bakalım kaçla gireceğim doğuma

Canm rahatsız edecek kadr iki kere dustu genede söyleyecegm doktoruma. Bu arada limon dahada düsürüyormus tansiyonumu. Dün farkettm limonu yiynce başladı ellerm titremeye. Sağolun yardımlarınız için
Canım hamilelikte kendini yoklayacaksın, herkes farklı yaşadığı için bu dönemi, sana ne iyi geliyor ne rahatsız ediyor tespit edip ona göre davranmak lazım. Ben öyle yapmıştım

ben zaten bugun itibariyle degıstrdm doktorumu canım... bugun son kez gıttım patolojı sonucu için. daha da ayak basmam kapısının önüne. gerçi buyuk konusmayım Allah muhtaç etmesinde yani baska doktora gtmeyı dusunuyorum kısaca. ay okadar tırsak oldum kı agzımdan cıkacak kelımenın hesabnı yapıyorum yanlıs bısy soylersem boynuma vebali kalacak diye.. dr bi 6 ay normal denersin olmazsa rahim filmi dedi zaten. oldu canım başka benim kilo vermem şart ayva gobegım karpuz olacak yakında pko da kilo yasak ben ekmeğin içine ekmek koyup yiycem nerdeyse

zamana bırakmalı o yüzden çok sütelememek gerekiyor tabi elinden gelin yaptıktan sonra. Yoksa armut piş ağzıma düş de olmaz :)

al bende de o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…