- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bence kan şekern düsüyo. Aynen kız nasıl acikiyorum durmadan brde acikinca çok rahatsiz oluyorm bazen farketmiyorum aciktigimi sonra yemek hazirlaym diye kalkınca karnm öyle br gurulduyor ki kalkamiyorum zatn eşim brsey getiryo atistiravak ağzıma atiyorm kalkıyorum ne ara o kadr acikiyorum bilmiyorumBen çikolata atıyorum ağzıma minik bi parça kendime geliyorum benim kan şekerim mi düşüyor acaba ? Ben fark etmeden çok acıkıyorum ondan oluyor benim herhalde
Bebegm sen ne yaptn? Sordunmu doktoruna lökosit zararı olur muymuş?Aman iyi olsun canm cok şukur dahada ıyı olcak inşallah guzellik
Sonuc temiz cikti cok sukur. Rahimden alinan parcada gebelige dair bisy cikmamis. Kan tahliline gore kimyasal gebelik gibi dursada patoloji sonucuna gore gebelik tupte baslamis dedi. Degeri 14e dusmus iki gun once dedim. 10 un altinda oldugunu gordukten sonra ozgursun artk dedi guldu. Bu aksam son kez kan verecegim. Ve bu defter tozlu raflara kaldirilacak Allahin izniyle :)
O yerlesmeye calisiyo kendine yer ariyo sen sadece ani hareketlerden ve bir yerlere uzanmaktan kaçın yeterli. Allah yardm eder insallah pimpirik yapma gel bize rahatlatalim taze annis :)
Ben de öyleyim ya karnım çok gurulduyor ayy başkalarının yanında olunca kötü oluyom :)) sanırsın bi hafta yemek yememişm de aç bırakmışlar beni , gidip gelip bi de havuç yiyorum senin var mı taktığın bir sebze meyve :)Bence kan şekern düsüyo. Aynen kız nasıl acikiyorum durmadan brde acikinca çok rahatsiz oluyorm bazen farketmiyorum aciktigimi sonra yemek hazirlaym diye kalkınca karnm öyle br gurulduyor ki kalkamiyorum zatn eşim brsey getiryo atistiravak ağzıma atiyorm kalkıyorum ne ara o kadr acikiyorum bilmiyorum
Elma var bu aralar :) ama eşim aynisindan bulamams bugn artk yiyecegimi sanmıyorum sert ve ekşi olanı seviyorum bnBen de öyleyim ya karnım çok gurulduyor ayy başkalarının yanında olunca kötü oluyom :)) sanırsın bi hafta yemek yememişm de aç bırakmışlar beni , gidip gelip bi de havuç yiyorum senin var mı taktığın bir sebze meyve :)
Allah a şükür canım. Sağ ol. Ben salı günü çatlatma iğnesi vuruldum geri sayım a başladık yine. Olmazsa artık film çekilecek. Sen nasılsin? Hamilelik nasıl gidiyor. Herşey yolundadır inşallahKızlar günaydin internete cok giremiyorum hepiniz iyisinizdir insallah guzel haberler geldiginde bana da soyleyin canlarim dualarim sizinle.ZK_ASK Nisaberatim @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk S selifor @Babies16 Htckbrysl @osay3 ve etiketleyemedigim diger arkadaslarim
Hakkında hayırlısı canım. İnşallah korunma süresinden sonra sağlıklı bir gebelik olurSonuc temiz cikti cok sukur. Rahimden alinan parcada gebelige dair bisy cikmamis. Kan tahliline gore kimyasal gebelik gibi dursada patoloji sonucuna gore gebelik tupte baslamis dedi. Degeri 14e dusmus iki gun once dedim. 10 un altinda oldugunu gordukten sonra ozgursun artk dedi guldu. Bu aksam son kez kan verecegim. Ve bu defter tozlu raflara kaldirilacak Allahin izniyle :)
Hakkında hayırlısı canım. İnşallah korunma süresinden sonra sağlıklı bir gebelik olur
Oohh cok guzel bi haber
Cnm uzanmak derken, sabah uyaninca hep uzanirim ben yatakta onunda zarari olurmuki? Yapmiyim diyom kendi kendime ama uyanir uyanmaz fark etmeden uzaniyom
ZK_ASK bebegm ne güzel haberler vermişsn bugnde o dger sıfırlanmas olur da inslh rahatlarsn. Ne kadr korunacakmissin dedi mi birşey . ? Kanaman durmuş ve senide gayet pozitif görüyorm çok sevindim :)
Canım karın için darsa ilk ay bile belli eder kendini. Benimki genişmiş 4.5 - 5. aydan sonra birden çıktıKızlar kilo aldmmi en çok onu merk ediyorum ilk öğrendiğim gün 45 kilo idim :)) yemem iyi gobekte çıktı sanki alıyorum evde tartm yok artk hastaneye gidince tartilirimLovePink_ canm sen aldın mı ilk 3 ay brde göbeğin cikmismiydi bnm gogusler aynı ama göbek delignin orası çıktı böyle özellikle alt kısım kilo mu alıyorum yoksa bu kadr erken karn cikarmi?
Canım hamilelikte kendini yoklayacaksın, herkes farklı yaşadığı için bu dönemi, sana ne iyi geliyor ne rahatsız ediyor tespit edip ona göre davranmak lazım. Ben öyle yapmıştımCanm rahatsız edecek kadr iki kere dustu genede söyleyecegm doktoruma. Bu arada limon dahada düsürüyormus tansiyonumu. Dün farkettm limonu yiynce başladı ellerm titremeye. Sağolunyardımlarınız için
aferin kız sana bende spor ve diyet yapsam çok iyi olacak ama nerde... cok kilo aldım gereksiz hamile kalsam bu kilonun üstüne top gibi yuvarlanırım heralde:) rahim filmi çektir zamanı gelince aksatma. ayrıca rahim filminden sonrada hamilelik şansı artıyor. hemde durumun hakkında bilgi edinmiş olursun. dış gebelik çok tehlikeli olabiliyor allaha şukur sen erken fark ettin... zarar vermeden çözülmüş oldu.
aslında olay hiç 2+2 =4 gibi değil biliyormusun? yani cocuk için bence umursamamak en doğrusu kafaya taktıkca araştırdıkca cok kafaya takıyorsun. Benim ablamın sebepsiz 10 yıl bebeği olmadı. oda sigara içiyordu hatta bir dr. rahmini ne hale getirmişsin sigara içierek diye azarmıştı. başka dr sende bişey yok dedi. bıraktı herşeyi kendi haline olmadı. Gitti tüp bebek yaptı ilkinde tuttu. o bile inanamadı...bazen dr. bi acayip abuk subuk şeyler söyulüyorlar ...
Oo superr :) iyiyms ya 1 ay sonra denemeye devamKüllerimden doğuyorum :)) dr 1 ay korun dedi canım kafa rahat
Katılıyorum sana istediğin şey hemen olmayınca o istek de gidiyor ,üzüle üzüle yuvarlanan kar gibi o istek azaldıkça üzüntümüz artıyor, eşim bi gün döndü ve bana şunu dedi bir şeyi çok istemeyelim çook isteyince olmuyor dedi ,isteyelim ama kararında isteyelim :)
ben zaten bugun itibariyle degıstrdm doktorumu canım... bugun son kez gıttım patolojı sonucu için. daha da ayak basmam kapısının önüne. gerçi buyuk konusmayım Allah muhtaç etmesinde yani baska doktora gtmeyı dusunuyorum kısaca. ay okadar tırsak oldum kı agzımdan cıkacak kelımenın hesabnı yapıyorum yanlıs bısy soylersem boynuma vebali kalacak diye.. dr bi 6 ay normal denersin olmazsa rahim filmi dedi zaten. oldu canım başkabenim kilo vermem şart ayva gobegım karpuz olacak yakında pko da kilo yasak ben ekmeğin içine ekmek koyup yiycem nerdeyse
Kendı doktoruma sordum bı sıkıntı olmaz ama yınede bı ilaç verırım bn dedi ne ilacı bılmyrm eşim gelmedıkı halaBebegm sen ne yaptn? Sordunmu doktoruna lökosit zararı olur muymuş?
zamana bırakmalı o yüzden çok sütelememek gerekiyor tabi elinden gelin yaptıktan sonra. Yoksa armut piş ağzıma düş de olmaz :)
al bende de o kadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?