Fikirlerin biraz farklı geldi bana ,kaderci ve bir şeyleri zorlamama ,düşündüm hak verdim sana aslında bir şeyi ne kadar çok istersek o kadar uzağa koymuş ulaşamıyormuş gibi oluyoruz ,hoşuma gitti :)
Merhaba arkadaşlar ya ben kaç haftalik hamile olduğumu anlayamadım 12 Şubat son adet günîm yani baslangici.ben her ay bir kaç gün önce olurum günümden 14 martta testte 351 hcg cikti test sonucum nu anlayan yazabilir miEki Görüntüle 1968341
4 hafta 4 gunluk hamilesin canim :)Merhaba arkadaşlar ya ben kaç haftalik hamile olduğumu anlayamadım 12 Şubat son adet günîm yani baslangici.ben her ay bir kaç gün önce olurum günümden 14 martta testte 351 hcg cikti test sonucum nu anlayan yazabilir miEki Görüntüle 1968341
Kızlar günaydin internete cok giremiyorum hepiniz iyisinizdir insallah guzel haberler geldiginde bana da soyleyin canlarim dualarim sizinle.ZK_ASK @Nisaberatim @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk S selifor Babies16 @Htckbrysl osay3 ve etiketleyemedigim diger arkadaslarim
hesaba göre bugün .. sabah 5 de değerlendirmiştik ama uzun süre sırtüstü yatamadım34 -14 = 20 . Gun yumurtlamissin canim ozaman 2 aydir..battan 14 cikartiyruz ona gorede bakabilirsin
Saolasin canim dusundugun icin...bende durum ayni guzel haber yok malesef.mens oldum bugun 3. GunumKızlar günaydin internete cok giremiyorum hepiniz iyisinizdir insallah guzel haberler geldiginde bana da soyleyin canlarim dualarim sizinle.ZK_ASK @Nisaberatim @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk S selifor Babies16 @Htckbrysl osay3 ve etiketleyemedigim diger arkadaslarim
Uzun sureye gerek yokki bana dr um 20 25 dk fazlasiyla yeter dedi.ki millet ayakta hamile kaliyor.spermin ileri hizi var sonucta o zaten ilk saniyelerde ilerliyor onlara takilma.ama madem gec yum oluyor ben gibi su onumuzdeki 3 4 gunu daha gun asiri degerlendir canimhesaba göre bugün .. sabah 5 de değerlendirmiştik ama uzun süre sırtüstü yatamadım
Canim son adet tarihi baz alinarak gebelik hesaplanir ilk asamada.sonra bebegin buyuklugune gore hafta gun tayini yapilir buna takilma.suan icin taslak olarak 1 ayli hamilesin tibben.Merhaba arkadaşlar ya ben kaç haftalik hamile olduğumu anlayamadım 12 Şubat son adet günîm yani baslangici.ben her ay bir kaç gün önce olurum günümden 14 martta testte 351 hcg cikti test sonucum nu anlayan yazabilir miEki Görüntüle 1968341
Kızlar günaydin internete cok giremiyorum hepiniz iyisinizdir insallah guzel haberler geldiginde bana da soyleyin canlarim dualarim sizinle.ZK_ASK @Nisaberatim @YaKaMoZz-z B Biravucmutluluk S selifor Babies16 @Htckbrysl osay3 ve etiketleyemedigim diger arkadaslarim
O zaman totemini kuvvetlendireyimhamile kaldgm ay yerlesme zmnlari bnde salya sumuktum pecete burnumda geziyordum cok sonra ogrendum ki hsmileymisim sonra gorumcemi falan arayip haber verdigimde aaaa hatrliyomusun iste beraberkn hastaydin bende hamile kaldigim ay nezle olmustum demisti .vucud direncsiz kslabiliyomus .yada denk gelmisti bilmiyorm ama gorumcemde doktor illa bi kulak asinaligi vardi demek ki ZK_ASK
Gebelikte bu normal kuzum dinleneceksin bol bol. Tuzlu ayran iceblrsn onu okumustum burda bir yerde. Bebis senden beslenecek 3 ay boyunca :) normal boyle olman.. evdesin dimi calismiyosn bol bolll yattt :))Çok iyi sayılmam bebegm tansiyonum düşuyo bunun nasıl br zararı olur biliyormusn?? Sn nasılsın bu arada
Sen gelme gaza al onlemını tabıkı de hm vucudun hm beynn dınlensın canm hayırlısını yasadık inşallah guzel gunler olcak sonuçlarından hber vr mutlaka
İlk 3 aydan sonra bebek anneden beslenmeye başlıyor kızlar. Ayrıca tuz kullanımı vücutta ödem yapıyor. Tansiyon düşüklüğü hamilelikte normal ama rahatsız edecek şekildeyse doktorunla paylaş derim. Sorunlarınız oldukca yazabilirsiniz elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırımGebelikte bu normal kuzum dinleneceksin bol bol. Tuzlu ayran iceblrsn onu okumustum burda bir yerde. Bebis senden beslenecek 3 ay boyunca :) normal boyle olman.. evdesin dimi calismiyosn bol bolll yattt :))
Ay canimmmm gebelik belirtisi diye literature gecsin bu
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım, eğer varsa bu kadar yeni oluşan bir gebelik araba sarsıntısından etkilenceğini düşünmüyorum. yinede dikkat etmekte fayda var...Hayırlısı canım cok takmamaya calış...Kızlar birşey soracağım bilgisi olan veya basına gelen lütfen yazsın.
Bugün sabah araba yolculuğu yaptım yarım saat baya sarsıntılı bir yol idi eve geldiğimde kahverengi4-5 damla akıntım vardı ve belim acayip ağırdı reglime 4 gün var bu yerleşme olablir mi? Eğer hamile isem(inşallah) bebeğe bi zarar olmus mudur
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım, eğer varsa bu kadar yeni oluşan bir gebelik araba sarsıntısından etkilenceğini düşünmüyorum. yinede dikkat etmekte fayda var...Hayırlısı canım cok takmamaya calış...
Bende öyle sanıyordum acildeki Dr daha çok yeni çok dikkat et 2 haftalik dedi ama bende belirtiler fazla bana 4 haftalik gibi geliyorcanım adet tarihinde 12 şubat olduğu için 4. hafta içinde görünüyor.
3 hafta 5 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
Acildeki Dr bana 2 haftalik dedi anlayamadım belirtilerim sizin dedginz gibi 1 aylikCanim son adet tarihi baz alinarak gebelik hesaplanir ilk asamada.sonra bebegin buyuklugune gore hafta gun tayini yapilir buna takilma.suan icin taslak olarak 1 ayli hamilesin tibben.
Canım inşallah hamilesindir daha kese bile yeni oluşur bu zamanlar bebek oluşmamıştır ki etkilenmez yani... Normalde regline bir kac gün kala böyle bir durum yaşıyor musun?Kızlar birşey soracağım bilgisi olan veya basına gelen lütfen yazsın.
Bugün sabah araba yolculuğu yaptım yarım saat baya sarsıntılı bir yol idi eve geldiğimde kahverengi4-5 damla akıntım vardı ve belim acayip ağırdı reglime 4 gün var bu yerleşme olablir mi? Eğer hamile isem(inşallah) bebeğe bi zarar olmus mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?