- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
Maşallah ya. Birinden biri tutar inşallah benim biri zor büyüyorCatlatma ignesini yaptirdim bugun 3 yumurtam olusmjs hayirlsii artik
Maşallah ya. Birinden biri tutar inşallah benim biri zor büyüyorCatlatma ignesini yaptirdim bugun 3 yumurtam olusmjs hayirlsii artik
Akşamkıde bu canmEki Görüntüle 1969320
Sitede sıkıntı var bı turlu yazamıyrm
Kaçıncı gunn
Saat 11 gıbı yapıcam canm atarımBugünkünu de yapinca koy canimNisaberatim
Sagol canm tmmNisaberatim teste gore yumurtluyosun cnm. Bi nete bakim bunla ilgili birsey bulabilcemi
Adetım normal devam etseydı 1 gun once bıterdı zaten 4 gun falan oluyordumNisaberatim canım bana da yumurtluyorsun gibi geldi adetin normal devam etseydi daha bitmemiş olacaktı değil mi
Anladım canım adet sonrası hemen yumurtlayanda oluyor bugünü yarını değerlendir benceAdetım normal devam etseydı 1 gun once bıterdı zaten 4 gun falan oluyordum
Ya hamılesın özürdıleyerek soyluyorum canm kasık agrım var yzayan akıntım var ama arada acık kahvede leke var cok cok az olarakNisaberatim canım bana da yumurtluyorsun gibi geldi adetin normal devam etseydi daha bitmemiş olacaktı değil mi
Akşamkıde bu canmEki Görüntüle 1969320
Sitede sıkıntı var bı turlu yazamıyrm
Bıtanm dun cok hastaydım ya ilişki olamadı zaten hastayım dıyeAnladım canım adet sonrası hemen yumurtlayanda oluyor bugünü yarını değerlendir bence
Yok suan sıkıntı yapmıyorum erken dıye daha benım sol kasığım agrıyo inceden inceye uzayan akıntım var içinde kahve lekede var aklıma 2 secenek gelıyor ya erken yum. Olıyor gercektenMerhaba kızlarr nasılsınız? bnm ca
aynı durum bendede var ovu. testi hep böyle biraz siliniyor sonra yine kırmızıya yakın oluyor sıkıntı yaptıkça mı oluyor anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?