2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Merhaba kızlarr nasılsınız? bnm ca

aynı durum bendede var ovu. testi hep böyle biraz siliniyor sonra yine kırmızıya yakın oluyor sıkıntı yaptıkça mı oluyor anlamadım ki
Suan erkek yegnım var 4 yaşında onunkıyle yaptım test bozuksa ıllakı ondada cızgı cıkar dıye sonucta erkek ve onda lh yok ve testler bozuk degıl tek cızgı cıktı

Burda da çok okudum canım adet sonrası hemen yumurtlayıp hamile kalanları erken döllenme olur seninkinde :) inşallaaaaaaaah

Burda da çok okudum canım adet sonrası hemen yumurtlayıp hamile kalanları erken döllenme olur seninkinde :) inşallaaaaaaaah

Allah seniii yaaaaa delisin gerçekten :)

Kizim seninki de nasil durum anlamadim gitti bildigin adetsin bi dönem gectin

Allaah seni napmasin hahahahha ay cok güldüm cocugu nelere alet etmis gahah
benım test yıne pozıtıftı bende gebelik testı yaptm hmn cızgı cıktı sonra ınanmadım bıdaha yaptım yıne pembe cızgı acaba bende kıstmı var ay basımdonuyo ya tansıyonm dustu suan ter bosaltyrm

Bu yaptığın gebelik testimiii ne güzel işte çok şükür çok sevindim

Tatlişkolaaarrr tünaydın18 mart çanakkale zaferimiz kutlu olsun
Rabbim vatan ve millet olarak tüm düşmanları her daim yenmeyi nasip etsin...
Vee gelelim kendimize... Bata 5 kala testler gözümün önünden uçuyor yapma yaso yapma diyorum kendi kendime... Heee bir de ben pazartesi tiroid icin rutin kan vermem lazım hormonlara bakılıyor ya acaba gebelik hormonu da cikar mı nerdeyse bi senedir baktiriyorum gerci hic görmedim ama... Gitmişken versem mi kan yoksa 3 daha günümü mü bekliyim?

Kiz nerde gebelik testi anam yanlis mi okudum yanlis mi anladim .... Hani fotoooo

şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum

Ahahah kiz hamilesin sen :)) Ay nasil sevindim. Kos kos kan vermeye ustune gördün sen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…