- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Suan erkek yegnım var 4 yaşında onunkıyle yaptım test bozuksa ıllakı ondada cızgı cıkar dıye sonucta erkek ve onda lh yokMerhaba kızlarr nasılsınız? bnm ca
aynı durum bendede var ovu. testi hep böyle biraz siliniyor sonra yine kırmızıya yakın oluyor sıkıntı yaptıkça mı oluyor anlamadım ki
Önemli değil hayatım yumurtluyorsun sen vardır bunda bi hayır canım mutlaka değerlendir tatlım olur muYa hamılesın özürdıleyerek soyluyorum canm kasık agrım var yzayan akıntım var ama arada acık kahvede leke var cok cok az olarak
Eki Görüntüle 1969331
Suan erkek yegnım var 4 yaşında onunkıyle yaptım test bozuksa ıllakı ondada cızgı cıkar dıye sonucta erkek ve onda lh yokve testler bozuk degıl tek cızgı cıktı
Burda da çok okudum canım adet sonrası hemen yumurtlayıp hamile kalanları erken döllenme olur seninkinde :) inşallaaaaaaaahBıtanm dun cok hastaydım ya ilişki olamadı zaten hastayım dıye
Bugun daha iyiyim bu akşamı degerlendıreyım o zaman bıde yarını ama hiç içime sinmedi bitenem hanı olgunlaşmadan mı catlamıştr bılmyrm kı sıteden bı doktora yazdım bana verdıgı cevap cok nadırende olsa cıft yumurtlama olabılıyor adete yakın 2. Bı yumurta olgunlaşmış catlamamıştr su an o catlamış olabılır dedı bı jınekolog muaynesıne gıdın gıbısındn bı cvap verdı
Eki Görüntüle 1969331
Suan erkek yegnım var 4 yaşında onunkıyle yaptım test bozuksa ıllakı ondada cızgı cıkar dıye sonucta erkek ve onda lh yokve testler bozuk degıl tek cızgı cıktı
Son 5 gun canim 11. Gun olduKaçıncı gunn
Kizim seninki de nasil durum anlamadim gitti bildigin adetsin bi dönem gectinAdetım normal devam etseydı 1 gun once bıterdı zaten 4 gun falan oluyordum
Allaah seni napmasin hahahahha ay cok güldüm cocugu nelere alet etmis gahahEki Görüntüle 1969331
Burda da çok okudum canım adet sonrası hemen yumurtlayıp hamile kalanları erken döllenme olur seninkinde :) inşallaaaaaaaah
Allah seniii yaaaaa delisin gerçekten :)
Kizim seninki de nasil durum anlamadim gitti bildigin adetsin bi dönem gectin
benımAllaah seni napmasin hahahahha ay cok güldüm cocugu nelere alet etmis gahah
Bu yaptığın gebelik testimiii ne güzel işte çok şükür çok sevindimbenım Eki Görüntüle 1969343 test yıne pozıtıftı bende gebelik testı yaptm hmn cızgı cıktı sonra ınanmadım bıdaha yaptım yıne pembe cızgı acaba bende kıstmı var ay basımdonuyo ya tansıyonm dustu suan ter bosaltyrm
Kiz nerde gebelik testi anam yanlis mi okudum yanlis mi anladim .... Hani fotoooobenım Eki Görüntüle 1969343 test yıne pozıtıftı bende gebelik testı yaptm hmn cızgı cıktı sonra ınanmadım bıdaha yaptım yıne pembe cızgı acaba bende kıstmı var ay basımdonuyo ya tansıyonm dustu suan ter bosaltyrm
Attım ya buraya foto olabılırmıkı bıde durdukca koyulaşıyorKiz nerde gebelik testi anam yanlis mi okudum yanlis mi anladim .... Hani fotoooo
Eki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
Ahahah kiz hamilesin sen :)) Ay nasil sevindim. Kos kos kan vermeye ustune gördün sen :))Eki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
Ay bn cok tuhafm ağlıyrm şuan olabılırmıkı ya cızgı hmn cıktı ama ya kıstse bılmyrmAhahah kiz hamilesin sen :)) Ay nasil sevindim. Kos kos kan vermeye ustune gördün sen :))
Kuzum kist olsa hcg cikmaz ki. Reglinde de bir tuhaflik vardi zaten cok cabuk kesilmisti. Aglama gidip kan ver.Ay bn cok tuhafm ağlıyrm şuan olabılırmıkı ya cızgı hmn cıktı ama ya kıstse bılmyrm
@busraangellEki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?