Kiiizz deli misin hamilesin sen yaaaa oha cok net cok sevindim ayyyyy cok mutlu oldum gozlerim yerinden cikacak allahim cok sukur yaaaa ayyy yanimda olsan sarılmaktan bogardim seniiii. Anammmm yaaaAttım ya buraya foto olabılırmıkı bıde durdukca koyulaşıyor
Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah. Bir saate sonuc cikan yerde yaptir bekliyoruz kuzum.Tamm kan verım o zaman ama yıne negatıf cıkarsa off ustumu gyyrm dua edın lutfen
Aaaaaaaaaaaaa aşkıııım inanmıyoruuuum yaaa yaşaaasııııııııınEki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
Tatlım hamilesin yaaaa inanılmaz heyecanlandım git kız hemen teste git bu kez kesin pozitifYaKaMoZz-z @Biravucmutluluk @yanne okeanoss00 ya bısey dıyın gercktn elim ayağım boşaldı başım dondu bı tuhaf oldm
Uzaktan takip ediyordum canım bunu görünce yazayım dedim. mucizen sana beklemediğin anda geldi sanırım bak. O kadar uğraştın üzüldün ama şimdi çok güzel bir sonuçla karşılaştın. İnşallah kan değerin de güzel çıkar daha güzel haberler verirsin bize. Hayırlısı olsun hakkındaEki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah. Bir saate sonuc cikan yerde yaptir bekliyoruz kuzum.
Kuuzm sen hamilesin sana demistim ya hayrli olsun belli cizgi ya hadi kan ver beni etiketle cok sevndm canm ya:)
Aaaaaaaaaaaaa aşkıııım inanmıyoruuuum yaaa yaşaaasııııııııın
Tatlım hamilesin yaaaa inanılmaz heyecanlandım git kız hemen teste git bu kez kesin pozitif
Uzaktan takip ediyordum canım bunu görünce yazayım dedim. mucizen sana beklemediğin anda geldi sanırım bak. O kadar uğraştın üzüldün ama şimdi çok güzel bir sonuçla karşılaştın. İnşallah kan değerin de güzel çıkar daha güzel haberler verirsin bize. Hayırlısı olsun hakkında
yoldayım şuan gdyrm tesellım yeğnımıde gtryrm yanmda bi yandan kan vermesemıydm dyrm ayy gdyrm valla hayrlısı baklmKız çok sevindim ya belliydi sende bi tuhaflık olduğu ayy o kadar sevindim ki anlatamam çoo şükür ya
Git git canım en azından öğrenip rahatlamış olursun. Sakin ol güzel olur inşallah sonuçyoldayım şuan gdyrm tesellım yeğnımıde gtryrm yanmda bi yandan kan vermesemıydm dyrm ayy gdyrm valla hayrlısı baklm
Kuzum bence var adetinde zaten bir gun olmssn ben sna dedim bebek yerlsiyodur dyr ondn kistle alakasi yok basbaya tuttu cnm bu sefer bebegn ya coooook sevndm kandada deger 5 yukarsnda olck bak gor :)yoldayım şuan gdyrm tesellım yeğnımıde gtryrm yanmda bi yandan kan vermesemıydm dyrm ayy gdyrm valla hayrlısı baklm
Ayy saçmalama ya bak göreceksin hamilesinyoldayım şuan gdyrm tesellım yeğnımıde gtryrm yanmda bi yandan kan vermesemıydm dyrm ayy gdyrm valla hayrlısı baklm
ONA BAKTIRMADIMCanım kan değerun kaç gebelik hormonu olan hcgb iki günde bir iki katı artıyor mu
Canlar doktordan çıktım her şey yolunda çok şükür, Allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin:)İnslh canm
Eki Görüntüle 1969345 şimdi bir şey soracağım Dün yaptığım test komple negatif idi bugün iki testi pozitif acaba kist mi var diyorum ama kist olsa Dün de pozitif çıkar değil mi ay Kafam karıştı şu an Elim titriyor ama inanmıyorum da olamaz adet oldum çünkü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?