- 25 Ocak 2017
- 339
- 796
- 18
- 35
değerini hatırlıyorum da canım 5 günuzun bi zaman o zamandan beri vardır belki de bişiiler
Banamı dedın can var dıye eger bnsem sabah hormonlara baktrcam arada hcg de baksınlar ama 0. 100 den yukarı cıkmaz hiç sasmadı snde sabah yest yap etıketle vak inşallah gercek cıft cızgı gırmn dılgyle canBazen 30 gunde 1 olurum ama cok nadir ama 3 gundur geliyor iste geldi diyip kani gorurdum smdi belirtiler var gelen yok ya agrm baya baya var ....
Hemen pesine gelmesi lazim diyorum..sonra tsh icin ilac kullaniyirm klomen igne falan onlarmi yapti dedim amaosay3 gununde olurmus hep...
Yarin sabah kopacak o dananin kuyruguuu varsa vala gelsin bolesi daha zor...
Bence sende biseler var kuzummm sen kan ne zmn verixksin
Banamı dedın can var dıye eger bnsem sabah hormonlara baktrcam arada hcg de baksınlar ama 0. 100 den yukarı cıkmaz hiç sasmadı snde sabah yest yap etıketle vak inşallah gercek cıft cızgı gırmn dılgyle can
Zaten başka testım kalmadı ve cok buyuk bı soz verdım kendıme bu ay ovuladyon testlerını kullancam adetım 4 gun gecınce kan vercem ama idrar yapmıcam almıcamda bu sefer canm coook acıdı bu agır geldı daha bır daha aslaAnlar bence canm kuzm sn o testleri bırak yarn doktoruna gt boşu boşuna kendini yıpratıyorsn ya valla bnce sen hamilesn su mu bu mu düsüno duruyorsun. Bn 2 buck senedr evliym ne yum.donemnde ne adete yakın o iki çizgi çıkmadı gebelk testinde bn hamileyken bile çıkmadı ki yani anormal birsy yk bnce sen hamilesn
Banamı dedın can var dıye eger bnsem sabah hormonlara baktrcam arada hcg de baksınlar ama 0. 100 den yukarı cıkmaz hiç sasmadı snde sabah yest yap etıketle vak inşallah gercek cıft cızgı gırmn dılgyle can
Zehra en dıpteyım zehraaaaaBuralar dertli kederli ve stresli yineeeee
Şimdi sana baştan Anlatsam destan çıkar benim adetim 1 gün sürdü kesildi ya sonra 3 gün temiz kaldım kahverengi lekeler geldi Ben de ovülasyon testi yaptım Adetin 5 günü pozitif çıktı test yaptım gebelik O da pozitif çıktı ama öncekilerden farklıydı 4 dakika içinde çıktı bildiğim pozitif çıktı Yani çok net bir daha yaptım Bir daha çıktı Bir daha yaptım Bir daha çıktı gittim farklı marka aldım yaptım 4 dakika içinde pembe çizgi yine çıktı önceki pozitif testleri yarım saat sonra gölge gibi gri gibi çıkarıyordu bu net gitgide de koyulaştı kan kocaman 0 cıktı durum buAdetine kac kaldi canim senin is karisik malum yoksa yumos doneminde misin? Takip edemedim kac gundur girmiyorum oyle
En büyük hataniz o zaten neden gebelk testi yaptn ki durup dururken. Ne bilim bnmi soğuk kanliym bilmiyorum o iki senenin ancak 10 ayında test yapmisimdr zatn 3unde hamile ciktm siz her ay yapıyorsunuzZaten başka testım kalmadı ve cok buyuk bı soz verdım kendıme bu ay ovuladyon testlerını kullancam adetım 4 gun gecınce kan vercem ama idrar yapmıcam almıcamda bu sefer canm coook acıdı bu agır geldı daha bır daha asla
Guzel yuregınden gecenkerı bılıyrm ama bel bağlamıyrm canm yarın bellı olur ınşallah senden alırız guzel haber Allah ol derse olur canm arkadasm bnmEvett sana dedimmmm anne adayiiivarmi hamilesin gibi geliyor diyorumm lh testinin disinda beta testlerinde silik cikmisti dun gordumm bana garip geldi sen benden daha iyi durumdasin bence sende var biseler yada ole olsun istiyorum yaaa ...ole cok dua ediyorm kiii hepimiz icin alalim guzel haberleriiiiii canm arkadasim
Dur dınlım ıyıce grm depresyoba he he hecanlar ya ceylan ertemin efsunludur dünya şarkısını başa sara sara başım döndü çok güzel olmuş şarkı...
Guzel yuregınden gecenkerı bılıyrm ama bel bağlamıyrm canm yarın bellı olur ınşallah senden alırız guzel haber Allah ol derse olur canm arkadasm bnm
YAPMICAM BIDAHA BUNLAR HER IDRARI HER HORMONA HAMILESIN DIYOR BIRHA YOOOOOOOOOKEn büyük hataniz o zaten neden gebelk testi yaptn ki durup dururken. Ne bilim bnmi soğuk kanliym bilmiyorum o iki senenin ancak 10 ayında test yapmisimdr zatn 3unde hamile ciktm siz her ay yapıyorsunuzyapmayın bu kötülügü kendinize
Tamm inşallahYarinnn bende bakicam sbah burda toplanalim ahaliii yumurtadan bebis cikicak diyeolmazsak tabiiii
Heh evet sen zatn düzenli adet oluyorsun 1 gün geçmeden test yok unut testi. Tabi zatn hamile değilsen :)
YAPMICAM BIDAHA BUNLAR HER IDRARI HER HORMONA HAMILESIN DIYOR BIRHA YOOOOOOOOOK
deliDur dınlım ıyıce grm depresyoba he he he
4 gun gecıkınce dırek kanHeh evet sen zatn düzenli adet oluyorsun 1 gün geçmeden test yok unut testi. Tabi zatn hamile değilsen :)
Yarn bir baktrda hgc ye ondn sonra öyle yap.4 gun gecıkınce dırek kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?