2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

değerini hatırlıyorum da canım 5 günuzun bi zaman o zamandan beri vardır belki de bişiiler

Ins oledir canim yaaa bilemedim kii bugun igneden sonraki 15.gun ayin 4.unde igne vuruldum genelde bu zamanlarda adet gelir dimi ?

Bir de sey sorucam kizlar size kist olusma ihtimali varmis yaaa ole bise olsa adet gecikir mi?hic olmadi daha oncede sag tarafa ani sancilar giriyor bide onla ugrasmiyim

Banamı dedın can var dıye eger bnsem sabah hormonlara baktrcam arada hcg de baksınlar ama 0. 100 den yukarı cıkmaz hiç sasmadı snde sabah yest yap etıketle vak inşallah gercek cıft cızgı gırmn dılgyle can

Anlar bence canm kuzm sn o testleri bırak yarn doktoruna gt boşu boşuna kendini yıpratıyorsn ya valla bnce sen hamilesn su mu bu mu düsüno duruyorsun. Bn 2 buck senedr evliym ne yum.donemnde ne adete yakın o iki çizgi çıkmadı gebelk testinde bn hamileyken bile çıkmadı ki yani anormal birsy yk bnce sen hamilesn

Banamı dedın can var dıye eger bnsem sabah hormonlara baktrcam arada hcg de baksınlar ama 0. 100 den yukarı cıkmaz hiç sasmadı snde sabah yest yap etıketle vak inşallah gercek cıft cızgı gırmn dılgyle can

Adetine kac kaldi canim senin is karisik malum yoksa yumos doneminde misin? Takip edemedim kac gundur girmiyorum oyle

Zaten başka testım kalmadı ve cok buyuk bı soz verdım kendıme bu ay ovuladyon testlerını kullancam adetım 4 gun gecınce kan vercem ama idrar yapmıcam almıcamda bu sefer canm coook acıdı bu agır geldı daha bır daha asla

Evett sana dedimmmm anne adayiii varmi hamilesin gibi geliyor diyorumm lh testinin disinda beta testlerinde silik cikmisti dun gordumm bana garip geldi sen benden daha iyi durumdasin bence sende var biseler yada ole olsun istiyorum yaaa ...ole cok dua ediyorm kiii hepimiz icin alalim guzel haberleriiiiii canm arkadasim

Adetine kac kaldi canim senin is karisik malum yoksa yumos doneminde misin? Takip edemedim kac gundur girmiyorum oyle
Şimdi sana baştan Anlatsam destan çıkar benim adetim 1 gün sürdü kesildi ya sonra 3 gün temiz kaldım kahverengi lekeler geldi Ben de ovülasyon testi yaptım Adetin 5 günü pozitif çıktı test yaptım gebelik O da pozitif çıktı ama öncekilerden farklıydı 4 dakika içinde çıktı bildiğim pozitif çıktı Yani çok net bir daha yaptım Bir daha çıktı Bir daha yaptım Bir daha çıktı gittim farklı marka aldım yaptım 4 dakika içinde pembe çizgi yine çıktı önceki pozitif testleri yarım saat sonra gölge gibi gri gibi çıkarıyordu bu net gitgide de koyulaştı kan kocaman 0 cıktı durum bu

En büyük hataniz o zaten neden gebelk testi yaptn ki durup dururken. Ne bilim bnmi soğuk kanliym bilmiyorum o iki senenin ancak 10 ayında test yapmisimdr zatn 3unde hamile ciktm siz her ay yapıyorsunuz yapmayın bu kötülügü kendinize

Guzel yuregınden gecenkerı bılıyrm ama bel bağlamıyrm canm yarın bellı olur ınşallah senden alırız guzel haber Allah ol derse olur canm arkadasm bnm

YAPMICAM BIDAHA BUNLAR HER IDRARI HER HORMONA HAMILESIN DIYOR BIRHA YOOOOOOOOOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…