- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Valla kafam iyi gibi kahve sıgara yaptı heralde yan etkı amannn kafa dagıtyrm işte kuzuummmm napım aglasam bişey değişmyo yazık gozyasım dusuyoKuzum ateşini ölçtün mü? İyimisinduygularını bastırma bence olduğu gbi yasa
Sen kendini iyi hissediyorsan sorn yok canm. Ağla zirla sonra toparlannn kadının herzamnki hali..
Valla kafam iyi gibi kahve sıgara yaptı heralde yan etkı amannn kafa dagıtyrm işte kuzuummmm napım aglasam bişey değişmyo yazık gozyasım dusuyo
Canim lh testleriyle boğuşuyorummmm sende yorumlasana bata 4 var canim.
canım ya kıyas için çok iyi olmuş ne yalan söyliyim umutlandım testi tekrarlayınca hiç daha önce bu kadar koyu çıkmamıştı adetimden önce... Rabbim hayırlısını versin Ol desin oldursun inşallah. yarın öğrenicem artık neymiş..Baya koyulasmis bakalim gunden gune daha koyulasursa umutlaniriz :) bak asagida dosya koydum. Son yaptigim lh testimdi regle 5 gun vardi. Aynı idrarla gebelik testi de yapmistim onda da cikmisti belli belirsiz. Kiyas acisindan koyayim dedim. Umut kaybetmek yok.
LH canım .. sabah ki koyduğum LH testi ilk idrarla yapılan testdi okeanuss da ilk idrar yanıltır bekle bi daha yap dedi bende onu dinledim. c çizgisine baya yakın koyuluğu inşallah umut oldu bana ya...Eeee pozıtıf işteee lh dımı bu
ayyyy bekliyorum canım... umut oluyorsunuz banaaaa yaaaaKiz eylule hamileyken bata 3 gun kala boyle cikmisti hemde gebelik testi pozitifti.
Resim bulursam aticam
ayyyy bekliyorum canım... umut oluyorsunuz banaaaa yaaaaoff
anaaammm şaka gibi ben bu LH yi görsem negatif derdim resmen bebek varmış maşallah... şu an aynen bu durumdayım allahımmm duy sesiimiiiiiKuzum uzun ugras sonunda buldum bak hem lh hem gebelik testi bata 4.gun kala imis.
30 gunluk periyodda 17.gun pozitifti yani yumurtalamadan 10 gun sonra
osay3
valla elimde hcg yok ki kuzu olsa kesin duramaz yapardımosay3 sabır canm yapabilirsin ne kalmış surda bata test faln yapma tmm mi sakin ol düşünme lh ye bakmaya devam hgc bat geçerse tmm??
anaaammm şaka gibi ben bu LH yi görsem negatif derdim resmen bebek varmış maşallah... şu an aynen bu durumdayım allahımmm duy sesiimiiiii
Ay canm ınan kendım kadar sevınıcem olursa Rabbım 99 ısmının hurmetıne su yagmurların bereketıne doğmuş dogacak olan meleklerın yuzu suyu hurmetıne inşallah yarın mujdelı haberle gelmenı nasıp etsın...anaaammm şaka gibi ben bu LH yi görsem negatif derdim resmen bebek varmış maşallah... şu an aynen bu durumdayım allahımmm duy sesiimiiiii
Yanı anlayacagın mınık anne ben bugun 4 mevsımı bı anda yasadım...Sen kendini iyi hissediyorsan sorn yok canm. Ağla zirla sonra toparlannn kadının herzamnki hali..
canım kardeşim ben de bunun için sabah akşam dua ediyorum bekleyen herkese nasip etsin Allah.. yarın dananın kuyruğu kopar bakalım.. inşallah hayal kırıklığı olmaz.Meraktan lhi da denemistim o ara kanda deger 30 felandi sanirim cunku bunu yaptiktan 2 gun sonra kan vermistim 60ti beta hcg :) hadi bakalim seninki daha koyu sanki bak benimki daha silikmis.
Insallah kuzum ya cok istiyorum senin gebelik haberini almayi
yaaaa nasıl güzel dua etmişsin yüreğine sağlık canımmmmm benim...Ay canm ınan kendım kadar sevınıcem olursa Rabbım 99 ısmının hurmetıne su yagmurların bereketıne doğmuş dogacak olan meleklerın yuzu suyu hurmetıne inşallah yarın mujdelı haberle gelmenı nasıp etsın...
Canm bnm inşallah ol demiştr guzel Rabbımde olmuştr
Ya niye mavi olmamış bu adlarosay3 hakkında hayırlısı canım İnşallah güzel haber alırsın duam seninle
@burju41 canım benim 4 ilaç iğne kullanmam ilk ikisinde 18. Gün iğneden sonra 3. Sünde 22. Gün adet oldum bunda henüz bekliyorum. Normali 14müş de benim bünye anormal. Çatladığını
gördüğümüz halde geç oluyor.
@Biravucmutluluk çok şükür canım idare ediyoruz inşallah. Sen nasıl oldun zor bir gece olmuş. Allah şifa versin
@Nisaberatim inşallah güzel haberler alacağız canım. Bence sigarayı biraz azalt hamilelik var gibi düşün kendini yıpratmamaya çalış olur mu?
@Zehra ungrms maşallah sana ya sigara için de kilo için de. Bana da söyle ne yapıyorsan yapayım kilo vermem lazım yaaa. Evlendiğinde 42 kilo olan ben bir kürtaj bir kist operasyonu koyverdim kendimi yemeye verdim 54 oldum hamile kaldım 64 le doğuma girdim şimdi 56 ya da yukarısı çıkıyorum bir de sezaryen zaten göbek miras kaldı artık vermek lazım dedikce günü geçiriyorum yıllar geçti çocukla spor da yapılmıyor beni tekrar ediyor ya da üstüme çıkıyor of bu çok ayrı problem durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?