2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kuzum ateşini ölçtün mü? İyimisin duygularını bastırma bence olduğu gbi yasa
Valla kafam iyi gibi kahve sıgara yaptı heralde yan etkı amannn kafa dagıtyrm işte kuzuummmm napım aglasam bişey değişmyo yazık gozyasım dusuyo

osay3 sabır canm yapabilirsin ne kalmış surda bata test faln yapma tmm mi sakin ol düşünme lh ye bakmaya devam hgc bat geçerse tmm??

Valla kafam iyi gibi kahve sıgara yaptı heralde yan etkı amannn kafa dagıtyrm işte kuzuummmm napım aglasam bişey değişmyo yazık gozyasım dusuyo
Sen kendini iyi hissediyorsan sorn yok canm. Ağla zirla sonra toparlannn kadının herzamnki hali..

Kuzum uzun ugras sonunda buldum bak hem lh hem gebelik testi bata 4.gun kala imis.
30 gunluk periyodda 17.gun pozitifti yani yumurtalamadan 10 gun sonra
osay3

Eklentiler

• 20141130_084144.webp
    23 KB · Görüntüleme: 32
canım ya kıyas için çok iyi olmuş ne yalan söyliyim umutlandım testi tekrarlayınca hiç daha önce bu kadar koyu çıkmamıştı adetimden önce... Rabbim hayırlısını versin Ol desin oldursun inşallah. yarın öğrenicem artık neymiş..

Kuzum uzun ugras sonunda buldum bak hem lh hem gebelik testi bata 4.gun kala imis.
30 gunluk periyodda 17.gun pozitifti yani yumurtalamadan 10 gun sonra
osay3
anaaammm şaka gibi ben bu LH yi görsem negatif derdim resmen bebek varmış maşallah... şu an aynen bu durumdayım allahımmm duy sesiimiiiii

osay3 sabır canm yapabilirsin ne kalmış surda bata test faln yapma tmm mi sakin ol düşünme lh ye bakmaya devam hgc bat geçerse tmm??
valla elimde hcg yok ki kuzu olsa kesin duramaz yapardım
yarın tirod için kan vercem rutin hazır vermişken hcg ye de baktırcam erkenden kurtulayım

anaaammm şaka gibi ben bu LH yi görsem negatif derdim resmen bebek varmış maşallah... şu an aynen bu durumdayım allahımmm duy sesiimiiiii

Meraktan lhi da denemistim o ara kanda deger 30 felandi sanirim cunku bunu yaptiktan 2 gun sonra kan vermistim 60ti beta hcg :) hadi bakalim seninki daha koyu sanki bak benimki daha silikmis.
Insallah kuzum ya cok istiyorum senin gebelik haberini almayi

Ay canm ınan kendım kadar sevınıcem olursa Rabbım 99 ısmının hurmetıne su yagmurların bereketıne doğmuş dogacak olan meleklerın yuzu suyu hurmetıne inşallah yarın mujdelı haberle gelmenı nasıp etsın...
Canm bnm inşallah ol demiştr guzel Rabbımde olmuştr

canım kardeşim ben de bunun için sabah akşam dua ediyorum bekleyen herkese nasip etsin Allah.. yarın dananın kuyruğu kopar bakalım.. inşallah hayal kırıklığı olmaz.

yaaaa nasıl güzel dua etmişsin yüreğine sağlık canımmmmm benim...

osay3 hakkında hayırlısı canım İnşallah güzel haber alırsın duam seninle
@burju41 canım benim 4 ilaç iğne kullanmam ilk ikisinde 18. Gün iğneden sonra 3. Sünde 22. Gün adet oldum bunda henüz bekliyorum. Normali 14müş de benim bünye anormal. Çatladığını
gördüğümüz halde geç oluyor.
@Biravucmutluluk çok şükür canım idare ediyoruz inşallah. Sen nasıl oldun zor bir gece olmuş. Allah şifa versin
@Nisaberatim inşallah güzel haberler alacağız canım. Bence sigarayı biraz azalt hamilelik var gibi düşün kendini yıpratmamaya çalış olur mu?
@Zehra ungrms maşallah sana ya sigara için de kilo için de. Bana da söyle ne yapıyorsan yapayım kilo vermem lazım yaaa. Evlendiğinde 42 kilo olan ben bir kürtaj bir kist operasyonu koyverdim kendimi yemeye verdim 54 oldum hamile kaldım 64 le doğuma girdim şimdi 56 ya da yukarısı çıkıyorum bir de sezaryen zaten göbek miras kaldı artık vermek lazım dedikce günü geçiriyorum yıllar geçti çocukla spor da yapılmıyor beni tekrar ediyor ya da üstüme çıkıyor of bu çok ayrı problem durumu

Ya niye mavi olmamış bu adlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…