- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Tmm tmm bktrcm sonra oyle yapcmYarn bir baktrda hgc ye ondn sonra öyle yap.
Maşallah inş tam bırakacaksın 3 gün içmediysen böyle devam eder :) darısı eşimin başına bıraksın o da :) kiloyu niye vermişsin ki canımHic Icmedim 3.gunum bugun :)) 1bucuk kilo vermisim bileee
Kızlar gece boğazım yıne başlayınca saat 4 bucuk gıbı kalktım pekmez yedım ustune yarım bardak su içtim ama yarım yanı onun etkıleyecegını dusunmuyorum bu işte farklı bısey var ama ilk idrar daha yoğun olur ya bnm yaptm 9 dakıka boyunca hiç bişey cıkmadı gunduz yaptıklarım 4 dakıkada cıkıyodu 9 dakıka sonra cıktı daha erkn cıkmalıydı bnce bunda başka bı durum var yaEki Görüntüle 1969811 ben yumurtlama belırtılerımı yaşıyrm şuan kasık agrım ve goğus agrm var bnce farklı bişey var bn kendı kendıme gelın guvey oluyorum işte
Sagol bıtanem bnm bn doktorla konuştmda yumurtlama donemınde gebelık testı pozıtıf cıkar lh yı hcg gıbı algılıyormuş o yuzdn kan kesındr dyr zatn dun geceyı degerlendrdm .9 dakika beklemis Allahim yaa sanki saatler beklemiss cikmis istee hcg hamilelik var iste. Ayrica kasik agrisi gogus agrisi bende hala var onu ne yapacazvalla canim benim hamilesin yakamozz da ayni seyi yasamisti suan hamile ne biliyim yaa kac zamandir ugrasirim inan saatler bekledigim oldu testin basinda gelip gidip bakardim da tek cizgi gorurdum. Ne gelirse rabbimden kabulumuz dua ediyorum sana bol bol insallah hersey gonlune gore olsunn rabbim ferahlik versin sana
İdrarı 4 saat tututcn bn 3 bucuk tuttmm caktrma :))okeanoss00 canım 3 saattir içmedim bişi tekrarlıyım mı ?
Yapsana bakalim canım.okeanoss00 canım 3 saattir içmedim bişi tekrarlıyım mı ?
Canim lh testleriyle boğuşuyorummmm sende yorumlasana bata 4 var canim.osay3 canim naptin merak ettm seni
Ne kadar guzel bi kizssin sen masallaaaahh hic öyle snaplere gerek yokEki Görüntüle 1969926 Evde atkıyı kafama dolayıp gezıyorummmmmm hastayken ben ben degılımmmm
Baya koyulasmis bakalim gunden gune daha koyulasursa umutlaniriz :) bak asagida dosya koydum. Son yaptigim lh testimdi regle 5 gun vardi. Aynı idrarla gebelik testi de yapmistim onda da cikmisti belli belirsiz. Kiyas acisindan koyayim dedim. Umut kaybetmek yok.Eki Görüntüle 1969928 yaptim canim bak :)
Eeee pozıtıf işteee lh dımı buEki Görüntüle 1969928 yaptim canim bak :)
Kuzum ateşini ölçtün mü? İyimisinEki Görüntüle 1969926 Evde atkıyı kafama dolayıp gezıyorummmmmm hastayken ben ben degılımmmm
Yok su olmayan bebek cokerttı benı kızzzNe kadar guzel bi kizssin sen masallaaaahh hic öyle snaplere gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?