2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kafaları kırdık hayırlı olsun bende artık koyverdim gitti....
Valla kırdımkı ne kırdım en guvndgm marka bıle 5 dakıkada pmbe cızgı cıkardıysa daha bışey demyrm aha bu testlerı yapanlar lh ıle hcg yı ayıran testı nıye yapmyrlar kı yavvvv
Hadı yarın bana mujdelı haber ver tmm mı yuzum gulsun

inşallah canım... aslında korkum ne biliyo musun arkadaşım..
olmamasından ziyade artık çocuktan soğumaktan ve git gide istememekten korkuyorum. ben özgürlüğüme çok düşkünüm pire için yorgan yakanlar var ya onlardanım işte. kafam attığı yerde herşeyden soğuyorum bu annelik mevzusu çok başka mevzular biliyorum ama Allah o duruma getirmesin kimseyi.

Karnimmmm agriyor olmadim hala adet 30.gun bugun ,Allahim kirmizilar gelicekse biran onc3 gelsin diye dua ediyorum 3 gundur agrim var baski var gelen yok....geciktim mi bise mi var kafayi yicem oluruna birakamiyorm beynim seyimde geziyorum yaniiii .gelsinde umitlenmiyim nolurrrrŕrr osay3 Nisaberatim inss bu ay bizim ayimiz olurr canlarim

canım test yapmadın mı sen ?

Amin valla o heves sankı yavastan umutsuzluğa doğru gdyr bnde canm sakın ha sakin sakin ılerleyelım zaten su yumurtalarımı bıgun elıme gecrsem bn catır catır catlatp patlatacam yav ınsan kendı organını sevmezmı artk yum. Dıyınce gıcık oluym

Test yapsana kuzu ya tekrr bu kadar uzarmıydı

5 gun once baktirdim adetime 4 gun kala 0.84 idi cikmadi o yuzden suan iyice gecmeden yapmiuim dedim negatif cikti cunku....yarin sabah bi idrar testi yapabilirim gelmezse amaaa stresten gelmiyo belkide ole uyuz oldum ki dalga geciyor vucud benmle
Bnm vucut kadarmı bnm vucut hcg salgılıyo daha ne olsun :))
Cok erkn yapmştn bnce bıdaha yap test inşallah bebek vardr insallaaaaaaah cok istyrm kı surdan bırınızdn alayım guzel haberı

Bnm vucut kadarmı bnm vucut hcg salgılıyo daha ne olsun :))
Cok erkn yapmştn bnce bıdaha yap test inşallah bebek vardr insallaaaaaaah cok istyrm kı surdan bırınızdn alayım guzel haberı

Bazen 30 gunde 1 olurum ama cok nadir ama 3 gundur geliyor iste geldi diyip kani gorurdum smdi belirtiler var gelen yok ya agrm baya baya var ....
Hemen pesine gelmesi lazim diyorum..sonra tsh icin ilac kullaniyirm klomen igne falan onlarmi yapti dedim ama osay3 gununde olurmus hep...

Yarin sabah kopacak o dananin kuyruguuu varsa vala gelsin bolesi daha zor...
Bence sende biseler var kuzummm sen kan ne zmn verixksin

hahaha ilhai kız yaa güldürdün beni çok tatlısın hahah

5 gun once baktirdim adetime 4 gun kala 0.84 idi cikmadi o yuzden suan iyice gecmeden yapmiuim dedim negatif cikti cunku....yarin sabah bi idrar testi yapabilirim gelmezse amaaa stresten gelmiyo belkide ole uyuz oldum ki dalga geciyor vucud benmle
değerini hatırlıyorum da canım 5 günuzun bi zaman o zamandan beri vardır belki de bişiiler

Anlar bence canm kuzm sn o testleri bırak yarn doktoruna gt boşu boşuna kendini yıpratıyorsn ya valla bnce sen hamilesn su mu bu mu düsüno duruyorsun. Bn 2 buck senedr evliym ne yum.donemnde ne adete yakın o iki çizgi çıkmadı gebelk testinde bn hamileyken bile çıkmadı ki yani anormal birsy yk bnce sen hamilesn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…