- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 31
Tamm bu gece kalkarım canm ben Allah razı olsunEvet canım ben faydasını gördüm kızlar o saat için evliyaların dua saati derler sende duanı ettikten sonra allahım sevdiğin dostlarının dualarıyla benim dualarımı da kabul et de
Senden de allah razı olsun canım olumsuz düşünmek yok tamam mıTamm bu gece kalkarım canm ben Allah razı olsun
Amiiinn Amin canım ben çok korkak biriyim yani asilamanin tup bebegin olumsuz sonuclanmasindan da çok korkuyorum artık iki kişi olmanın verdiği rahatliklardan bahsediyorum çevreme çocuğu olanlar yakiniyor bazen of şunu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz diye ben de ben rahatım diyorum ama içimden benim çocuğum olsa ben asosyallige de razıyım diyorum inşallah doğal yollardan Rabbim bize de emanetlerinden gönderir amin
Canim bosa uzuyorsun kendini kac tane test yaptin hepsi mi bozuk bunlarin sanki. Hem bak bana da umut oluyorsun sabah ilk idrarla lh testi yaptim bende gebelik varsa cikar diye ama silik cikti. Ama senin lh lerde silikti ve hcglerin hem çift cikti maşallah. Hamile olmasan nerden cikacak bunlar canim. Yarin bi doktora git adam gibi kanına baksinlar sende rahat et ve mutlu haberin tadını cikar insallah...Kızlar gece boğazım yıne başlayınca saat 4 bucuk gıbı kalktım pekmez yedım ustune yarım bardak su içtim ama yarım yanı onun etkıleyecegını dusunmuyorum bu işte farklı bısey var ama ilk idrar daha yoğun olur ya bnm yaptm 9 dakıka boyunca hiç bişey cıkmadı gunduz yaptıklarım 4 dakıkada cıkıyodu 9 dakıka sonra cıktı daha erkn cıkmalıydı bnce bunda başka bı durum var yaEki Görüntüle 1969811 ben yumurtlama belırtılerımı yaşıyrm şuan kasık agrım ve goğus agrm var bnce farklı bişey var bn kendı kendıme gelın guvey oluyorum işte
Evet canım herkeste tam koyu olmuyomuş tam koyu olup adet olanda var boyle koyuya yakın olup hamıle olanda ınşallah sen hamılesındır benım bnden umudum kalmamış ama hayırlısı yarın bakalaım yarın mı yapcan kan testı ınşallah sen verrsın mujdelı haberı dualarım sennle guzelımEki Görüntüle 1969837
Kızlar bu benim bu sabah ki LH testim. Ilk idrarla yapılan. Malesef gebelik icin yeterli koyulukta değil amaNisaberatim da da böyle silik çıktığında gebelik testleri pozitif çıktı insallah bana umut olur... Yarın kan vericem ignenin 12.günündeyim.
Eki Görüntüle 1969837
Kızlar bu benim bu sabah ki LH testim. Ilk idrarla yapılan. Malesef gebelik icin yeterli koyulukta değil amaNisaberatim
Hayırlısı olsun
Öyle degıl işte sitede bı kız sılık cıkınca hamıle degılım sanmış bırude koyu cıkınca hamıleym sanmış tam tersı olmuş canmEki Görüntüle 1969839
Bekleyince de böyle olmuş.. Ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekirdi ama kendi kendime umudum var hala diyorum salak kafam
Ahh ahh.. Yani az bi koyuluk değil bence de ama işte ne biliim. Yarın kan vercem canim evet. Zate. Troidlerime baktirmam lazim rutin kontrol nasilza kan vercem diye hcg ye de baktirayim da kafam rahat olsun diyorum.Öyle degıl işte sitede bı kız sılık cıkınca hamıle degılım sanmış bırude koyu cıkınca hamıleym sanmış tam tersı olmuş canm
Ben şimdi internetten bir tane doktoru aradım gebelik testleri ile ilgilenen telefonla görüştüm bana ne dedi biliyor musun kan testi negatif ve negatiftir idrar testleri yumurtlama zamanında LH hormonunu Beta HCG olarak algılayıp pozitif çıkarabiliyor o yüzden kan testi nedir 10 tane daha testi yapsanız Eğer Yumurtlama döneminde iseniz gebelik testi pozitif çıkacaktır dedi daha şimdi konuştum net cevap verdi banaAhh ahh.. Yani az bi koyuluk değil bence de ama işte ne biliim. Yarın kan vercem canim evet. Zate. Troidlerime baktirmam lazim rutin kontrol nasilza kan vercem diye hcg ye de baktirayim da kafam rahat olsun diyorum.
Ben şimdi internetten bir tane doktoru aradım gebelik testleri ile ilgilenen telefonla görüştüm bana ne dedi biliyor musun kan testi negatif ve negatiftir idrar testleri yumurtlama zamanında LH hormonunu Beta HCG olarak algılayıp pozitif çıkarabiliyor o yüzden kan testi nedir 10 tane daha testi yapsanız Eğer Yumurtlama döneminde iseniz gebelik testi pozitif çıkacaktır dedi daha şimdi konuştum net cevap verdi bana
iyi de senin lh testlerin poztif değildi ki ben mi yanlış hatırlıyorum canım ?Ben şimdi internetten bir tane doktoru aradım gebelik testleri ile ilgilenen telefonla görüştüm bana ne dedi biliyor musun kan testi negatif ve negatiftir idrar testleri yumurtlama zamanında LH hormonunu Beta HCG olarak algılayıp pozitif çıkarabiliyor o yüzden kan testi nedir 10 tane daha testi yapsanız Eğer Yumurtlama döneminde iseniz gebelik testi pozitif çıkacaktır dedi daha şimdi konuştum net cevap verdi bana
Canim lh testi ilk idrarla yapildiginda dogru sonuç vermez bosa kendini uzuyorsun. Bir sey icmediysen bir de simdi yapmani oneririm.Eki Görüntüle 1969837
Kızlar bu benim bu sabah ki LH testim. Ilk idrarla yapılan. Malesef gebelik icin yeterli koyulukta değil amaNisaberatim da da böyle silik çıktığında gebelik testleri pozitif çıktı insallah bana umut olur... Yarın kan vericem ignenin 12.günündeyim.
ben hcg gibi ilk idrarla yapcaz sandım. normalde yumurtlama takibi için sadece ilk idrarla yapılmaz sanıyordumCanim lh testi ilk idrarla yapildiginda dogru sonuç vermez bosa kendini uzuyorsun. Bir sey icmediysen bir de simdi yapmani oneririm.
Sağol canm . Nasılsın nasıl gidiyor?B Biravucmutluluk canım çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin
Evet oyleydı canm valla dun geceyı defeelndrdm bu gunude yum. Baz alıyrm yarında hormomlara baktrcam sonra 10 nısana kadar sadece kndm için uğrascam bıttı yanıiyi de senin lh testlerin poztif değildi ki ben mi yanlış hatırlıyorum canım ?
lh ler silik cıkmamıs mıydı. yanı hcg testı lh hormonunu algılayıp pozıtıf cıkıyosa lh neden pozıtıf gostermıyor... allahım ya nıye normal kadınlar gıbı bızde her seyı net yasamıyoruz her seyımız ayrı bı dert..
Kiz insanın vücudu kendi kendine bhgc salgilarmi ya salgilasa testin 0 olmaz var bu işte br iş ama bnce kan testi yanlsB Biravucmutluluk dıkkat et kndıne bıtanm Rabbım sifa versın inşallah
@ROSE-MOON kuzum cok sevndm degerın ne guzel artmış Rabbım saglıklıca devamını getrsın ınsallah canm..
Daha da guzel olur Allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?