2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Evet canım ben faydasını gördüm kızlar o saat için evliyaların dua saati derler sende duanı ettikten sonra allahım sevdiğin dostlarının dualarıyla benim dualarımı da kabul et de
Tamm bu gece kalkarım canm ben Allah razı olsun

Amin canım insallah dogal yollardan zora sokmadan kenimizi hamile kaliriz ve saglikli olarak dünyaya getiririz. Bi de o var çünkü. Sagliklisini ve hayirlisini istemek lazım.

Canim bosa uzuyorsun kendini kac tane test yaptin hepsi mi bozuk bunlarin sanki. Hem bak bana da umut oluyorsun sabah ilk idrarla lh testi yaptim bende gebelik varsa cikar diye ama silik cikti. Ama senin lh lerde silikti ve hcglerin hem çift cikti maşallah. Hamile olmasan nerden cikacak bunlar canim. Yarin bi doktora git adam gibi kanına baksinlar sende rahat et ve mutlu haberin tadını cikar insallah...

Kızlar bu benim bu sabah ki LH testim. Ilk idrarla yapılan. Malesef gebelik icin yeterli koyulukta değil ama Nisaberatim da da böyle silik çıktığında gebelik testleri pozitif çıktı insallah bana umut olur... Yarın kan vericem ignenin 12.günündeyim.

Bekleyince de böyle olmuş.. Ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekirdi ama kendi kendime umudum var hala diyorum salak kafam

Evet canım herkeste tam koyu olmuyomuş tam koyu olup adet olanda var boyle koyuya yakın olup hamıle olanda ınşallah sen hamılesındır benım bnden umudum kalmamış ama hayırlısı yarın bakalaım yarın mı yapcan kan testı ınşallah sen verrsın mujdelı haberı dualarım sennle guzelım

Eki Görüntüle 1969839
Bekleyince de böyle olmuş.. Ikisininde ayni koyulukta olmasi gerekirdi ama kendi kendime umudum var hala diyorum salak kafam
Öyle degıl işte sitede bı kız sılık cıkınca hamıle degılım sanmış bırude koyu cıkınca hamıleym sanmış tam tersı olmuş canm

Geçen ay ignenin 10.gununde bu testleri yapmistim hatta lh nasil tepki verecek diye hcg de cok silik bile olsa lh dominant oluyor. İste buna bakarak bu ay da havani aldin yaso diyorum kendime.

Öyle degıl işte sitede bı kız sılık cıkınca hamıle degılım sanmış bırude koyu cıkınca hamıleym sanmış tam tersı olmuş canm
Ahh ahh.. Yani az bi koyuluk değil bence de ama işte ne biliim. Yarın kan vercem canim evet. Zate. Troidlerime baktirmam lazim rutin kontrol nasilza kan vercem diye hcg ye de baktirayim da kafam rahat olsun diyorum.

Ahh ahh.. Yani az bi koyuluk değil bence de ama işte ne biliim. Yarın kan vercem canim evet. Zate. Troidlerime baktirmam lazim rutin kontrol nasilza kan vercem diye hcg ye de baktirayim da kafam rahat olsun diyorum.
Ben şimdi internetten bir tane doktoru aradım gebelik testleri ile ilgilenen telefonla görüştüm bana ne dedi biliyor musun kan testi negatif ve negatiftir idrar testleri yumurtlama zamanında LH hormonunu Beta HCG olarak algılayıp pozitif çıkarabiliyor o yüzden kan testi nedir 10 tane daha testi yapsanız Eğer Yumurtlama döneminde iseniz gebelik testi pozitif çıkacaktır dedi daha şimdi konuştum net cevap verdi bana

YaKaMoZz-z

iyi de senin lh testlerin poztif değildi ki ben mi yanlış hatırlıyorum canım ?
lh ler silik cıkmamıs mıydı. yanı hcg testı lh hormonunu algılayıp pozıtıf cıkıyosa lh neden pozıtıf gostermıyor... allahım ya nıye normal kadınlar gıbı bızde her seyı net yasamıyoruz her seyımız ayrı bı dert..

Canim lh testi ilk idrarla yapildiginda dogru sonuç vermez bosa kendini uzuyorsun. Bir sey icmediysen bir de simdi yapmani oneririm.

Canim lh testi ilk idrarla yapildiginda dogru sonuç vermez bosa kendini uzuyorsun. Bir sey icmediysen bir de simdi yapmani oneririm.
ben hcg gibi ilk idrarla yapcaz sandım. normalde yumurtlama takibi için sadece ilk idrarla yapılmaz sanıyordum
bi bardak çay içtim biraz bekliyim bari.
geçen ay ki muabbetimi tekrarlıyorum şu an farkındayım

Evet oyleydı canm valla dun geceyı defeelndrdm bu gunude yum. Baz alıyrm yarında hormomlara baktrcam sonra 10 nısana kadar sadece kndm için uğrascam bıttı yanı

Kiz insanın vücudu kendi kendine bhgc salgilarmi ya salgilasa testin 0 olmaz var bu işte br iş ama bnce kan testi yanls

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…