- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Amin canm tek doz iğneymis hiç bise olmayacak inslh:))Günaydın kuzum :) aynen öyle çok doğru diyorsun yaşanmış ve hâlâ yaşanmakta olan okadar çok örnek var ki böyle. Kısaca Rabbimin mucizesi. Ol dediği zamn olması gerektiği gibi olduruyo işte. Ablanda sağlıklı sıhhatli doğurup büyütsün inşallah Allah herkese tattırsın bizlerede nasip etsinnnnn ☺♡♡♡♡
İnşallah tatlışım :) diyetteyim diye limonu bardağa sıkıp sıkıp içmiştim kanı temizlediğini öğrendm şimdi de içiyorum limonlu su :) kendi çapımda tedavi :))))Amin canm tek doz iğneymis hiç bise olmayacak inslh:))
Geçer geçer bi Bakmışsın kucağında inş :)İnşallah Rabbim sana da tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin canım
Sorma ya beni kanser edecek tövbe tövbeSayılı gün çabuk geçer tatlım yersen
Rabbim tez vakitte sizlere de böyle mucize yaşatsın tatlım her şey gönlünüzce olsun
Supersin :) Evet temizliyor kanı bolcada su iç . Tatlis br bebisin olsn inslh :)İnşallah tatlışım :) diyetteyim diye limonu bardağa sıkıp sıkıp içmiştim kanı temizlediğini öğrendm şimdi de içiyorum limonlu su :) kendi çapımda tedavi :))))
Canım sen gittin mi doktoraSupersin :) Evet temizliyor kanı bolcada su iç . Tatlis br bebisin olsn inslh :)
Aynen ben de öyle düşündüm eşim zaten sapsarıydı o günü hatrlamak bile istemiyorum. Tek dileğim onun iyi olması. Arkadaşla beraber onun evine geldik birazda burda kalcaz yolda ağır ağır geldim bıçak saplanıyodu arada bi giriyo ağrı. Çok ayaktayken oluyo genelde. Sebebi hakknda bir fikrin var mı
Yok dHa cumartesi gidecegm :) snCanım sen gittin mi doktora
Malesef bugun dinlenemycem iki işim var halletmem lazım hayırlısı artıkınnn :))canım bilgim yok canım, ama sonucta şuan yumurtanın tüplerden rahime geldiği süreçlerdesin, belki ayakta durmak tüpleri rahmini kasıyordur bilmiyorum ki...
ama sıkıntılı gebeliklerde hep dinlen uzan diyorlar belki seninde dinlenmem daha doğru olur.
İnşallah kuzucuk :)Supersin :) Evet temizliyor kanı bolcada su iç . Tatlis br bebisin olsn inslh :)
Malesef bugun dinlenemycem iki işim var halletmem lazım hayırlısı artıkınnn :))
Sen nasılsın gıdaklama bitti mi:))
Ben geçen hafta cumartesi gitmiştim, git gör bebişini özlemişsindir :)Yok dHa cumartesi gidecegm :) sn
Doktorla görüştün mü?hahaha çok komik bilmiyorum salı günü akıntım geldi ama bilmiyorum durumlar ne?
dün cok moralim bozuldu sorma AMH sonucum cıkmış 0,76 yumurta rezervini gösteriyormuş normali 2-4 arasıymış.
Yok canım görüşmedim. endokronojiye göründükten sonra onların raporlarını da al gel hepsini birlikte değerlendirelim demişti. Bu test geç çıkıyordu işte dün çıkmış internetten baktım.Doktorla görüştün mü?
Olur mu ya niye öyle konuşuyorsun. Sanki çok denemiş gibi. Olacak Allah'ın izniyle. Pes etmek yok. Bize yakışan ümitli olmak. Çok fazla zaman değil gör bak hamileyim diye buraya geleceksin.Yok canım görüşmedim. endokronojiye göründükten sonra onların raporlarını da al gel hepsini birlikte değerlendirelim demişti. Bu test geç çıkıyordu işte dün çıkmış internetten baktım.
Aslında çok şey ifade etmiyormuş. Yani yumurta rezervlerini gösteriyor ama çok da önemli olmadığını söylüyorlar.
Benim Kuzen biyolog laboratuarda çalışıyor ona sordum ciddiye alma dedi. rezervin cok olması değil iyi kaliteli döllenebilir yumurta olması önemli dedi. Ultrasonla bakılması daha doğru dedi. bu çocuk işini çok askıya alma artık dedi. bilmiyorum kafam karıştı olmuyorsa olmasın bilim bırakacam bu işi.
Olur mu ya niye öyle konuşuyorsun. Sanki çok denemiş gibi. Olacak Allah'ın izniyle. Pes etmek yok. Bize yakışan ümitli olmak. Çok fazla zaman değil gör bak hamileyim diye buraya geleceksin.
He Evet hatrladm mahremini saklamıştı cücügnBen geçen hafta cumartesi gitmiştim, git gör bebişini özlemişsindir :)
Sen hep gel ve inan her sey guzel olacak. Ben hepiniz icin cok umutluyum. Rabbim yasatmayacagi seyin hayalini kurdurmazmisah canım benim tabiki ümit hep var ama bu konu beni çok yordu. İnan cocuk istemiyorken buralara geldik.
Doğru zaman dedik ama değilmiş ne bilim. Kısmette varsa oda olur canım yazarım :) hamileyim diye....
Vallahi burayı takip ederim sizi merak ediyorum benim durum ne olursa olsun. bu ara az girmemim sebebi işlerim yoğun malum Mali işler yoğunlaşır bizde nisan -mayıs ondan az giriyom yani...
Evet saklamıştı sıpaaaHe Evet hatrladm mahremini saklamıştı cücügnçok ozledm varya nasl hemde yarni br atlatsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?