2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Amin canm tek doz iğneymis hiç bise olmayacak inslh:))

Geçer geçer bi Bakmışsın kucağında inş :)

İnşallah tatlışım :) diyetteyim diye limonu bardağa sıkıp sıkıp içmiştim kanı temizlediğini öğrendm şimdi de içiyorum limonlu su :) kendi çapımda tedavi :))))
Supersin :) Evet temizliyor kanı bolcada su iç . Tatlis br bebisin olsn inslh :)

canım bilgim yok canım, ama sonucta şuan yumurtanın tüplerden rahime geldiği süreçlerdesin, belki ayakta durmak tüpleri rahmini kasıyordur bilmiyorum ki...
ama sıkıntılı gebeliklerde hep dinlen uzan diyorlar belki seninde dinlenmem daha doğru olur.

Malesef bugun dinlenemycem iki işim var halletmem lazım hayırlısı artıkınnn :))

Sen nasılsın gıdaklama bitti mi:))

Malesef bugun dinlenemycem iki işim var halletmem lazım hayırlısı artıkınnn :))

Sen nasılsın gıdaklama bitti mi:))

hahaha çok komik bilmiyorum salı günü akıntım geldi ama bilmiyorum durumlar ne?
dün cok moralim bozuldu sorma AMH sonucum cıkmış 0,76 yumurta rezervini gösteriyormuş normali 2-4 arasıymış.

Doktorla görüştün mü?
Yok canım görüşmedim. endokronojiye göründükten sonra onların raporlarını da al gel hepsini birlikte değerlendirelim demişti. Bu test geç çıkıyordu işte dün çıkmış internetten baktım.
Aslında çok şey ifade etmiyormuş. Yani yumurta rezervlerini gösteriyor ama çok da önemli olmadığını söylüyorlar.
Benim Kuzen biyolog laboratuarda çalışıyor ona sordum ciddiye alma dedi. rezervin cok olması değil iyi kaliteli döllenebilir yumurta olması önemli dedi. Ultrasonla bakılması daha doğru dedi. bu çocuk işini çok askıya alma artık dedi. bilmiyorum kafam karıştı olmuyorsa olmasın bilim bırakacam bu işi.

Olur mu ya niye öyle konuşuyorsun. Sanki çok denemiş gibi. Olacak Allah'ın izniyle. Pes etmek yok. Bize yakışan ümitli olmak. Çok fazla zaman değil gör bak hamileyim diye buraya geleceksin.

Olur mu ya niye öyle konuşuyorsun. Sanki çok denemiş gibi. Olacak Allah'ın izniyle. Pes etmek yok. Bize yakışan ümitli olmak. Çok fazla zaman değil gör bak hamileyim diye buraya geleceksin.

ah canım benim tabiki ümit hep var ama bu konu beni çok yordu. İnan cocuk istemiyorken buralara geldik.
Doğru zaman dedik ama değilmiş ne bilim. Kısmette varsa oda olur canım yazarım :) hamileyim diye....
Vallahi burayı takip ederim sizi merak ediyorum benim durum ne olursa olsun. bu ara az girmemim sebebi işlerim yoğun malum Mali işler yoğunlaşır bizde nisan -mayıs ondan az giriyom yani...

Sen hep gel ve inan her sey guzel olacak. Ben hepiniz icin cok umutluyum. Rabbim yasatmayacagi seyin hayalini kurdurmazmis

Merhaba kizlar bn doktorumu degisdm yeni doktoruma klomen hikayemi anlattim ve asilama yapmaya karar verdm doktor 1 ay yuksek doz dogum kontrol hapi verdi sabah aksam iciyorm kist vardi temizlensin diye onumuzdeki ay asilama tedavisi uygulanacak

He Evet hatrladm mahremini saklamıştı cücügn çok ozledm varya nasl hemde yarni br atlatsam
Evet saklamıştı sıpaaa çok özleniyor valla benim bi hafta geçti günler hemen geçsin istiyorum, gidip gelince haber ver durumunu miniğin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…